- CITY GUIDE
- PODCAST
-
19°
Ξέρεις τα ντιπ μαγιονέζας που βουτάς καροτάκια και τα ντιπ σάλτσας που βουτάς πατατάκια. Ξέρεις όμως ότι υπάρχουν και ντιπ για τους γλυκατζήδες αυτού του κόσμου; Το συγκεκριμένο φτιάχνεται σε λίγα λεπτά, δεν χρειάζεται καθόλου ψήσιμο, είναι εντελώς βελούδινο και τέλειο για να συνοδέψει τον απογευματινό καφέ σου.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνουμε το βούτυρο και το τυρί κρέμα και χτυπάμε με το μίξερ σε μέτρια ταχύτητα μέχρι να αφρατέψει το μείγμα (περίπου 2 λεπτά).
- Χαμηλώνουμε ταχύτητα στο μίξερ και προσθέτουμε την καστανή ζάχαρη, το αλάτι, το εχκύλισμα βανίλιας και τη ζάχαρη άχνη. Χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθούν καλά όλα τα υλικά.
- Ρίχνουμε τις σταγόνες σοκολάτες και με ένα κουτάλι ανακατεύουμε, να πάνε παντού.
- Σερβίρουμε αμέσως με μπισκότα τύπου Digestive, graham crackers ή ό,τι άλλο έχουμε πρόχειρο.