ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Τρουφάκια ινδικής καρύδας με 25 θερμίδες
Κατάλληλο για vegans ή άτομα που κάνουν δίαιτα αλλά δυσκολεύονται να ξεπεράσουν τις απογευματινές λιγούρες!
Κρίστυ Περρή
1’
ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βράζουμε το νερό με τη στέβια.
- Μόλις έχει πλήρως διαλυθεί η στέβια, προσθέτουμε τα καρότα και χαμηλώνουμε τη φωτιά.
- Το καρότο θα πρέπει να βράσει και να γίνει μαλακό, 5-7 λεπτά περίπου.
- Το αφήνουμε να κρυώσει κάπως και προσθέτουμε τη βρώμη, την τριμμένη καρύδα και το ξύσμα λεμονιού. Αναμειγνύουμε ώσπου να έχουμε έναν ομοιογενή πολτό.
- Πλάθουμε μπαλάκια τα οποία κυλάμε πάνω στην υπόλοιπη ινδική καρύδα.