- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Τώρα που τα πρώτα μήλα κάνουν την εμφάνισή τους στους πάγκους της λαϊκής και ο καιρός γίνεται όλο και πιο κρύος, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από μια ζεστή και φρέσκια τάρτα μήλου, φτιαγμένη από τα χεράκια σου και μάλιστα σε 5 λεπτά (εντάξει θέλει και 20’ λεπτά ψήσιμο, αλλά αυτό δε μετράει). Την πανεύκολη αυτή συνταγή, βρήκαμε στο i am a food blog.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 220º C.
2. Σε ένα μπολ, περιχύνουμε τις φέτες μήλου με το χυμό λεμονιού, τη ζάχαρη και το αλάτι και μετά τις τοποθετούμε πάνω στη σφολιάτα.
3. Ψήνουμε στο φούρνο για περίπου 20 λεπτά ή μέχρι να ροδίσει η σφολιάτα.
4. Βγάζουμε την τάρτα από το φούρνο και αν θέλουμε σερβίρουμε με παγωτό βανίλια, όσο είναι ακόμα ζεστή.