- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Όλα εκείνα τα πρωινά που πασαλείφθηκες με Nutella συνάντησαν όλες εκείνες τις νύχτες που ξενύχτησες στην αγκαλιά ενός αφράτου Cheesecake. Το αποτέλεσμα είναι ένα γλυκό τόσο κολασμένο που κάνει όλα τα υπόλοιπα να μοιάζουν με καραμέλες. Για τον βήχα.
Για ακόμα περισσότερη γεύση (και αλητεία) μπορούμε να τρίψουμε μαζί με τα φουντούκια και λίγα κομματάκια Ferrero Rocher.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σπάμε τα μπισκότα σε μεγάλα κομμάτια και μετά τα χτυπάμε καλά στο μούλτι.
- Προσθέτουμε το βούτυρο και μία κουταλιά της σούπας Nutella και ανακατεύουμε καλά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
- Στη συνέχεια ρίχνουμε στο μούλτι 3 κουταλιές της σούπας από τα φουντούκια και χτυπάμε μέχρι να θρυμματιστούν.
- Απλώνουμε μια λαδόκολλα σε ένα στρογγυλό ταψάκι διαμέτρου 23 εκ.
- Απλώνουμε το μείγμα μέσα στο ταψάκι και με την πίσω μεριά ενός κουταλιού το πιέζουμε έτσι ώστε να απλωθεί ομοιόμορφα.
- Βάζουμε το ταψί στο ψυγείο.
- Σε ένα μεγάλο μπολ χτυπάμε το τυρί κρέμα και την άχνη ζάχαρη με ένα μίξερ χειρός.
- Έπειτα προσθέτουμε και την υπόλοιπη Nutella και χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθούν καλά όλα τα υλικά.
- Βγάζουμε το ταψί από το ψυγείο και απλώνουμε το μείγμα με τη Nutella ομοιόμορφα πάνω στη βάση.
- Χτυπάμε στο μούλτι και τα υπόλοιπα φουντούκια και πασπαλίζουμε τα θρύμματα πάνω από το cheesecake.
- Σκεπάζουμε το cheesecake και το τοποθετούμε στο ψυγείο για όλο το βράδυ.