Τζένη Σταυροπούλου
1’
ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στο Μεξικό οι micheladas σε διάφορες παραλλαγές θεωρούνται ιδανικές για το hangover. Συνήθως, λέγοντας chela, οι Μεξικάνοι εννοούν μια «κρύα μπίρα».
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ρίχνουμε το αλάτι σε ένα πιατάκι, υγραίνουμε το χείλος του ποτηριού με το λάιμ και στριφογυρίζουμε το ποτήρι ώστε να καλυφθεί περιμετρικά με αλάτι.
- Γεμίζουμε περίπου το μισό ποτήρι με πάγο, ρίχνουμε το χυμό λάιμ, προσθέτουμε τις σταγόνες από όλες τις σάλτσες ανακατεύουμε καλά με ένα κουτάλι και ρίχνουμε σιγά-σιγά την μπίρα.
- Στερεώνουμε τη φέτα από το λάιμ στο χείλος του ποτηριού και σερβίρουμε αμέσως.