- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Ελένη Μπεζιριάνογλου
1’
ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Καλό το ορεκτικό, δροσιστική η σαλάτα, μούρλια το κυρίως πιάτο. Αλλά ουπς, ξέχασες να ψωνίσεις για να φτιάξεις επιδόρπιο! Μην αγχώνεσαι, σχεδόν όλοι έχουμε ένα κουτί σκόνη ζελέ στο ντουλάπι μας, οπότε αν έχεις και φρέσκα φρούτα και λίγη σαντιγύ, μπορείς να κάνεις θαύματα! Βρήκαμε τη συνταγή στο Grateful prayer thankful heart και μας εντυπωσίασε!
Στη συγκέκριμενη συνταγή έχει γίνει με ζελέ φράουλας, μπορείτε όμως να το δοκιμάσετε και με μπανάνα ή όποια άλλη γεύση σας αρέσει.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Φτιάχνουμε το ζελέ σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης του πακέτου. Το αφήνουμε λίγο να κρυώσει και ρίχνουμε το 1/3 σε ένα άλλο σκεύος.
- Ρίχνουμε τα κομμένα φρούτα στο υπόλοιπο και το μοιράζουμε σε κολωνάτα ποτήρια, τα οποία έχουμε τοποθετήσει έτσι ώστε να κάνουν γωνία. Τα τοποθετούμε στο ψυγείο να παγώσουν.
- Ρίχνουμε σαντιγύ στο υπόλοιπο ζελέ που είχαμε ξεχωρίσει προηγούμενως και ανακατεύουμε καλά. Ρίχνουμε το μείγμα στα ποτήρια και ξανατοποθετούμε στο ψυγείο μέχρι να παγώσει.
- Γαρνίρουμε κατά βούληση!