Cosmic Telegram

Τα Ζώδια του μήνα | Σεπτέμβριος 2023

Ένας μήνας που απαιτεί χαλάρωση σε όλους τους τομείς, Δίδυμε, ξεκινά

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
11’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Cosmic Telegram: Η Αγγελική Μανουσάκη κάνει τις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις του Μαΐου 2023.

Cosmic Telegram: Η Αγγελική Μανουσάκη κάνει τις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις του Σεπτεμβρίου 2023.

Κριός
Καλό μήνα, Κριέ… Να ξέρεις πως δε θα είναι από την αρχή, αλλά θα δώσει μια πρώτη γεύση του τι μπορείς να περιμένεις από τις 4 του μήνα και μετά, που θα δεις το κομμάτι των ερωτικών σου να είναι πολύ πιο ξεκάθαρο από το καλοκαίρι! Ναι, περίμενες να ζήσεις ένα παθιασμένο καλοκαίρι και ότι θα είχες ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, αλλά σε τάραξαν οι πρώην στα μηνύματα! Αυτό αλλάζει και θα δεις κι εσύ μια διαφορετική στάση που θα κρατήσεις σε αυτό το κομμάτι! Ξαναμπαίνεις στο κυνήγι, χωρίς να σκέφτεσαι άσχετα και χωρίς να νιώθεις αυτό το μπλοκάρισμα που είχες μέχρι τώρα! Ο Σεπτέμβρης σε γενικές γραμμές είναι ένας μήνας που θα σε κάνει να πέσεις με τα μούτρα στη δουλειά και στη βελτίωση της φυσικής σου κατάστασης! Γυμναστική και εργασία φαίνεται να γίνονται και πάλι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς σου και τα κεφάλια μπαίνουν και πάλι μέσα! Εντάξει, θα κάνεις λίγη υπομονή – ναι, θα κάνεις – μέχρι να τελειώσει και ο Ερμής την αναδρομή του και να πάρεις λίγο πιο δυναμικά το κομμάτι της δουλειάς και να σταματήσουν οι καθυστερήσεις, οι αλλαγές και οι αναποδιές της τελευταίας στιγμής στα επαγγελματικά σου! Εκεί στα μέσα του μήνα, θα δεις πως θα αρχίσουν να παρουσιάζονται νέες ευκαιρίες για επαγγελματικά θέματα, που θα φαίνεται σα να είναι στρωμένα από μόνα τους και θα έχουν μια πολύ καλύτερη εξέλιξη! Άσε λοιπόν το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα στην άκρη το κομμάτι της δουλειάς! Με τη νέα Σελήνη στις 15/9 θα το δεις να ξεκολλάει και από εκεί και πέρα μπορείς να κάνεις αυτά που θέλεις! Καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, με τον Άρη απέναντι, θα δώσεις βάση στις συνεργασίες σου! Το πάθος και ο ενθουσιασμός σου θα αλλάξει και θα γίνεις πιο νευρικός, πιο απότομος και χωρίς ιδιαίτερη υπομονή στο να συνεργαστείς εσύ με τους άλλους! Καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να διατηρήσεις τους τόνους χαμηλούς και να μην πάρεις εν θερμώ αποφάσεις! Ούτε για τα επαγγελματικά ούτε για τα ερωτικά! Ο μήνας κλείνει με μια πανσέληνο στις 29/9 και θα δεις εκεί ποιες είναι οι προσωπικές σου ανάγκες και θα βρεις έναν τρόπο να τις εκφράσεις στους άλλους!

Ταύρος
Ο Σεπτέμβρης φαίνεται πως δε θα αργήσει να φανεί καλός μαζί σου, Ταύρε! Με την Αφροδίτη να τελειώνει την αναδρομή της στις 4/9, θα δεις τα θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένεια να ξεμπλοκάρουν και να λύνονται πολύ πιο εύκολα! Κάπως έτσι θα υποχωρήσει και το αίσθημα του ανικανοποίητου που είχες όλον αυτόν τον καιρό! Από την άλλη, πάνω κάτω την ίδια μέρα, θα αρχίσεις να παρατηρείς περισσότερο τις καταστάσεις στη ζωή σου και να δίνεις βάση με μεγαλύτερη λεπτομέρεια τα πλάνα σου και θα αρχίσεις να οργανώνεσαι καλύτερα για να έχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε αυτό που θα ξεκινήσεις! Γενικά μέχρι τις 22/9 φαίνεται πως έχεις μια τάση αισιοδοξίας! Σίγουρα μέχρι τις 15 του μήνα θα δεις καθυστερήσεις και απρόοπτα να συμβαίνουν, χωρίς όμως να δημιουργούνται ιδιαίτερα προβλήματα! Από εκεί και πέρα, θα δεις την καθημερινότητά σου να ηρεμεί και τις αναποδιές να κοπάζουν! Με τη νέα Σελήνη την ίδια μέρα, θα έχεις την ευκαιρία να ερωτευθείς, να ξεκινήσεις κάτι νέο συναισθηματικά – να κάνεις τύπου μια ενδιαφέρουσα γνωριμία – ή ακόμα να κάνεις ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα! Θα έχεις την ευκαιρία να βγεις και να διασκεδάσεις με δικούς σου ανθρώπους! αυτό που θα χρειαστεί να προσέξεις πολύ είναι το κομμάτι της υγείας σου! Μέσα στο Σεπτέμβρη είναι πιθανό να γίνεις αρκετά ανταγωνιστικός, αλλά και πιεστικός όσον αφορά ζητήματα με deadlines! Η αφοσίωση στη δουλειά αλλά και το άγχος να προλάβεις, μπορεί να σε κάνουν να εργαστείς πολύ περισσότερο και να κλατάρεις σε κάποια φάση! Δώσε βάση στην ξεκούραση, αλλά και στην καλή διατροφή – ναι, στο λέω κι εγώ! Γιατί και η πανσέληνος στο τέλος του μήνα, θα κάνει ακόμα πιο έντονο το αίσθημα αυτό και η υπερκόπωση φαίνεται να είναι κάτι που, αν δεν προσέξεις τον εαυτό σου, δε θα το γλιτώσεις!

Δίδυμοι
Ένας μήνας που απαιτεί χαλάρωση σε όλους τους τομείς, Δίδυμε, ξεκινά! Μετά από ένα καλοκαίρι που ήταν έντονο, ο Σεπτέμβρης έρχεται για να σου πει να ρίξεις ρυθμούς, να χαλαρώσεις, να απολαύσεις την κάθε στιγμή και να μη βιάζεσαι! Να περάσεις χρόνο με τους δικούς σου ανθρώπους και να ασχοληθείς με το χώρο του σπιτιού σου! Όπως επίσης και να βρεις λύσεις σε διάφορα θέματα που προέκυψαν τον τελευταίο καιρό! Η αλήθεια είναι πως με την Αφροδίτη να ξεμπλοκάρει το κομμάτι του φλερτ από τις 4/9, αρχίζεις να χαλαρώνεις αρκετά και να απολαμβάνεις το φλερτ και το κυνήγι ξανά! Εσύ που είσαι δεσμευμένος , θα έχεις την ευκαιρία να δώσεις μια δόση αναζωογόνησης στη σχέση σου! Βέβαια, η ορθοδρόμησή της θα σου δώσει και μια ευκολία σε θέματα διαπραγματεύσεων, που θα τη χρειαστείς από τις 15 του μήνα και μετά! Και γιατί αυτό; Με τη νέα Σελήνη, αλλά και την ορθοδρόμηση του Ερμή, αρχίζεις να σκέφτεσαι θέματα του σπιτιού! Αλλαγή διακόσμησης; Τροποποίηση του χώρου σου; Κάποια μετακόμιση; Αν είσαι σε φάση να βρεις νέο σπίτι, θα το κάνεις πιο εύκολα αυτή την περίοδο! Πέρα από αυτά, θα δεις την προσωπική σου ζωή να βελτιώνεται, καθώς ο Άρης θα δώσει μια άλλη νότα, αρκεί να μη φανείς άτολμος! Θα έχεις την ευκαιρία να εκφραστείς δημιουργικά και ελεύθερα! Εκεί στα τέλη του μήνα και με την πανσέληνο, μπορεί άτομα από τον κύκλο σου να χρειαστούν την υποστήριξή σου!

Καρκίνος
Ο Σεπτέμβρης ξεκινά κι εσύ Καρκίνε, καλό θα ήταν να είσαι πολύ προσεκτικός για τις πρώτες δεκαπέντε μέρες τουλάχιστον, με την επικοινωνία σου: ο τρόπος που μιλάς, οι λέξεις που χρησιμοποιείς, ακόμα και τα mail που στέλνεις να τα τσεκάρεις δυο και τρεις φορές πριν πατήσεις «Αποστολή»! Οι παρανοήσεις και οι παρεξηγήσεις είναι τόσο εύκολες, που αν δεν προσέξεις, δε θα ξέρεις από πού σου ήρθε… Όπως επίσης, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με το μεταφορικό σου μέσο αλλά και στις μετακινήσεις σου, ειδικά αν σκέφτεσαι κάποια εξόρμηση σε τόπο που δεν έχεις επισκεφτεί ξανά! Από την άλλη, το οικονομικό σου φαίνεται να βελτιώνεται αρκετά από τις 4/9 με την Αφροδίτη να παίρνει την ορθή της πορεία και να σου δίνει κατά κάποιο τρόπο τις ευλογίες της σε αυτό το κομμάτι! Το σημαντικότερο κομμάτι, στο οποίο θα χρειαστείς να δώσεις και μεγαλύτερη βάση, είναι αυτό του σπιτιού! Με τον Άρη στο Ζυγό να τσιγκλάει θέματα που αφορούν τον τομέα αυτό, θα υπάρξουν διαφωνίες με την οικογένεια! Μπορεί να υπάρξει κάποιο πρόβλημα με το σπίτι σαν ακίνητο! Μπορεί να δημιουργηθεί ένα θέμα που θα ταράξει την ηρεμία σου πάνω στο κομμάτι σπίτι - οικογένεια εν ολίγοις! Φαίνεται πως ο Σεπτέμβρης είναι ένας μήνας που θα κινηθείς και εργαστείς αρκετά μόνος σου για να καλύψεις κάποιες σημαντικές υποχρεώσεις! Στο κλείσιμό του όμως, με την πανσέληνο στις 29/9, θα δεις ένα γερό μπουστάρισμα στα επαγγελματικά σου και τα πλάνα σου να εξελίσσονται σημαντικά…!

Λέων
Ο μήνας ξεκινά και φαίνεται πως αφήνεις πίσω τις καλοκαιρινές καταστάσεις που βίωσες την προηγούμενη περίοδο, Λέοντα! Με την Αφροδίτη να έχει πάρει την όπισθεν στο ζώδιό σου, μπήκες σε μια διαδικασία επαναξιολόγησης σχέσεων – συναισθηματικών και επαγγελματικών, συνεργασιών, καθώς και ποιες από αυτές μπορούν να συνεχιστούν ή πρέπει να λήξουν, το πώς φαίνεσαι στους άλλους! Με μια πιο φρέσκια διάθεση ετοιμάζεσαι να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις που έρχονται! Φυσικά δε λείπουν και οι ενδιαφέρουσες γνωριμίες από το παιχνίδι… Πέρα όμως από αυτά, φαίνεται πως το κομμάτι των επαγγελματικών - οικονομικών παίρνει την ανιούσα! Με τη νέα Σελήνη στις 15/9 και μετά την ανάδρομη πορεία του Ερμή, αν είσαι σε φάση που ψάχνεις δουλειά, φαίνεται να παρουσιάζονται ευκαιρίες για κάτι αρκετά καλό! Με τον Άρη να ενισχύει το κομμάτι της επικοινωνίας σου, φαίνεται πως είσαι σε μια καλή φάση για να κάνεις μια αγοραπωλησία, μια δοσοληψία, να ξεκινήσεις μια νέα συνεργασία! Αυτό που θα πρέπει να κάνεις είναι να περιμένεις το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, για να ορθοδρομήσει ο Ερμής και να αποφύγεις έτσι καθυστερήσεις και αναποδιές! Βέβαια, θα χρειαστεί να είσαι προσεκτικός, γιατί ο Άρης θα κάνει την επικοινωνία σου επιθετική και εριστική προς τους άλλους! Προσοχή στην οδήγηση και στη χρήση επικίνδυνων εργαλείων-μέσων! Ειδικά στις 29/9, γιατί η πανσέληνος θα το κάνει ακόμα πιο έντονο όλο αυτό! Επίσης, αυτό το φεγγάρι θα σου δώσει να καταλάβεις πως δεν αξίζει να αναλώνεσαι μόνο στην καθημερινότητα, αλλά σημασία έχει να μην ξεχνάς και τα μεγαλύτερα πλάνα που έχεις στη ζωή σου!

Παρθένος
Ο μήνας ξενικά, Παρθένε, κι εσύ έχεις τον ανάδρομο Ερμή πάνω σου! αυτό σημαίνει πως στο πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα θα συνεχίσεις να παρατηρείς και να βιώνεις καθυστερήσεις στις δουλειές που θέλεις να κάνεις, ασυνεννοησία αλλά και να βλέπεις πως καταστάσεις θα σε κάνουν να παρεκκλίνεις από τους στόχους σου. Παρόλα αυτά, ο ανάδρομος είναι μια καλή ευκαιρία για να μπορέσεις να κατανοήσεις τον ίδιο σου τον εαυτό… Η Αφροδίτη κινείται προς τα εμπρός από τις 4 του μήνα και φαίνεται πως το ερωτικό ξυπνά και πάλι σιγά σιγά… Στις 15/9, η νέα Σελήνη μαζί με την ορθοδρόμηση του Ερμή θα σου δώσει την ευκαιρία να θέσεις νέους στόχους, που θα μπορέσεις να τους επιτύχεις πολύ εύκολα, έχοντας σύμμαχό σου την επιμονή και την οργανωτικότητα! Και είναι και ο Άρης που κινείται μέσα στο κομμάτι των οικονομικών σου καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα! Αυτό σημαίνει πως θα σε απασχολήσουν τα οικονομικά σου, υπάρχει μια μεγάλη πιθανότητα να τα δεις να αυξάνονται όπως επίσης και οι οικονομικές σου φιλοδοξίες το ίδιο! Μπορεί να είσαι πιο χαλαρός πλέον καθώς δε σου δημιουργεί προβλήματα όπως μέσα στο καλοκαίρι, σου δημιουργεί όμως την επιθυμία για αχρείαστα έξοδα! Με το κλείσιμο του μήνα και με το φεγγάρι σε πανσέληνο στις 29/9 θα αντιληφθείς πως ήρθε η ώρα να φύγουν από κοντά σου άτομα που σε κρατάνε πίσω. Ή να απελευθερωθείς από φόβους που σε κρατάνε εγκλωβισμένο σε καταστάσεις δυσλειτουργικές… Πάντως σου ενεργοποιεί την επιθυμία να κυνηγήσεις την ελευθερία σου!

Ζυγός
Ο μήνας, Ζυγέ, είναι χωρισμένος στη μέση! Το πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτέμβρη φαίνεται πιο υποτονικό, ενώ το δεύτερο είναι εντελώς διαφορετικό! Με την Αφροδίτη να γυρίζει ορθόδρομη, θα δεις την καθημερινότητά σου να αλλάζει και να έρθεις πιο κοντά με τα άτομα που είχες απομακρυνθεί, μέσα από μια ανανεωμένη διάθεση! Στο πρώτο δεκαπενθήμερο υπάρχουν παρασκηνιακά σκηνικά που δεν μπορείς να τα καταλάβεις… Κάτι που αλλάζει στο δεύτερο μισό του μήνα! Με την ορθοδρόμηση του Ερμή, αλλά και τη νέα Σελήνη να συμβαίνουν την ίδια μέρα, στις 15/9, μπορεί να σηματοδοτήσει την αρχή μιας μυστικής επαγγελματικής συμφωνίας! Θα έχει όμως και πολλά ψυχολογικά οφέλη για εσένα, καθώς συμβαίνει σε ένα ψυχολογικό κομμάτι σου! Και αυτό μπορεί να σε κάνει να νιώσεις δυνατός, ικανός! Με αυτή τη νέα Σελήνη θα έχεις την ευκαιρία να πετάξεις από πάνω σου κάθε τι τοξικό και επιβαρυντικό για την υγεία σου, σωματική, πνευματική και συναισθηματική! Με τον Άρη να είναι όλο το μήνα πάνω σου, να περιμένεις γρήγορους ρυθμούς, απαιτητικά προγράμματα και γεμάτες μέρες από δουλειές και υποχρεώσεις! Επομένως, αντιλαμβάνεσαι πως χρειάζεται να προσέξεις την υγεία σου και να ξεκουράζεσαι αρκετά, για να μην κλατάρεις! Στο τέλος του μήνα, η πανσέληνος σου δείχνει πως είναι σημαντικό το κομμάτι των συνεργασιών! Θα κάνεις υποχωρήσεις στο κομμάτι των σχέσεων, αλλά να θυμάσαι πως χρειάζεται να δίνεις βάση και στις δικές σου ανάγκες, καθώς επίσης θα πρέπει να είναι σεβαστές και από τον άλλο! Τέλος, προσπάθησε να μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις! Για το πρώτο δεκαπενθήμερο τουλάχιστον…

Σκορπιός
Ο Σεπτέμβρης φαίνεται πως σου δείχνει τη σημασία της συνεργασίας και της υποστήριξης, Σκορπιέ! Τη σημασία της αλληλεπίδρασης και της ενότητας! Στο πρώτο μισό, θα δεις να υπάρχει ένα επικοινωνιακό χάος στο κομμάτι με τους φίλους σου, καθώς υπάρχει μια ασυνεννοησία και μια αδυναμία οργάνωσης και συγχρονισμού! Αυτό μειώνεται με την ορθοδρόμηση του Ερμή στις 15/9 και με μια νέα Σελήνη την ίδια μέρα θα δεις πως η σημασία του να ενώνονται οι άνθρωποι για να αντιμετωπίσουν μια κατάσταση – ακόμα και για σένα που είσαι μοναχικός καβαλάρης τύπου – αυξάνει τις πιθανότητες να είναι θετική η έκβαση της κατάστασης! Επίσης, με αυτό το νέο φεγγάρι θα δεις πως οι φίλοι και δικοί σου άνθρωποι θα είναι πολύ υποστηρικτικοί στο να κάνεις τους στόχους πράξη! Με τον Ερμή ορθό στον τομέα της φιλίας αλλά και της επικοινωνίας και των διασυνδέσεων, θα δεις πως θα είσαι ασταμάτητος και τίποτα δε θα θεωρείται ακατόρθωτο! Νέες φιλίες και γνωριμίες! Θα χρειαστεί ωστόσο να κινείσαι με προσεκτικά βήματα, καθώς θα υπάρξει ένα έντονο παρασκήνιο, με κρυφές συζητήσεις και συμφωνίες κάτω από το τραπέζι… Ανταγωνισμός που δεν είναι εύκολα ελέγξιμος και όλο αυτό, ακόμα και να εκτονωθεί, θα έχει μια κάποια επίπτωση στην υγεία σου! φρόντισε να εκμεταλλευτείς την πανσέληνο στις 29 του μήνα για ισορροπήσεις το πρόγραμμα ανάμεσα σε δουλειά, υγεία και προσωπικό χρόνο!

Τοξότης
Το μεγαλύτερο μέρος του Σεπτέμβρη έχει να κάνει με το κομμάτι της καριέρας σου, Τοξότη! Θα χρειαστεί να είσαι υπομονετικός, καθώς με τον ανάδρομο σε αυτό το κομμάτι θα έρθεις αντιμέτωπος με καθυστερήσεις και ανατροπές των πλάνων σου σε κάποιες φάσεις! Στις 4/9, ο Δίας θα γυρίσει ανάδρομος και αυτό θα σε κάνει να είσαι πιο προσεκτικός στο κομμάτι της καθημερινότητας και της υγείας σου! Αυτή η αναδρομή, είναι μια καλή περίπτωση για να επανεξετάσεις τον τρόπο και το ρυθμό που δουλεύεις, όπως επίσης να βάλεις και την υγεία σου σε πρώτο πλάνο και την προστατέψεις όσο καλύτερα μπορείς! Να ακούσεις τις ανάγκες του σώματος σου δηλαδή! Με τη νέα Σελήνη να σε οδηγεί να θέσεις νέους στόχους, θα δεις να σου παρουσιάζονται νέες ευκαιρίες, οι οποίες θα είναι και πολύ καλές από οικονομικής άποψης. Με τον Άρη να μπουστάρει αρκετά δυναμικά την κοινωνική σου ζωή σε κάνει πιο κοινωνικό και μπορεί να φέρει νέες γνωριμίες! Μπορεί από την άλλη να φέρει εντάσεις μέσα στις φιλίες σου ή στις συνεργασίες σου. Καλό θα ήταν το πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτέμβρη να είσαι προσεκτικός, καθώς μπορεί να δημιουργηθεί μια παρεξήγηση με κάποιους συναδέλφους, ή να έρθει στην επιφάνεια κάποια παλιότερη που δεν έχει λυθεί και εξακολουθεί να δημιουργεί θέμα στην επικοινωνία σου μαζί τους! Στις 29/9 η πανσέληνος σε κάνει να ασχοληθείς με πράγματα που μπορείς να εκτονώσεις αλλά και να εκφράσεις το πάθος σου! Δεν αποκλείεται και καινούργια συναισθηματική φασούλα… Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι η πιθανότητα να μη δεις καθαρά από τον υπερβολικό ενθουσιασμό!

Αιγόκερως
Με την ανάγκη για νέες περιπέτειες και θέλοντας να έρθει ένας νέος αέρας ανανέωσης στη ζωή και την καθημερινότητάς σου, ξεκινά ο Σεπτέμβρης, Αιγόκερε! Μπορεί να μην έχεις ξεκάθαρη εικόνα για τα επόμενα βήματά σου, όμως αυτό δε σημαίνει πως θα μείνεις και άπραγος! Σαφώς θα πρέπει να είσαι προσεκτικός σε μετακινήσεις αλλά και στις επικοινωνίες που θα έχεις με τους άλλους! Με τη νέα Σελήνη θα περάσεις σε μια φάση επιμόρφωσης! Σεμινάρια, κάποιο μεταπτυχιακό. Μπορεί και να πειραματιστείς σε κάποιο επαγγελματικό σχέδιο! Μπορεί να γνωρίσεις κάποιο άτομο διαφορετικής κουλτούρας ή και να οργανώσεις ένα ταξίδι στο εξωτερικό! Τα επαγγελματικά σου πλάνα παραμένουν σε πρώτο πλάνο, με τον Άρη να σπρώχνει την προσοχή σου προς αυτή την κατεύθυνση! Αυτό το μήνα έχεις την ευκαιρία να παλέψεις και να κυνηγήσεις όλα αυτά που θέλεις να καταφέρεις! Θα χρειαστεί όμως να κρατήσεις χαμηλά τη μπάλα, καθώς με την πανσέληνο αφενός θα εντείνεις το κυνήγι, αφετέρου μπορεί να αντιμετωπίσεις καταστάσεις που θα σε πληγώσουν ή θα σε ζορίσουν συναισθηματικά! Μέσα από αυτό, θα πρέπει να επαναξιολογήσεις τους στόχους σου ή να βρεις κάποια λύση στα προβλήματα που έχεις. Προσπάθησε να βρεις τις ισορροπίες ανάμεσα σε επαγγελματικά και οικογενειακά!

Υδροχόος
Ο Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας ενδοσκόπησης, Υδροχόε! Εσωτερικές αλλαγές και εξέλιξη είναι στο πρόγραμμα! Αναθεωρήσεις, επαναξιολογήσεις και μια διαδρομή προς την αυτογνωσία θα μονοπωλήσουν την προσοχή σου αλλά και το μυαλό σου το πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτέμβρη. Στις αρχές του μήνα και συγκεκριμένα στις 4/9, με την Αφροδίτη να ορθοδρομεί, θα δεις το κομμάτι των σχέσεων να βελτιώνεται σημαντικά! Επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις περνάνε σε ένα νέο επίπεδο, όπως και οι συνεργασίες! Καλό θα είναι να είσαι προσεκτικός και να έχεις το νου σου σε οφειλές και χρέη που θα βγουν στο φως! Γενικά, πολύ σημαντικό κομμάτι το οικονομικό αυτό το μήνα, οπότε καλό είναι να δώσεις βάση στην σωστή οργάνωση τους! Η νέα Σελήνη στις 15/9 φέρνει έναν αέρα ανανέωσης, καθώς θα κάνεις ένα νέο ξεκίνημα σε κάποιον τομέα που νιώθεις ότι το χρειάζεσαι! Επίσης θα έχεις ευκαιρίες θέματα επενδύσεων, οικονομικών συμφωνιών ήαγοραπωλησιών. Θα έχεις ευκαιρίες για οικονομικά εξτραδάκια μέσα στο μήνα! Πέρα από αυτό, θα δεις πως θα έχεις την ανάγκη να νιώσεις λίγο την περιπέτεια, να αποκτήσεις νέες περιπέτειες και να κάνεις πράγματα που θα σου ανεβάσουν λίγο την αδρεναλίνη! Στο τέλος του μήνα, με την πανσέληνο στις 29/9 θα γίνει πιο έντονο το κοινωνικό σου κομμάτι, να έχεις έντονες επαφές με τους γύρω σου και να διασκεδάσεις με φίλους, συνεργάτες και τα αγαπημένα σου πρόσωπα!

Ιχθύες
Ο Αύγουστος έκλεισε με μια πανσέληνο πάνω σου, Ιχθύ, οπότε αντιλαμβάνεσαι πως ο Σεπτέμβρης θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρων μήνας, που δε θα σε κάνει να βαρεθείς! Με το να ρίχνεις την προσοχή σου σε σχέσεις και συνεργασίες ξεκινά ο μήνας λοιπόν! Παλιές διαφωνίες και παρεξηγήσεις που δεν έχουν λυθεί έρχονται και πάλι στο προσκήνιο! Παλιά προβλήματα θα μπορέσουν να λυθούν, αν αξιοποιήσεις σωστά τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν! Επίσης στο πρώτο δεκαπενθήμερο θα συναντηθείς και με άτομα που είχες επαφές στο παρελθόν! Με τη νέα Σελήνη στις 15/9 θα έχεις μια σημαντική γνωριμία συναισθηματικής φύσεως – αν είσαι ελεύθερος, ενώ αν είσαι δεσμευμένος μπορεί να αποφασίσεις να επισημοποιήσεις τη σχέση σου με κάποιο τρόπο! Προσπάθησε να μείνεις – όσο γίνεται δηλαδή – προσγειωμένος στην πραγματικότητα, γιατί θα ζοριστείς να ξεχωρίσεις την πραγματικότητα από το φανταστικό! Θα έχεις ατού την ορθοδρόμηση του Ερμή, την ίδια μέρα όμως, οπότε θα είναι πιο πιθανό! Με τον Άρη να σε τσιγκλάει σε όλη τη διάρκεια του μήνα για οτιδήποτε μυστικό ή σχετίζεται με ταμπού θα ενεργοποιηθούν και οι μεταφυσικές σου ανησυχίες! Πέρα από αυτό, θα ενεργοποιήσει και θέματα οικονομικά ή φορολογικά, τα οποία θα λυθούν αρκετά πιο εύκολα στις 23/9! Μόλις τα τακτοποιήσεις αυτά και μπουν σε μια σειρά θα είσαι σε θέση για να κάνεις κάποια έξοδα για να περιποιηθείς τον εαυτό σου!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ