Cosmic Telegram

Τα ζώδια της εβδομάδας | 31 Αυγούστου - 6 Σεπτεμβρίου 2020

Παρθένε, δεν γίνεται να ανακαινίσεις τα πάντα ή να ανοίξεις καινούριες ασχολίες και παρέες, χωρίς να αποχωριστείς κάποιες υπάρχουσες

332173-688521.jpg
Ευαγγελία Τσαβδάρη
8’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
parthenos.jpg

Cosmic Telegram: Η Ευαγγελία Τσαβδάρη κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 31 Αυγούστου - 6 Σεπτεμβρίου 2020

Kριός (20 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

Τείνεις στις μισές δουλειές καθώς μπαίνεις σε πιο χαρούμενη, κοινωνική φάσηΜε την Πανσέληνο (2) και το γενικό κλίμα των ημερών, καλό θα ’ναι να δώσεις προσοχή σε θέματα δουλειάς και υγείας, με έμφαση στην επικοινωνία, ποιoν θα δεις, τι θα πεις, τι θα ακούσεις. Προσπάθησε να είσαι ευέλικτος κι ανοιχτόμυαλος επειδή γνωρίζεις ότι στο παρελθόν έχεις κάνει λάθη και σημαντικές παραβλέψεις που μετά σου στοίχισαν, έστω κι αν τώρα επιλέγεις να τα ξεχνάς. Στο σπίτι και το γραφείο, προσπάθησε να μη χάνεσαι σε όλα όσα νομίζεις ότι θέλεις ή ότι χρειάζονται. Όταν είσαι μέσα στη γενικότητα και στα πολλά, λίγα καταφέρνεις. Ο Ερμής στον Ζυγό (5) και τον ζωδιακό σου άξονα σε ενθαρρύνει να κυνηγάς την ουσία και την ειλικρίνεια στις συναναστροφές σου, καθώς εισάγει μία κοινωνικότερη περίοδο και βοηθά επικοινωνιακά τη σχέση και τις συνεργασίες σου. Η Αφροδίτη στον Λέοντα (6) ωθεί να αναλάβεις πρωτοβουλίες και να βρεις την καθαρότητα και αμεσότητα που χρειάζονται οι οικονομικές και ερωτικές σου σχέσεις, με συνέπεια καλύτερη διάθεση, μεγαλύτερη δημιουργικότητα, πιο ευχάριστο προσωπικό κλίμα.  


Ταύρος  (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)

Φθινοπωρινό πέρασμα στη δουλειά και προσωπικά με ευχάριστη διάθεση
Με την Πανσέληνο (2) και την καλή διάθεση που φέρνει, μπορείς να εστιαστείς στο να βάλεις σιγά-σιγά σε φθινοπωρινούς ρυθμούς την οικογενειακή σου ζωή, όπως και στην εξεύρεση μια φόρμουλας που λειτουργεί για σένα δημιουργικά, καθώς και στα ερωτικά σου. Εφόσον αποφύγεις τόσο τις φαντασιώσεις και τα ανέφικτα σχέδια, όσο και τον περιορισμό μόνο σ’ αυτά που σ’ αρέσουν / σκέφτηκες εσύ / έχεις ξανακάνει, οι μέρες μπορούν να κυλήσουν πολύ όμορφα. Προσπάθησε να είσαι επιλεκτικός σε ραντεβού, εξόδους και συναντήσεις σε επίπεδο δουλειάς και ρουτίνας. Αντί να σε βοηθήσουν να ξεμπλέξεις από όσα σε αγχώνουν, θα σε μπερδέψουν. Ο Ερμής στον Ζυγό (5) και ο κυβερνήτης σου, Αφροδίτη (6), στον Λέοντα βοηθούν τις ισορροπίες. Σε επίπεδο δουλειάς και προσωπικής ρουτίνας, καλό θα είναι να ρυθμίζεις σωστά τον χρόνο σου ώστε να προλαβαίνεις όσα θέλεις, επειδή πολλά θα ’ναι ωραία. Φρόντισε να μη γίνεις εγωιστής στο σπίτι και σε οικογενειακό επίπεδο επειδή μπορείς ή γιατί ξεσπάς. Να ’σαι δίκαιος.


Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)

Πράγματα που πρέπει να γίνουν στο σπίτι, πριν μπεις σε πιο ευχάριστες ασχολίες
Με την Πανσέληνο (2) μπαίνεις σε διαδικασίες φθινοπωρινής «φασίνας». Υπάρχουν πράγματα που συζητιούνται και που σκέφτεσαι και είναι ο καιρός να γίνουν στο σπίτι και το οικογενειακό σου περιβάλλον, ενδεχομένως με την παραίνεση ή την πίεση των αδερφών σου ή κάποιας μετακίνησης. Να προσέχεις να μη βασίσεις τα σχέδιά σου αποκλειστικά στις παρούσες οικονομικές δυνατότητες, επειδή θα αποπροσανατολιστείς. Είναι προτιμότερο να προσπαθήσεις λίγο παραπάνω για να συνεννοηθείς με κατανόηση και συμπάθεια με τους δικούς σου και να κάνεις ίσως κάποιες τολμηρές κινήσεις, παρά να κινηθείς απολύτως εκ του ασφαλούς. Η προσωπική σου ζωή και οι δημιουργικές σου ασχολίες προσφέρουν ικανοποίηση και κέρδη όμως δεν επαρκούν για τα σχέδιά σου. Ο κυβερνήτης σου, Ερμής, στον Ζυγό (5) και η Αφροδίτη στον Λέοντα (6) βοηθούν την ανανέωση δημιουργικά και προσωπικά. Κινείσαι εξυπνότερα και αξιοποιείς ευκαιρίες για να γνωρίσεις κόσμο και για ευχάριστες ασχολίες. Η επικοινωνία μπορεί να βελτιωθεί αισθητά στο σπίτι και το γραφείο μέσα από μεγαλύτερη ειλικρίνεια και έμφαση στην ουσία. 


Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)

Διαθέτεις χρήμα κι ενέργεια για πολλά, όχι απαραίτητα χρήσιμα ή ευχάριστα
Η Πανσέληνος (2) ανοίγει «γενναιόδωρη» φάση, τουλάχιστον από την άποψη πως ξοδεύεις για να βγεις, για εκδρομές, για μαθήματα. Παράλληλα τείνεις να «ξοδέψεις» ξεκούραση και όποια ανανέωση πήρες σε υπερβολικά πολλές και άσκοπές κουβέντες και συναναστροφές, όπως και στο να προσπαθείς να «συνετίσεις» αδέρφια, συγγενείς και όποιον συναντάς, χωρίς όμως, σε πολλές περιπτώσεις, να ξέρεις κι εσύ τι ακριβώς λες, πιστεύεις, μεταφέρεις ή σχεδιάζεις. Λίγη μετριοφροσύνη ή εγκράτεια όσον αφορά τα παραπάνω, ίσως και το ευχαριστώ ακόμη κι όταν οι άλλοι προσφέρουν κάτι που έχεις ήδη ή δεν χρειάζεσαι, είναι στη σωστή κατεύθυνση. Στα επαγγελματικά σου, καλό είναι να θυμάσαι πως οι οικογενειακές δυναμικές ή στήριξη είναι δύσκολο να μεταφραστούν στην καριέρα σου, μην το θεωρήσεις λοιπόν αυτονόητο. Ο Ερμής στον Ζυγό (5) και η Αφροδίτη στον Λέοντα (6) σε μαζεύουν λιγάκι προς το σπίτι. Υπάρχει μεγαλύτερη αίσθηση οικονομικής ή συναισθηματικής ασφάλειας που μπορεί να βοηθήσει να μην ασχολείσαι με τα επουσιώδη στις συζητήσεις στο σπίτι και να παραμένεις ειλικρινής.


Λέων  (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Ευχάριστη επιστροφή στη ρουτίνα, που μπορεί να επωφεληθεί από κάποιες αλλαγές
Με την Πανσέληνο (2) είσαι πανέτοιμος να ξαναπιάσεις με ευχαρίστηση και μάλλον άκριτα τις γνωστές σου συνήθειες, από το πώς διαχειρίζεσαι τα χρήματα και τη συναισθηματική σου ζωή, ως την υγεία, το φαγητό, τα χόμπι και τις φιλίες σου. Επειδή αν είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου, σε όλα αυτά χωράει βελτίωση, πριν ξεχυθείς στη νέα σεζόν είναι χρήσιμο να κάνεις μια απογραφή των συνηθειών και των τρόπων σου. Αντί να αγνοήσεις τις απογοητεύσεις του χειμώνα και της άνοιξης, εξέτασε με διάθεση αποδοχής και κατανόησης, αλλά με καθαρό μυαλό τι όντως από όλα αυτά συνεχίζει να έχει αξία για σένα, όχι μόνο από συνήθεια ή επειδή σε βολεύει. Ο Ερμής στον Ζυγό (5) και η Αφροδίτη στο ζώδιό σου (6) ανοίγουν χώρο άμεσα για τα οφέλη της διαδικασίας, καθώς παρουσιάζουν προτάσεις ή γνωριμίες καριέρας που σε επιβεβαιώνουν. Παράλληλα, μέσα από φιλίες και οικονομικά σχέδια διευρύνεις τον κύκλο και τις ιδέες σου και απολαμβάνεις σε αφθονία την κοινωνική διάσταση της ζωής σου.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)

Ενθουσιασμένος για νέα πράγματα, όμως χρειάζεται να ασχοληθείς και με τα παλιά
Η Πανσέληνος στο ζώδιό σου (2) σε ενεργοποιεί στο μη περαιτέρω, πράγμα που είναι εξαιρετικό αν το συνδυάσεις με λίγη υπομονή πριν ενεργήσεις και δεν βιαστείς να πέσεις με τα μούτρα σε ένα σωρό ασχολίες που σου γυάλισαν. Παίζεις στην έδρα σου, με το άνοιγμα της νέας σεζόν, επαγγελματικά και προσωπικά. Αντί να πιεστείς και να αγχωθείς για να ακολουθήσεις ευλαβικά κάτι που έχεις εσύ ή κάποιος άλλος στο μυαλό του, θα ’ναι χίλιες φορές καλύτερο να πάρεις την ενέργειά σου και να προσπαθήσεις να κλείσεις πρώτα ό,τι σε επιβαρύνει, είτε σωματικά, είτε ψυχολογικά, είτε πρακτικά. Δεν έχεις να αποδείξεις κάτι σε κανέναν. Ο κυβερνήτης σου, Ερμής, στον Ζυγό (5) και η Αφροδίτη στον Λέοντα (6) εγγυώνται ότι οι συνεννοήσεις και οι εξελίξεις τείνουν στο ευχάριστο σε επίπεδο χρημάτων και συναισθηματικά, ειδικά εφόσον αντιλαμβάνεσαι ότι δεν γίνεται να ανακαινίσεις τα πάντα ή να ανοίξεις καινούριες ασχολίες, παρέες κοκ, χωρίς να αποχωριστείς κάποιες υπάρχουσες καταστάσεις και συνήθεις, ακόμη και βολικές.


Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Οργανώσου παρασκηνιακά και ήρεμα για να μην τρέχεις σαν ακέφαλο κοτόπουλο
Στο βαθμό που είναι δυνατόν, με την Πανσέληνο (2), καλό θα είναι να διαθέσεις χρόνο για να οργανωθείς ψυχολογικά, να φροντίσεις τη σωματική σου υγεία και να δεις τι ανεπίλυτα και εκκρεμότητες κουβαλάς από τον προηγούμενο χρόνο. Εξετάζοντάς τα ψύχραιμα και με διάθεση να συγχωρήσεις και να αποδεχτείς λάθη και παραβλέψεις, όπως και σε σχέση με τα τωρινά σχέδια, γλιτώνεις τον εαυτό σου από πολλά μπερδέματα, λάθη, άσκοπη δουλειά, ασυνεννοησία και ψυχο-σωματική αδιαθεσία. Μη βιάζεσαι να κολλήσεις σε στόχους στη δουλειά ή τον γάμο σου, γιατί θα ’ναι μάλλον περιφερειακοί ή άστοχοι και αιτία ανταγωνισμού, πιέσεων και αντιδράσεων. Ο Ερμής στο ζώδιό σου (5) και ο κυβερνήτης σου, Αφροδίτη, στον Λέοντα (6) δημιουργούν καταλληλότερες συνθήκες για να συζητήσεις πώς βλέπεις το επόμενο βήμα σου και για να βρεις συμβιβαστικές αλλά όχι κακές λύσεις. Η συναισθηματική και οικονομική υποστήριξη που βλέπεις διευκολύνει να κάνεις σταδιακά εναρκτήριες κινήσεις για τα σχέδια, τις φιλίες, τον προσωπικό σου χρόνο, σε πιο ξεκάθαρο τοπίο.


Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

Ξεδιαλέγοντας σχέδια γενικά και σκεπτόμενος διορθώσεις στις φιλίες σου, ειδικά
Η Πανσέληνος (2) έρχεται την κατάλληλη στιγμή για να σε βοηθήσει να ξεψαχνίσεις επαγγελματικά και προσωπικά σχέδια, όπως και το τι ταιριάζει και χωράει στον ελεύθερο σου χρόνο. Απόφυγε να υπερεκτιμήσεις οτιδήποτε μόνο επειδή είναι καινούριο, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Παράλληλα μείνε ανοιχτός σε συστάσεις και προτάσεις φίλων και άκουσε με κατανόηση οτιδήποτε και οποιονδήποτε υπόσχεται συναισθηματική ή οικονομική υποστήριξη. Μη βιάζεσαι να αποδομήσεις οτιδήποτε δεν λάτρεψες άμεσα. Στα ερωτικά σου, καλό είναι να βεβαιωθείς πως ο τρόπος που προχωράς ή αντιμετωπίζεις συγγενείς ή το μέλλον δεν είναι απλά ένας τρόπος να αποφεύγεις απωθημένα και φοβίες, μοχθώντας άσκοπα πολύ. Με τον Ερμή στον Ζυγό (5) και την Αφροδίτη στον Λέοντα (6) ίσως χρειάζεται να κουβεντιάσεις νέο οικονομικό μείγμα στα σχέδιά σου και να ρυθμίσεις διαφορετικά το συναισθηματικό κομμάτι στις φιλίες σου. Είναι δύσκολο να εκφραστείς, όμως η ειλικρίνεια και η εμπιστοσύνη κάνουν θαύματα. Μη διστάσεις να πάρεις πρωτοβουλίες για να διευθετήσεις ζητήματα στη σχέση σου ή τις συνεργασίες σου.


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20 Δεκεμβρίου)

Διαδικαστικές προσεγγίσεις και ίσως περιττά υπερφιλόδοξοι στόχοι
Με πολυασχολία και προσανατολισμένο στην καριέρα σου σε βρίσκει η Πανσέληνος (2). Έχεις μεγάλη αδημονία να δεις αποτελέσματα και να χρησιμοποιήσεις ό,τι καινούριο έμαθες, ανοίγματα που έκανες, γενικά ό,τι πρόσθεσες. Ωστόσο μέσα σ’ αυτό είναι εύκολο να γίνεις ψυχρός και διαδικαστικός κι επειδή έχεις κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό σου, ν’ απορρίψεις ή να συγκρουστείς με οτιδήποτε διαφορετικό ή οποιονδήποτε βλέπει τα πράγματα αλλιώς. Γενικότερα, και σε προσωπικό επίπεδο, χρειάζεται ομαδικότητα και ευελιξία και λιγότερη ξερολίαση. Ειδικά, προσωπικά, συχνά ο σύντροφος και οι φίλοι βλέπουν αντικειμενικότερα τις ρεαλιστικές δυνατότητες και τι έχει όντως βάση, όταν εσύ ίσως παρασύρεσαι από υποσχέσεις «κέρδους» οικονομικού ή συναισθηματικού. Ο Ερμής στον Ζυγό (5) και η Αφροδίτη στον Λέοντα (6) σε ανοίγουν λιγάκι σε ιδέες, κουβέντες και προτάσεις, δίνοντάς σου παράλληλα λίγο καλύτερη διάκριση για τα σχέδια και τον ελεύθερο σου χρόνο. Επαγγελματικά υπάρχει κάθε δυνατότητα διεύρυνσης, αρκεί και πάλι, να εκτιμάς και τη συνδρομή των γύρω σου έστω κι αν είσαι ο πρωταγωνιστής.


Αιγόκερος (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Το καινούριο των ημερών σε φτιάχνει, όμως χρειάζεται να ξέρεις ως πού να πας
Η φαγούρα της κατάκτησης σε πιάνει με την Πανσέληνο (2), καθώς υπάρχει αρκετή συναισθηματική και οικονομική στήριξη και η κουβέντα στην δουλειά, όπως και στο συγγενικό σου περιβάλλον περιστρέφεται γύρω από το παρακάτω, από νέα πράγματα, από δυνατότητες. Αν καταφέρεις να κάνεις ένα βήμα πίσω από όλα αυτά, θα έχεις την ευκαιρία να συνειδητοποιήσεις πως σε μεγάλο βαθμό δεν είναι δικά σου, παρά μάλλον προσδοκίες και προβολές των γύρω σου που σπεύδεις να ικανοποιήσεις. Ωστόσο από τη διασκέδαση, τα ταξίδια, μέχρι τη μόρφωση και την επαγγελματική διεύρυνση, χρειάζεται να μαλακώσεις λιγάκι και να ηρεμήσεις ώστε να είσαι σε θέση να αναγνωρίσεις πού έχουν ήδη γίνει αρκετά. Ειδικά σε προσωπικό επίπεδο, έχει σημασία να μπορείς να απολαύσεις τα κεκτημένα. Ο Ερμής στον Ζυγό (5) και η Αφροδίτη στον Λέοντα (6) εφιστούν την προσοχή για να μην εμπλακείς σε κοινωνικές κι επαγγελματικές ευθύνες που δεν σε αφορούν πραγματικά, όπως και για να μη θεωρήσεις ότι εισπράττεις συναισθηματικά ένα εγωιστικό βραβείο και εργαλείο ελέγχου.


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)

Χορτάτος κι ως εκ τούτου έτοιμος να απορρίψεις, ενώ δεν υπάρχει λόγος
Με την Πανσέληνο (2) και με τη συνδρομή των συνεργασιών σου και του συντρόφου σου αισθάνεσαι πλουσιότερος συναισθηματικά και οικονομικά. Για αυτόν τον λόγο είναι καίριο να αποφύγεις τη στείρα νοητική ανάλυση, να μεγεθύνεις τη δική σου άποψη και ανάγκες, όπως και να δεις εχθρικά ή υπεροπτικά ιδέες, προτάσεις και κουβέντες που προέρχονται από τα παιδιά ή τον ερωτικό σου σύντροφο, κρατώντας επιλεκτικά μόνο αυτά με τα οποία συμφωνείς εκ προοιμίου. Καλό θα ’ναι να παραμείνεις γενναιόδωρος κι ευγνώμων για οτιδήποτε έρχεται προς το μέρος σου, ακόμη κι αν τώρα αισθάνεσαι πως δεν το έχεις ανάγκη. Σε επίπεδο σπιτιού και οικογένειας, μη βιαστείς να αναπαράγεις το γνωστό πρόγραμμα, χρειάζεται μια πιο κριτική προσέγγιση, διαφορετικά θα σε περιορίσει. Ο Ερμής στον Ζυγό (5) και η Αφροδίτη στον Λέοντα (6) και τον ζωδιακό σου άξονα δημιουργούν πρόσφορες συνθήκες επικοινωνιακά, όπου οτιδήποτε παρουσιάζεται σαν να ανοίγει καινούριες προοπτικές. Παράλληλα, υπάρχουν ευχάριστες πρωτοβουλίες και μεγαλύτερη καθαρότητα στη σχέση σου.


Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)

Έμφαση στις σχέσεις και τους άλλους, παραβλέποντας όμως τι κάνεις εσύ
Η Πανσέληνος (2) στην Παρθένο και τον ζωδιακό σου άξονα στρέφει όλη σου την προσοχή στις συνεργασίες και τις σχέσεις σου, καθώς χρειάζεται να συζητηθούν υποθέσεις του γραφείου και του σπιτιού, ίσως και θέματα υγείας. Καλό θα ’ναι να μην παρασυρθείς τόσο από όσα ξεπετιούνται γύρω σου, ώστε να παραβλέψεις τι κάνεις εσύ, επειδή έτσι οδηγείσαι σε λάθη, μπορεί να γίνεις ανειλικρινής και να κρίνεις τους άλλους εξαιρώντας τον εαυτό σου. Στα προσωπικά σου το γενικό κλίμα είναι θετικό, με εξαίρεση ίσως τι ξοδεύεις χρηματικά κι ενεργειακά εξαιτίας των πολλών συζητήσεων και αρκετών τριγυρισμάτων. Με τον Ερμή στον Ζυγό (5) και την Αφροδίτη στον Λέοντα (6) είναι ευκαιρία να εξετάσεις και να διαπραγματευτείς τις οικονομικές και συναισθηματικές σου σχέσεις πιο σοβαρά, μια και σου δίνονται οι ανάλογες ευκαιρίες στην καθημερινότητά σου. Και στις δύο περιπτώσεις, καλό είναι να επιδιώξεις ορθές ισορροπίες, επειδή η τάση σου είναι μάλλον να ζητήσεις ή να περιμένεις και να θεωρείς ότι δικαιούσαι πάρα πολλά.

Εφαρμογή Cosmic Telegram για καθημερινές αστρολογικές προβλέψεις από την Ευαγγελία Τσαβδάρη

ΠΡΟΣΦΑΤΑ