Αθλητισμος

Ολυμπιακοί Αγώνες: Στη Medal Race οι Μάντης – Καγιαλής

«Πρόκειται για μεγάλους αθλητές που γνωρίζουν πώς να διαχειριστούν έναν αγώνα»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι Τάκης Μάντης και Παύλος Καγιαλής © INSTAGRAM / mantiskagialis
Οι Τάκης Μάντης και Παύλος Καγιαλής © INSTAGRAM / mantiskagialis

Οι Τάκης Μάντης – Παύλος Καγιαλής προκρίθηκαν στη Medal Race των 470 με την 6η θέση στη γενική κατάταξη ύστερα από δύο εξαιρετικές κούρσες.

Παρά την μπουνάτσα που υπήρχε στη θαλάσσια περιοχή της Ενοσίμα, ανέβηκαν στην στην 6η θέση της γενικής κατάταξης, από την 8η που βρίσκονταν πριν από την έναρξη των σημερινών ιστιοδρομιών, μετά την 6η ημέρα της κατηγορίας 470 στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Οι Έλληνες ιστιοπλόοι κατετάγησαν τέταρτοι στην 9η ιστιοδρομία και έκτοι στη 10η, κερδίζοντας δύο θέσεις στη γενική κατάταξη, όπου είναι έκτοι με 66 βαθμούς ποινής.

Το «γαλανόλευκο» πλήρωμα θα συμμετέχει στην αυριανή (4/9, 09:33) medal race.

«Τα παιδιά έτρεξαν πολύ καλά. Ύστερα από την ακύρωση προσπαθήσαμε να το διαχειριστούμε. Η ακύρωση μας κράτησε πίσω καθώς δεν είχαμε περιθώρια να ρισκάρουμε για κάτι καλύτερο. Τώρα θα διεκδικήσουν μία θέση, όσο ψηλότερα γίνεται. Πρόκειται για μεγάλους αθλητές που γνωρίζουν πώς να διαχειριστούν έναν αγώνα και προσπαθούν μέχρι τέλος να πάρουν το καλύτερο δυνατόν», δήλωσε στο kathimerini.gr ο Μιχάλης Μηλαίος, προπονητής των ιστιοπλόων.   

 

 

  • Οι Αριάδνη Σπανάκη και Αιμιλία Τσουλφά ακυρώθηκαν στην 9η ιστιοδρομία και παρά την 9η θέση στη 10η δεν κατάφεραν να βελτιώσουν τη θέση τους στη γενική κατάταξη των 470. Ολοκλήρωσαν την προσπάθειά τους με τη 15η θέση στη γενική κατάταξη.
  • Στα Φινν, ο Βρετανός Γκιλς Σκοτ κατάκτησε το χρυσό μετάλλιο. Δεύτερος ήρθε ο Ζόμπορ Μπέρετς (Ουγγαρία) και 3ος ο Ζοάν Καρδόνα Μέντεθ (Ισπανία). 
  • Οι Ιταλοί Ρουτζέρο Τίτα-Κατερίνα Μπάντι  πρώτευσαν στα Foiling Nacra 17 μεικτό. Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησαν οι Βρετανοί Γκίμπσον – Μπουρνέτ και το χάλκινο οι Γερμανοί Κόλχοφ – Στούλεμερ. 
  • Οι Βραζιλιάνες Μαρτίν Γκραέλ και Καένα Κούνζε μετά το Ρίο, κατάκτησαν το χρυσό μετάλλιο και στο Τόκιο στην κατηγορία 49er FX γυναικών. Δεύτερες ήταν οι Γερμανίδες Τίνα Λουτζ και Σούζαν Μπόουκε και 3ες οι Ανεμίκ Μπέκερινγκ – Ανέτ Ντούιτζ (Ολλανδία).

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ