Αθλητισμος

Στα προημιτελικά της Ρώμης ο Τσιτσιπάς, περιμένει τον Τζόκοβιτς

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κέρδισε και τον Ματέο Μπερετίνι και ετοιμάζεται για έναν σπουδαίο προημιτελικό

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πανηγυρίζει
© Rodrigo Jimenez / EPA

Νίκη με 2-0 σετ κόντρα στον Μπερετίνι για τον Στέφανο Τσιτσιπά, που περιμένει τον Νόβακ Τζόκοβιτς για τα προημιτελικά του τουρνουά της Ρώμης.

Άλλη μια νίκη στη χωμάτινη επιφάνεια σημείωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς ο οποίος επικράτησε του Ιταλού Ματέο Μπερετίνι με 2-0 σετ για την φάση των «16» του τουρνουά της Ρώμης . Ο Έλληνας πρωταθλητής κέρδισε στο τάι-μπρέικ το πρώτο σετ και στο δεύτερο εμφανίστηκε αρκετά ανώτερος και πετυχαίνοντας δύο μπρέικ έφτασε άνετα στο 2-0. 

 

 

Με αυτή τη νίκη ο Τσιτσιπάς βελτίωσε το ρεκόρ του για φέτος στο 29-7 και παρέμεινε πρώτος στον κόσμο στο δρόμο για τα ATP Finals του Τορίνο, ενώ έκανε και το 3-0 με αντίπαλο τον Μπερετίνι. Την Παρασκευή ο Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει στο κεντρικό κορτ του Foro Italico το Νο1 της Παγκόσμιας Κατάταξης, Νόβακ Τζόκοβιτς για μια θέση στα ημιτελικά. Ο Σέρβος είχε νωρίτερα επικρατήσει του Νταβίντοβιτς Φοκινά με 2-0.

Σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα ανέφερε ότι είναι ενθουσιασμένος και περιμένει από τον εαυτό του να μείνει στο υψηλό επίπεδο, ώστε να τον δυσκολέψει.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ