Αθλητισμος

Κάντο όπως ο Μιχάλης Ζαμπίδης, δυο βαράκια και φαντασία (video)

Ο «Iron Mike» δείχνει πώς να γυμνάζεσαι ακόμη και στην πισίνα σου, λέμε τώρα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μιχάλης Ζαμπίδης
Μιχάλης Ζαμπίδης / social media

Η προπόνηση του «Iron Mike», Μιχάλη Ζαμπίδη είναι σίγουρα πολύ σκληρή, αλλά δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να γίνει λίγο πιο ευχάριστη.

Είναι κάτοχος 18 παγκόσμων τίτλων και είναι διεθνώς γνωστός με το προσωνύμιο «Iron Mike» (Σιδερένιος Μιχάλης), έχοντας στο ενεργητικό του 180 νίκες και 24 ήττες.  Ο Μιχάλης Ζαμπίδης έκανε γνωστό το κικ μπόξινγκ σε όλους τους Έλληνες, έχτισε έναν θρύλο γύρω από το όνομά του και από τις επιτυχίες του και πολλά νέα παιδιά μπήκαν στο ρινγκ χάρη στον Έλληνα σταρ του αθλήματος.

Το 2004 και στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας ο Μιχάλης Ζαμπίδης έπαιξε τον πρώτο του αγώνα στην Ελλάδα, από τότε που έχτισε τον θρύλο γύρω από το όνομά του.  Ένα κατάμεστο στάδιο με πάνω από 11 χιλιάδες θεατές «σηκώθηκε στο πόδι» όταν ο Iron Mike έκανε την εμφάνισή του στον διάδρομο που οδηγούσε στο ρινγκ.

Η προπόνηση του  «Iron Mike» είναι σίγουρα πολύ σκληρή, αλλά δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να γίνει λίγο πιο ευχάριστη. Κάντο όπως ο Ζαμπίδης λοιπόν, με δυο βαράκια και φαντασία στην πισίνα σου ή όπου αλλού.

 

 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ


 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ