Αθλητισμος

Ο Λεονάρντο Κούτρης μάς θύμισε γιατί αγαπάμε τον αθλητισμό (εικόνες, video)

Η συγκινητική πράξη του μπακ του Ολυμπιακού μετά το ματς με τον Ατρόμητο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Συγκλονιστικός Κούτρης! Έδωσε χαρά σε μικρό φίλο του Ολυμπιακού!

Είναι πολύ νωπές οι μνήμες από τα εμετικά πανό που ανέβασαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού στο ματς μπάσκετ της Παρασκευής με τη Ζαλγκίρις, όμως ευτυχώς αποδείχτηκε πως οι αγνοί φίλαθλοι του συγκεκριμένου συλλόγου έχουν και λόγους για να μην ντρέπονται.

Την Κυριακή το βράδυ, μετά το τέλος του ποδοσφαιρικού αγώνα των «ερυθρόλευκων» με τον Ατρόμητο, ο Λεονάρντο Κούτρης δεν βιάστηκε να φύγει για τα αποδυτήρια.

Είχε ραντεβού με έναν φίλο του, που δοκιμάζεται σε πολύ μικρή ηλικία από τον καρκίνο. Ο διεθνής μπακ πήρε αγκαλιά τον μικρό Βασίλη, μπήκαν μαζί στον αγωνιστικό χώρο παρέα με μια μπάλα. Ο νεαρός φίλος του Ολυμπιακού ήθελε πολύ να σκοράρει στο γήπεδο της αγαπημένης του ομάδας και ο Κούτρης τον βοήθησε σε αυτό, γνωρίζοντας την αποθέωση απ’ όλο το γήπεδο.

Λεονάρντο Κούτρης
Λεονάρντο Κούτρης/©INTIME/ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ

Λεονάρντο Κούτρης
Λεονάρντο Κούτρης/©INTIME/ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ

Αμέσως μετά ο 24χρονος ποδοσφαιριστής περιέγραψε συγκινημένος τις στιγμές: «Με είχαν ενημερώσει για την παρουσία του και είχα συνεννοηθεί να του δώσω τη φανέλα μου. Όταν με ευχαρίστησε, ανατρίχιασα. Σκέφτηκα να πάμε μαζί να βάλει ένα γκολ και αυτή ήταν η πιο σημαντική ασίστ που έχω δώσει στη ζωή μου. Ο Βασίλης είναι ένας γίγαντας και εύχομαι ολόψυχα να βγει νικητής. Έχω χάσει δικούς μου ανθρώπους από αυτήν την ασθένεια και ξέρω πώς είναι. Τον περιμένω να βγει νικητής και να έρθει στο γήπεδο για να πανηγυρίσουμε μαζί». 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ