Smart Life

Το καλύτερο Χριστουγεννιάτικο δώρο φέτος, είναι αυτό που νομίζεις

Ένα δώρο αρωματισμένο με αγάπη, ζεστασιά και υπέροχο design.

114868-649339.jpg
Μαρία Αλεξίου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μηχανή καφέ Illy
© Illy

Ο Illy φέρνει τις πιο ξεχωριστές χριστουγεννιάτικες προσφορές και εμείς σου προτείνουμε τα τέλεια δώρα για αυτές τις γιορτές.

Οι μέρες όλο και μειώνονται. Τα δέντρα πλέον έχουν στολιστεί και όλα γύρω αρχίζουν να θυμίζουν γιορτές. Τα Χριστούγεννα είναι πιο κοντά από ποτέ και ήδη τα πρώτα δώρα έχουν ξεκινήσει να μοιράζονται. Εμείς είμαστε εδώ για να σου κάνουμε τη ζωή πιο εύκολη, καθώς και φέτος οι επιλογές είναι εκατοντάδες. Έχουμε και λέμε λοιπόν: Χριστούγεννα σημαίνει ζεστασιά, φίλοι, οικογένεια και αγάπη. Είναι υπέροχα τα ρεβεγιόν, όμως το πρωινό πρέπει να είναι ακόμα καλύτερο και σε αυτό θα βοηθήσει πολύ ένας καλός καφές. Ένας καλός καφές στην άνεση του σπιτιού σου. Μια κομψή μηχανή για να απολαμβάνεις μοναδικό espresso, σε κάθε πρωινό σου.

003_copy.jpg

Illy δώρα λοιπόν και αυτά τα Χριστούγεννα για να απολαμβάνετε με την παρέα σας τον αγαπημένο σας καφέ. Η μηχανή Ιperespresso Χ7.1, το εμβληματικό σχέδιο της illycaffè, o απόλυτος συνδυασμός ευκολίας χρήσης και άριστου espresso. Σχέδιο του διάσημου Ιταλού αρχιτέκτονα Lucca Trazzi, εμπνευσμένο από τη ρετρό αισθητική, προηγμένης τεχνολογίας.

em8a9601.jpg

illy_x7_1_9_hi.jpg

Μία άλλη επιλογή αποτελεί η μηχανή Ιperespesso Υ3.3. Mε compact μέγεθος, minimal αισθητική και ικανοποιητική γκάμα χρωμάτων, θα ταιριάξει σίγουρα σε κάθε χώρο. Οι μηχανές Ιperespresso λειτουργούν αποκλειστικά με τις μοναδικής τεχνολογίας κάψουλες Iperespresso με 6,7 γρ καφέ / κάψουλα και την καινοτομία εκχύλισης σε δύο φάσεις για να να απολαύσεις εύκολα και γρήγορα, αυθεντικό espresso illy με δεμένο σώμα, έντονο άρωμα και βελούδινη κρέμα με διάρκεια σαν από επαγγελματία barista. 

Μηχανή καφέ Illy
© Illy

Τα δώρα είναι συνυφασμένα με τα Χριστούγεννα, όπως επίσης και ο καλός αρωματικός  καφές. Για αυτό φέτος σου προτείνουμε να κάνεις το καλύτερο δώρο στον εαυτό σου ή τους γύρω σου, με κάτι που θα μείνει για πάντα!

Μηχανή καφέ Illy
© Illy

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ