Βιβλιο

Η Megan Fox κυκλοφορεί την ποιητική συλλογή «Τα Όμορφα Αγόρια είναι Δηλητηριώδη»

«Αυτά τα ποιήματα γράφτηκαν σε μια προσπάθεια να αφαιρέσω την αρρώστια που είχε ριζώσει μέσα μου εξαιτίας της σιωπής μου»

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου
Κωνσταντίνος Χριστοφόρου
6’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Megan Fox: H σταρ του Χόλιγουντ κυκλοφορεί την πρώτη της ποιητική συλλογή με τίτλο «Τα Όμορφα Αγόρια είναι Δηλητηριώδη»
© Taylor Hill/WireImage

Megan Fox: H σταρ του Χόλιγουντ κυκλοφορεί την πρώτη της ποιητική συλλογή με τίτλο «Τα Όμορφα Αγόρια είναι Δηλητηριώδη»

Μετά την αμφιλεγόμενη καριέρα της ως ηθοποιού και μούσα του Michael Bay, η Megan Fox αποφάσισε να επαναπροσδιορίσει την περσόνα της. Προηγήθηκαν οι δεκάδες πλαστικές εγχειρήσεις και η πρωτοσέλιδη σχέση της με τον ράπερ Machine Gun Kelly και τώρα η πιο σέξι γυναίκα του κόσμου για το 2008, σύμφωνα με τους αναγνώστες του περιοδικού FHM, σχεδιάζει να κατακτήσει τον κόσμο της λογοτεχνίας.

Η πρώτη της ποιητική συλλογή με τίτλο «Pretty Boys are Poisonous», πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 7 Νοεμβρίου από τον εκδοτικό οίκο Simon & Schuster. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, η Megan Fox «δείχνει στους θαυμαστές της το διαβολικό της χιούμορ μέσα από μια σπαρακτική και σκοτεινή ποιητική συλλογή. Κατά τη διάρκεια 80+ ποιημάτων, η Fox εξιστορεί όλους τους τρόπους με τους οποίους παίρνουμε το σχήμα αυτών που αγαπάμε, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα χάσουμε τον εαυτό μας σε αυτή τη διαδικασία».

Σε δήλωσή της η 37χρονη ηθοποιός είπε: «Αυτά τα ποιήματα γράφτηκαν σε μια προσπάθεια να αφαιρέσω την αρρώστια που είχε ριζώσει μέσα μου εξαιτίας της σιωπής μου. Έχω περάσει όλη μου τη ζωή κρατώντας τα μυστικά ανδρών και το σώμα μου πονάει με το να σηκώνω το βάρος των αμαρτιών τους».

Στο παρελθόν, η Megan Fox είχε δύο σχέσεις οι οποίες υπερπροβλήθηκαν από τα μίντια. Ήταν παντρεμένη με τον σταρ του «Beverly Hills» Brian Austin Green από το 2010 έως το 2021, με το ζευγάρι να έχει αποκτήσει τρεις γιους. Πιο πρόσφατα, τον Ιούνιο του 2020, αυτή και ο 33χρονος ράπερ Machine Gun Kelly ανακοίνωσαν τη σχέση τους, ενώ τον Ιανουάριο του 2022 αρραβωνιάστηκαν. Είχε χωρίσει με τον Green τον Οκτώβριο του 2021.

Η Fox ήταν επίσης ανοιχτή για τη σχέσης της με τoν Kelly, αποκαλύπτοντας πολύ προσωπικές λεπτομέρειες. Τον Απρίλιο του 2022, επιβεβαίωσε στο Glamour UK ότι αυτή και ο Kelly έχουν καταναλώσει ο ένας το αίμα του άλλου «κατά καιρούς», αλλά μόνο για «τελετουργικούς λόγους».

Η πρωταγωνίστρια του «Jennifer's Body» είχε μοιραστεί στο παρελθόν ένα δείγμα από το ταλέντο της. Τον Φεβρουάριο του 2021, είχε δημοσιεύσει ένα αφιέρωμα προς τον Machine Gun Kelly (πραγματικό όνομα Colson Baker) στο Instagram για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου:

«here goes my heart
manifest outside of my body
draped in the towering silhouette of a most unusually handsome boy
magical and haunted
kinetic and tortured
ethereal and dangerous
cosmic
lawless
eternal
creative genius
the journey will likely be perilous
but there is no destination without him»

Μιλώντας στο περιοδικό Glamour το 2022, η ηθοποιός είπε ότι είχε «πραγματικά οδυνηρές εμπειρίες σε μια ανελέητα μισογυνιστική βιομηχανία», αλλά δεν ένιωθε «ότι ήταν αποδεκτή από τη φεμινιστική κοινότητα», πιθανώς επειδή δεν ήταν όπως λέει η ίδια «ένα πολύ συμπαθητικό θύμα».

Η Megan Fox κυκλοφορεί την ποιητική συλλογή «Τα Όμορφα Αγόρια είναι Δηλητηριώδη»
© EPA/DAVID MAXWELL SHUTTERSTOCK OUT

«Νομίζω ότι ήμουν μπροστά από το κίνημα #MeToo – σχεδόν μια δεκαετία πριν», είχε δηλώσει εκείνη την εποχή. «Μιλούσα πάντα ανοιχτά ενάντια σε κάποια από τα καταχρηστικά, μισογυνικά, πατριαρχικά πράγματα που συνέβαιναν στο Χόλιγουντ το 2008 και το 2009, πολύ πριν οι άνθρωποι να είναι έτοιμοι να το αποδεχτούν ή να το ανεχτούν. Και πραγματικά με ειρωνεύτηκαν που το έκανα».

Το «Pretty Boys Are Poisonous» θα μπορούσε να αποδειχθεί ένας πολύ ενδιαφέρον συνδυασμός ανώριμων ερωτικών στίχων και μια εις βάθος ματιά για το τι συμβαίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες του Χόλιγουντ, μέσα από τα μάτια της Megan Fox.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ