Βιβλιο

Shiatsu World: Online Book Club

Τι πιο δημιουργικό από το να διαβάζεις με συντροφιά ένα πολύ ενδιαφέρον βιβλίο;

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
siatsu

Online Book Club για τη μελέτη του βιβλίου Touching the Invisible - Exploring the Way of Shiatsu.

Κατόπιν της παρουσίασης του βιβλίου "Touching the Invisible - Exploring the Way of Shiatsu" στην Αθήνα στις 19 Σεπτεμβρίου με φιλοξενούμενο τον Chris McAlister, έναν από τους τρεις συγγραφείς, Ασκών το Σιάτσου και δάσκαλο Σιάτσου, Taiji & Qigong, και τον ενθουσιασμό που προέκυψε από τη συζήτηση για την τέχνη του Αγγίγματος στο Σιάτσου και τις πολύπλευρες συνιστώσες στην εφαρμογή του, ξεκινάει τον Ιανουάριο ένα ταξίδι στη μελέτη του βιβλίου αυτού διαδικτυακά.

Στόχος να ζωντανέψουν οι σελίδες του βιβλίου μέσα από τη φωνή των συμμετεχόντων, και η ψηλάφιση με τα λόγια του Αόρατο που αγγίζουμε και αγγίζεται με τις αισθήσεις.

Αρχές
Οι αρχές που διέπουν το συγκεκριμένο Online Book Club είναι η ενεργητική ακοή και η ελεύθερη έκφραση σε ένα ασφαλές περιβάλλον. Καθεμιά και καθένας είναι ανοιχτός να εκφράζει ελεύθερα τον εαυτό του και την αλήθεια του και με ανοιχτή καρδιά και ενσωματωμένη παρουσία να ακούει.

Συμμετοχή
Για τη συμμετοχή στο Online Book Club είναι απαραίτητο η κατοχή του βιβλίου, το οποίο μπορεί να το προμηθευτεί κανείς από τα διαδικτυακά ξενόγλωσσα βιβλιοπωλεία.

Πληροφορίες και Εγγραφές: Shiatsu World - info@shiatsuworld.org

facebook_post_1920_x_2880_px_online_book_club_mελ_βιβλ_touching_the_invisible_dpg_lab

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ