Βιβλιο

Κινγκ: Βοηθά την έκδοση βιβλίου από παιδιά για την πανδημία

Κάλυψε το κόστος έκδοσης ενός χειρόγραφου 290 σελίδων

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο συγγραφέας Στίβεν Κινγκ
Ο συγγραφέας Στίβεν Κινγκ © EPA / MAJA HITIJ

Στίβεν Κινγκ: Βοηθά στην έκδοση βιβλίου από παιδιά που έχουν εμπνευστεί από την πανδημία του κορωνοϊού.

Το Ίδρυμα Στίβεν Κινγκ, του διασημότερου Αμερικανού συγγραφέα μυθιστορημάτων τρόμου κάλυψε το κόστος ύψους 6.500 δολαρίων, έκδοσης ενός χειρόγραφου 290 σελίδων μαθητών που συμμετείχαν στο Πρόγραμμα Μελετών Συγγραφέων του Farwell Elementary School, δημοτικού σχολείου στο Λιούιστον, του Μέιν.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, οι μαθητές διάβασαν το βιβλίο «Fletcher McKenzie and the Passage to Whole», μια ιστορία για ένα αγόρι από το Μέιν (τον Φλέτσερ ΜακΚένζι, γνωστό ως Αμερικανό Χάρι Πότερ) του συγγραφέα Γκάρι Σάβατζ και στη συνέχεια το αναδιατύπωσαν για να αντανακλά τις εμπειρίες τους κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

H Αμάντα Γουίσλοου, διευθύντρια του σχολείου, δήλωσε ότι είναι περήφανη για το επίτευγμα των μαθητών και ευχαρίστησε τον Γκάρι Σάβατζ, ο οποίος συμβούλευε τα παιδιά, καθώς και τη βιβλιοθηκονόμο, Κάθι Μάρτιν.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

54ο Φεστιβάλ Βιβλίου 2026 στο Πεδίον του Άρεως
54ο Φεστιβάλ Βιβλίου 2026: 210 εκδοτικοί οίκοι και περισσότερες από 200 εκδηλώσεις στο Πεδίον του Άρεως

Από τις 4 έως τις 20 Σεπτεμβρίου, το μεγάλο ραντεβού του βιβλίου επιστρέφει στην Αθήνα, με 285 περίπτερα, παρουσιάσεις, συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις και δράσεις για μικρούς και μεγάλους

Η Κατερίνα Αγυιώτη μιλάει για το βιβλίο της «Η τσουλήθρα και άλλες ιστορίες» (εκδόσεις τεχνοδόμιον), για τη ζωή της, τη γραφή, την έμπνευση και το παράδοξο.
Κατερίνα Αγυιώτη: «Το χιούμορ κάνει πιο ανεκτή την ειλικρίνεια πάνω σε θέματα που πονάνε»

Η Κατερίνα Αγυιώτη μιλάει για το βιβλίο της «Η τσουλήθρα και άλλες ιστορίες» (εκδόσεις Τεχνοδόμιον), για τη ζωή της, τη γραφή, την έμπνευση και το παράδοξο

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY