Βιβλιο

Δείτε live: Μένουμε σπίτι με τον συγγραφέα Αλέξανδρο Δαμουλιάνο

Ο Αλέξης Σταμάτης και ο Κωνσταντίνος Μπούρας συνομιλούν με τον ποιητή-συγγραφέα για την ποιητική συλλογή «Ζητιάνος Παράδεισος»

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Αλέξανδρος Δαμουλιάνος μιλάει για το «Ζητιάνος Παράδεισος» στην την εκπομπή του #BookiaTV
© Bookia

Μένουμε σπίτι με τους συγγραφείς μας: Δείτε live την εκπομπή του #BookiaTV με την υποστήριξη της Athens Voice. Ο Αλέξανδρος Δαμουλιάνος μιλάει για το «Ζητιάνος Παράδεισος»

Η καθημερινή τηλεοπτική εκπομπή του #BookiaTV με την υποστήριξη της Athens Voice, μας συστήνει συγγραφείς που μιλούν από το σπίτι τους για τη δουλειά τους. Σκοπός της εκπομπής είναι να συμβάλλει στη διατήρηση της επικοινωνίας των ανθρώπων του βιβλίου με τους αναγνώστες με έναν τρόπο πολύ κοντά στη φυσική επαφή και επιπλέον να ενισχύσει το μήνυμα «#ΜένουμεΣπίτι» όχι ως εντολή αλλά ως συμπέρασμα.

Κάθε απόγευμα στις 18.30 «Μένουμε σπίτι με τους συγγραφείς μας» και οι καλεσμένοι συμμετέχουν από το σπίτι τους συνδεόμενοι σε ειδική πλατφόρμα την οποία διαχειρίζεται η Streamia, επιμελούμενη την τελική εικόνα με τον ήχο και μεταδίδοντάς τη ζωντανά με #LiveStreaming.

Σε αυτή την εκπομπή, o συγγραφέας Αλέξης Σταμάτης και ο ποιητής-κριτικός Κωνσταντίνος Μπούρας συνομιλούν με τον ποιητή-συγγραφέα Αλέξανδρο Δαμουλιάνο για την ποιητική συλλογή του «Ζητιάνος Παράδεισος».

 

 

Από το οπισθόφυλλο της ποιητικής συλλογής «Ζητιάνος Παράδεισος» του Αλέξανδρου Δαμουλιάνου

«Ποιήματα σφυρηλατημένα στο αμόνι του αθάνατου πνεύματος της θνητότητας και ταγμένα στον έναν ήλιο της γλώσσας μας. Ο έρωτας στην ατόφια του μορφή, η κοινωνία σε όλες της τις εκφάνσεις και η ιστορία με τα λάθη της συνδιαλέγονται και τελικά ενώνονται στην παρούσα ποιητική συλλογή ώστε να εξυμνηθούν το νυν, το αεί και το άξιον».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ