Βιβλιο

«Γυναίκα και άθληση», το βιβλίο της Ελένης Αυλωνίτου έρχεται στο Public Café στο Σύνταγμα

Την Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
aylwnitou.jpg
©EUROKINISSI/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Το βιβλίο της «Γυναίκα και άθληση», από τον Εκδοτικό Οργανισµό Λιβάνη, παρουσιάζει την Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου στις 20:30 στο Public Cafe Συντάγματος η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην πρωταθλήτρια κολύμβησης Δρ. Ελένη Αυλωνίτου.

Την  εκδήλωση θα συντονίσει η κα Κατερίνα Παπαδήµα-Παπακωνσταντίνου ενώ στην παρουσίαση θα μιλήσουν διακεκριμένες προσωπικότητες και πολιτικοί παράγοντες.

Αναλυτικότερα για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:

Νικήτας Κακλαµάνης, Ιατρός Ακτινολόγος, Επίκουρος Καθηγητής Παν. Αθηνών, Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής ΝΔ, ο Γεώργιος Μαυρωτάς,  Αναπληρωτής Καθηγητής στη Σχολή Χηµικών Μηχανικών του ΕΜΠ και Βουλευτής από το ΠΟΤΑΜΙ, η Καλυψώ Μπαρµπάτη, Παθολογοανατόµος, Μέλος του Βασιλικού Κολλεγίου Μεγάλης Βρετανίας και ο δημοσιογράφος και Αρχισυντάκτης στο site της Athens Voice, Ευτύχης Παλλήκαρης.

gynaikakaiathlisi.jpg

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

54ο Φεστιβάλ Βιβλίου 2026 στο Πεδίον του Άρεως
54ο Φεστιβάλ Βιβλίου 2026: 210 εκδοτικοί οίκοι και περισσότερες από 200 εκδηλώσεις στο Πεδίον του Άρεως

Από τις 4 έως τις 20 Σεπτεμβρίου, το μεγάλο ραντεβού του βιβλίου επιστρέφει στην Αθήνα, με 285 περίπτερα, παρουσιάσεις, συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις και δράσεις για μικρούς και μεγάλους

Η Κατερίνα Αγυιώτη μιλάει για το βιβλίο της «Η τσουλήθρα και άλλες ιστορίες» (εκδόσεις τεχνοδόμιον), για τη ζωή της, τη γραφή, την έμπνευση και το παράδοξο.
Κατερίνα Αγυιώτη: «Το χιούμορ κάνει πιο ανεκτή την ειλικρίνεια πάνω σε θέματα που πονάνε»

Η Κατερίνα Αγυιώτη μιλάει για το βιβλίο της «Η τσουλήθρα και άλλες ιστορίες» (εκδόσεις Τεχνοδόμιον), για τη ζωή της, τη γραφή, την έμπνευση και το παράδοξο

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY