- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Βγαίνει καινούριο βιβλίο «Ο Διάβολος Φοράει Prada» και γνωρίζουμε το θέμα του
Καιρός να φρεσκάρουμε την γκαρνταρόμπα και την βιβλιοθήκη μας
«Ο Διάβολος Φοράει Prada»: καινούριο βιβλίο
Είναι γεγονός! Ως ένα υπέροχο δώρο Xριστουγέννων στους φαν της, η συγγραφέας Lauren Weisberger ανακοίνωσε πως ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ένα ακόμα μυθιστόρημα από το σύμπαν του The Devil Wears Prada. Αυτήν την φορά η πρωταγωνίστρια δεν θα είναι η Andrea Sachs (η Anne Hathaway στην ταινία) αλλά η Emily Charlton, πρώην γραμματέας της Miranda Priestly στο περιοδικό Runway, στον ρόλο της οποίας είδαμε την υπέροχη Emily Blunt.
Ο τίτλος του βιβλίου είναι When Life Gives You Lululemons και η ιστορία ακολουθεί την Emily στο επόμενο στάδιο της ζωής της ως επιτυχημένη manager δημοσίων σχέσεων για celebrities όταν της εμφανίζεται μία τεράστια ευκαιρία που θα την βγάλει από την glamorous Νέα Υόρκη και θα την οδηγήσει στα αμερικάνικα προάστια.
Η Emily πρέπει να εγκατασταθεί στην πόλη Greenwich του Conneticut για να δουλέψει με την καινούρια πελάτισσά της Karolina Hartwell, μοντέλο και γυναίκα πολιτικού η οποία προσπαθεί να ξαναφτιάξει την εικόνα της αφού την έπιασαν να οδηγεί μεθυσμένη.
Ενώ το μυθιστόρημα δεν θα κυκλοφορήσει στα βιβλιοπωλεία πριν της 18 Ιουνίου (δηλαδή στην 15η επέτειο του The Devil Wears Prada), το περιοδικό Entertainment Weekly αποκάλυψε το πρώτο κεφάλαιο του βιβλίου πριν λίγες ώρες. Η Εmily βρίσκεται σε ένα πρωτοχρονιάτικο πάρτυ στο Los Angeles όταν της τηλεφωνούν από την Νέα Υόρκη με ένα επείγον ζήτημα. Αποφασίζει να ανέβει στο επόμενο αεροπλάνο και να γυρίσει πίσω, αφήνοντας τον σύζυγό της μόνο του και αρκετά θυμωμένο.
Μπορείς να διαβάσεις ολόκληρο το πρώτο κεφάλαιο εδώ στα Αγγλικά. Προτείνουμε να φαντάζεσαι πως το διηγείται η ίδια η Emily Blunt, που αν υπάρξει κινηματογραφική μεταφορά είναι απαραίτητο να παίξει η ίδια ξανά την ηρωίδα που μας έκανε να την αγαπήσουμε.
Αν θέλεις να εξασφαλίσεις πως θα βρεις ένα αντίγραφο του When Life Gives You Lululemons, μπορείς να το παραγγείλεις από τώρα στο Amazon με την διαδικασία του pre-order.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η αυτοβιογραφία της καλύπτει μια πληθώρα θεμάτων της ζωής της με τον ίδιο ωμό, ευθύ, χιουμοριστικό και συχνά σοκαριστικό τρόπο.
«Playlist»: Το νέο ψυχολογικό θρίλερ του Sebastian Fitzek κυκλοφορεί στις 22 Απριλίου από τις Εκδόσεις Διόπτρα
Η άφθαρτη ιεροτελεστία του χειρόγραφου
Η ποιητική συλλογή κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Άγρα
Ντιπ τίποτα δεν μου έμαθαν οι έρωτες, εμένα προσωπικά – αλλά στη Δήμητρα Ζάφειρα έμαθαν διάφορα πράγματα, τα οποία μοιράζεται μαζί μας με το χρήσιμο, τελικά, βιβλίο της.
Η Μάγκυ Κριθαρέλλη έγραψε ένα βιβλίο για τον καπνό, την ιστορία του, και την σύνδεσή του με την Ιστορία της Καβάλας
Burnout: Τι είναι, ποιους χτυπάει, και πώς μπορούμε να απαλλαγούμε από αυτό
Το βιβλίο «Μια βόλτα ρε γαμώτο, μια βόλτα να με κάψει ο Μάρτης – Ιστορίες από το παράθυρο» είναι μικρό αλλά με μεγάλη ψυχή
Το Βιβλίο της Εβδομάδας, από τις Εκδόσεις Ίκαρος
Βιβλία για κάθε διάθεση: από επιστημονική φαντασία μέχρι βαθιά ανθρώπινες ιστορίες
Η woke ιστορία του Μεσαίωνα από δύο Αμερικανούς ιστορικούς
Τελετουργικές δολοφονίες με αναφορές στα παραμύθια του Άντερσεν συγκλονίζουν την Ευρώπη στο πρώτο μέρος της Τριλογίας των Δολοφόνων
Με το μυθιστόρημα «Η Βιβλιοθήκη των Ανήσυχων Κόσμων» συμμετέχει ενεργά στη συζήτηση για τα οφέλη και τους κινδύνους της τεχνητής νοημοσύνης και προσφέρει άφθονο υλικό για σκέψη
Ένα βιβλίο για τις ανθρώπινες σχέσεις και την εξουσία που μπήκε στα best seller από τον πρώτο κιόλας μήνα
Λίγα λόγια για ένα μυθιστόρημα που δεν μοιάζει με κανένα άλλο (μετάφραση Δέσποινα Κανελλοπούλου, 320 σελίδες, Εκδόσεις Δώμα)
Mοιράζεται σκέψεις της με αφορμή την έκδοση του «Goatsong»
Το Βιβλίο της Εβδομάδας, από τις Εκδόσεις Ίκαρος
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.