Βιβλιο

Αύρα και Σώμα

Η Μαριέλεν Θεοχάρη μιλάει στην ATHENS VOICE για το καινούργιο της βιβλίο

4669-35224.jpg
Τάκης Σκριβάνος
ΤΕΥΧΟΣ 356
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
15512-34595.jpg

Η Μαριέλεν Θεοχάρη μιλάει στην ATHENS VOICE για το καινούργιο της βιβλίο «Η Κωνσταντίνα ανακαλύπτει τα μαγικά Μπουκάλια Ισορροπίας» (εκδ. Σιδέρη).

Ποια ήταν η σκέψη που οριστικοποίησε την απόφασή σας να γράψετε το βιβλίο σας;

Το μυθιστόρημα βασίζεται σε αληθινά γεγονότα, που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο και άλλαξαν τις ζωές κοντινών μου προσώπων. Την εποχή εκείνη είχα την ανάγκη να έχω μία πιο αντικειμενική και αμερόληπτη κρίση, όταν όμως βρίσκεσαι στον πυρήνα των εξελίξεων πέφτεις στην παγίδα και μπερδεύεις την ευτυχία με τη δυστυχία. Ο μόνος τρόπος για να σώσω την ψυχή μου ήταν να καταγράψω τα όσα συνέβαιναν σε ένα χαρτί.

Τι είναι το σύστημα Aura-Soma και με ποιον τρόπο μάς βοηθάει στην αυτοπραγμάτωσή μας; Η λέξη Aura (αύρα) αναφέρεται στο ηλεκτρονικο-μαγνητικό πεδίο που περιβάλλει κάθε άνθρωπο, Soma (σώμα) είναι το ανθρώπινο κορμί. Ο συνδυασμός, λοιπόν, αυτών των δύο λέξεων αποτελεί μία ειδική δόνηση. Η ονομασία αυτού του θεραπευτικού συστήματος ανακαλύφθηκε από τη Βρετανή χειρουργό Βίκη Γουόλ, μέσω προσευχής και διαλογισμού, το 1984. Στην Aura-Soma υπάρχουν μέχρι σήμερα 108 μικρά γυάλινα γωνιαία μπουκάλια, κάθε ένα από τα οποία περιέχει δύο διαφορετικά χρώματα, επίπεδα υγρών. Η επιλογή των χρωμάτων αποκαλύπτει το ποιος είσαι, τα μπουκάλια παρέχουν πληροφορίες για τη στάση σας απέναντι στη ζωή, τους στόχους σας, προβλήματα που σας βασανίζουν. Με τη βοήθεια της Aura-Soma όλα μπορούν να συμβούν και όλα να «γιατρευθούν».

Λέτε πως για ό,τι μας παιδεύει και μας βασανίζει στη ζωή φταίμε εμείς οι ίδιοι... Είμαστε το αποτέλεσμα των επιλογών μας και των σκέψεών μας. Τις περισσότερες φορές σκοτώνουμε τα πιο μεγάλα θέλω μας και τις πιο σφοδρές μας επιθυμίες γιατί φοβόμαστε την αλλαγή, φοβόμαστε το καινούργιο.

Έχετε ήδη αποφασίσει το θέμα του επόμενου βιβλίου σας; Θα είναι η συνέχεια της «Κωνσταντίνας ανακαλύπτει τα μαγικά Μπουκάλια Ισορροπίας», το οποίο θα αποτελέσει μία ανατροπή και απροσδόκητη εξέλιξη όσον αφορά το πρώτο. Θα κινηθεί σε μία άλλη σφαίρα πραγματικότητας».  

n

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ