Θεατρο - Οπερα

Η Μόνικα Μπελούτσι στο Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη (φωτό)

Ενόψει της παράστασης για τη Μαρία Κάλλας στο Beacon Theatre του Μπρόντγουεϊ.

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μόνικα Μπελούτσι: Επισκέφθηκε το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη
© Ε.Κ./Χ. Αθανασάτος

Μόνικα Μπελούτσι: Επισκέφθηκε το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη

Στο Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη βρέθηκε η Μόνικα Μπελούτσι, ως επίσημη προσκεκλημένη για μια μίνι δεξίωση στην προξενική κατοικία, ενόψει της παράστασης ​​«Μαρία Κάλλας: επιστολές και αναμνήσεις» (Maria Callas: Letters and Memoirs), η οποία και πρόκειται να ανέβει την Παρασκευή στις 8 το βράδυ, στο Beacon Theatre του Μπρόντγουεϊ.

Ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη, Ντίνος Κωνσταντίνου, ευχαρίστησε θερμά τη Μόνικα Μπελούτσι για την παρουσία της, επισημαίνοντας την ποιότητα της παράστασης και τον τρόπο με τον οποίο αποτυπώνει τη θρυλική Μαρία Κάλλας.

H Μόνικα Μπελούτσι αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον που της προξένησε η προσωπικότητα της Μαρίας Κάλλας, αλλά και ο τρόπος με τον οποίο ανελίχθηκε προς την κορυφή και άφησε το στίγμα της, το οποίο παραμένει ανεξίτηλο ακόμη και σήμερα.

«Ήταν κάτι που με συγκίνησε βαθιά. Τώρα είμαστε εδώ και εύχομαι να ευχαριστηθείτε την παράσταση στις 27 Ιανουαρίου. Αυτό που με άγγιξε περισσότερο στη Μαρία Κάλας ήταν αυτή η δυαδικότητα ανάμεσα στην ντίβα και μια γυναίκα με απλή καρδιά. Μια γυναίκα που πέθανε από θλίψη και ραγισμένη καρδιά. Είμαστε εδώ για αυτήν» είπε η κ. Μπελούτσι.

Μόνικα Μπελούτσι: Επισκέφθηκε το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στην Νέα Υόρκη
© Ε.Κ./Χ. Αθανασάτος
Η Μόνικα Μπελούτσι στο Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη (φωτό)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ