Θεατρο - Οπερα

«Το αγρίμι» με τη Δήμητρα Παπαδήμα για ένα βράδυ

Στην ωραία υπαίθρια σκηνή του θεάτρου Παπάγου

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δήμητρα Παπαδήμα

Για μια μόνο παράσταση, το «Αγρίμι», σε σκηνοθεσία Γιάννη Μποσταντζόγλου, ανεβαίνει στην υπαίθρια σκηνή του θεάτρου Παπάγου την Παρασκευή 16 Ιουλίου

Το «Αγρίμι» είναι ένα έργο για κάποιες στιγμές της πολυτάραχης ζωής της Μαρίκας Κοτοπούλη. Η οποία υπήρξε μια ελεύθερη, αντισυμβατική γυναίκα, μια μεγάλη καλλιτέχνης πολύ μπροστά από την εποχή της, με τολμηρούς έρωτες, μεγάλα πάθη, ταλέντο  - συνολικά, μια επαναστατική προσωπικότητα. Την υποδύεται δυναμικά και με κάμποση δόση τρέλας η Δήμητρα Παπαδήμα, σε σκηνοθεσία Γιάννη Μποσταντζόγλου (και με συμμετοχή του σε μικρό ρόλο, όπως λέει ο ίδιος). Τα σκηνικά είναι της Χριστίνας Οικονόμου.  

Δήμητρα Παπαδήμα

Το θέατρο, κηποθέατρο, άρα δροσερό ακόμα και στον καύσωνα, έχει ενδιαφέρον πρόγραμμα με πολλές παραστάσεις και συναυλίες – σήμερα Πέμπτη 15/7 τραγουδάει ο καταπληκτικός Σταύρος Σαλαμπασόπουλος, και αύριο είναι η σειρά της Κοτοπούλη, δηλαδή του «Αγριμιού». Για μια μόνο παράσταση, το «Αγρίμι» ανεβαίνει στην ωραία υπαίθρια σκηνή του θεάτρου Παπάγου την Παρασκευή 16 Ιουλίου, στις 9.00 μμ. Αν δεν το έχετε δει, είναι ευκαιρία να το απολαύσετε.

Δήμητρα Παπαδήμα

«Το αγρίμι», κηποθέατρο Παπάγου, Κορυτσάς 6η στάση Παπάγου, τηλ 213 2027185.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ