Θεατρο - Οπερα

Μένουμε σπίτι: Δείτε 10 ελληνικές stand up comedy παραστάσεις στο YouTube

Φισφής, Χατζηπαύλου, Δημόπουλος, Θεοδωρόπουλος, Μαθιουδάκης, Κατσαρίνη, Πασπάτης, Ανατολίτης. Γελάμε και ανακαλύπτουμε Έλληνες κωμικούς, αντίδοτο στην καραντίνα.

manos_athens_voice_1.jpg
Μάνος Νομικός
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Stand up κωμικός Λάμπρος Φισφής
Λάμπρος Φισφής

10 stand up παραστάσεις με Έλληνες κωμικούς που μπορούμε να παρακολουθήσουμε ελεύθερα στο Youtube τις μέρες που μένουμε σπίτι.

Ο πολιτισμός και οι κάθε είδους πολιτιστικές εκδηλώσεις έχουν δεχθεί ένα τεράστιο οικονομικό πλήγμα τις μέρες του κορωνοϊού και της καραντίνας. Τα θέατρα, οι συναυλιακοί χώροι, τα κλαμπ και τα μπαρ παραμένουν κλειστά και η επόμενη μέρα θα κρύβει μεγάλες προκλήσεις και δυσκολίες. Ακόμα και όταν ξεπεράσουμε αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση, ελπίζω σύντομα, ο κόσμος θα παραμένει «μουδιασμένος» για ένα μεγάλο διάστημα και ίσως αποφεύγει τα μέρη που θα συναθροίζονται πολλοί άνθρωποι. Πολλοί επαγγελματίες ήδη έχουν το μυαλό τους στον Σεπτέμβριο-Οκτώβριο 2020, με ότι μπορεί να σωθεί νωρίτερα.

Stand up κωμικός Γιώργος Χατζηπαύλου
Γιώργος Χατζηπαύλου - Photo: xatzi.gr


Stand up κωμωδία σημαίνει τριβή με τον θεατή, αυτόν που έχει έρθει να δει τον κάθε κωμικό και παράσταση. Και η stand up κωμωδία στην Ελλάδα έχει δεχθεί μεγάλο χτύπημα, με όλες τις παραστάσεις να ακυρώνονται, δηλαδή μηδέν έσοδα για τους κωμικούς και συντελεστές για όλο αυτό το διάστημα.

Παρακάτω, σας προτείνουμε 10 παραστάσεις ή μέρη από παραστάσεις στο YouTube με Έλληνες stand up κωμικούς για να παρακολουθήσετε στο σπίτι σας, επίσημα και νόμιμα. Και όταν όλα πάνε καλά και επιστρέψουμε δυνατοί και σοφότεροι, υποστηρίζουμε όλους αυτούς τους κωμικούς, πηγαίνοντας στις παραστάσεις τους.

Γιώργος Χατζηπαύλου - Σχεδόν σαράντα (full show)



Λάμπρος Φισφής - Να Ένας Σοφός (02) Αεροδρόμια-Αεροπλάν στο SNFCC



Λάμπρος Φισφής – Da Code - Τουαλέτες



 Χρύσα Κατσαρίνη – Ότι πολυτιμότερο έχω (full show, 2018)

Χρύσα Κατσαρίνη - "Ό,τι πολυτιμότερο έχω'' (2018)Χρύσα Κατσαρίνη - "Ό,τι πολυτιμότερο έχω'' (2018)Χρύσα Κατσαρίνη - "Ό,τι πολυτιμότερο έχω'' (2018)Χρύσα Κατσαρίνη - "Ό,τι πολυτιμότερο έχω'' (2018)Χρύσα Κατσαρίνη - "Ό,τι πολυτιμότερο έχω'' (2018)Χρύσα Κατσαρίνη - "Ό,τι πολυτιμότερο έχω'' (2018)Χρύσα Κατσαρίνη - "Ό,τι πολυτιμότερο έχω'' (2018)Χρύσα Κατσαρίνη - "Ό,τι πολυτιμότερο έχω'' (2018)Χρύσα Κατσαρίνη - "Ό,τι πολυτιμότερο έχω'' (2018)Χρύσα Κατσαρίνη - "Ό,τι πολυτιμότερο έχω'' (2018)

Δημήτρης Δημόπουλος - Υπερπαραγωγή LIVE+RAW | Specials 2020

Υπερπαραγωγή LIVE+RAW | Dimopoulos Specials 2020

Stand up κωμικός Δημήτρης Δημόπουλος
Δημήτρης Δημόπουλος


Βύρων Θεοδωρόπουλος - Τούνδρα Τάιγκα Στέπα (full show, 2016)



Μιχάλης Μαθιουδάκης - Στα Πλάγια - Μέρος Α'

Μιχάλης Μαθιουδάκης - Στα Πλάγια - Μέρος Β'

ΣΤΑ ΠΛΑΓΙΑ - Μιχάλης Μαθιουδάκης - Μέρος Β'


Ανδρέας Πασπάτης – Τσάι Party (full show)

Τσάι Party - Ανδρέας Πασπάτης - Stand up comedy (FULL SHOW )


Στέλιος Ανατολίτης - Μάχες με Νεράιδες (Ι)

Στέλιος Ανατολίτης - Μάχες με Νεράιδες (μέρος Α')

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ