Θεατρο - Οπερα

Ο καλύτερος Ινδός stand up comedian, Vir Das, στην Αθήνα

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, μαζί με τον Λάμπρο Φισφή, σε ένα «διπλό comedy χτύπημα» την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου

manos_athens_voice_1.jpg
Μάνος Νομικός
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
vir_das_1.jpg

Ο καλύτερος Ινδός stand up comedian της νέας γενιάς, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα στις 6 Δεκεμβρίου στο Piraeus 117 Academy, μαζί με τον Λάμπρο Φισφή.

 Το Comedy's Finest υποδέχεται, την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου τον ταλαντούχο κωμικό, αναμφίβολα από τους καλύτερους της γενιάς του, Vir Das, για πρώτη φορά στην χώρα μας σε μία πολύπλευρη stand-up παράσταση.

vir_das_2.jpg

Λίγα λόγια για τον Vir Das
Κωμικός, ηθοποιός και μουσικός, ο Vir Das είναι η πιο δυναμική παρουσία στον χώρο αυτή την στιγμή με συνεχόμενα sold out όπου και να εμφανίζεται ανά τον κόσμο. Ένα πηγαίο ταλέντο, γνήσιος με το δικό του ξεχωριστό στυλ αλλά και το θάρρος της γνώμης του, ο πολλά υποσχόμενος Vir Das έχει καταφέρει να σημαδέψει τον χώρο της κωμωδίας και να αλλάξει τα δεδομένα με μοναδικό εφόδιο ένα μικρόφωνο και το χιούμορ του. Γεννημένος στο Ντεχράντουν της Ινδίας, ο επιτυχημένος κωμικός έχει ήδη διανύσει πολύ αξιόλογη πορεία στο χώρο του stand-up αλλά και του κινηματογράφου.

Ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία στο Bollywood το 2007 έχοντας συγκεντρώσει μεγάλη προσοχή από το κοινό και τους κριτικούς με ταινίες όπως «Badmaash Company», Go Goa Gone και Delhi Belly. Στην συνέχεια συμμετείχε, για ένα μικρό χρονικό διάστημα, στην ομάδα του «The Great Indian Comedy Show». Η εμπορική επιτυχία του είναι αποτέλεσμα επιμονής και οράματος έχοντας ανεβάσει τον πήχη ακόμα πιο ψηλά με τεράστιες εισπρακτικές δημιουργίες που τον κατατάσσουν σήμερα στα υψηλότερα κλιμάκια των box office.

Με μία καριέρα που μετράει πάνω από 100 παραστάσεις, εμφανίσεις σε υψηλού επιπέδου εκδηλώσεις και φεστιβάλ όπως «Fringe Festival» στο Εδιμβούργο, «Just For Laughs Festival» στο Μόντρεαλ καθώς και στο «Soho Theatre» του Λονδίνου, τηλεοπτικές εκπομπές όπως «Conan» με τον Conan O’Brien, ο Vir Das έχει κατακτήσει επάξια την θέση του στην λίστα του περιοδικού Variety ως ένας από τους «Top 10 Comedians to Watch». Το 2017 έκανε το ντεμπούτο του με το «Abroad Understanding» και έγινε ο πρώτος Ινδός κωμικός του stand up στην ιστορία με δικό του special στο Netflix. H παγκόσμια περιοδεία του, «The Boarding Das Tour», γνώρισε μεγάλη επιτυχία και την αποδοχή του κοινού με sold out παραστάσεις στην Νότια Αμερική, Ευρώπη και Αυστραλία μέσα στο 2017.

vir_das_3.jpg

Το «Losing It» ήταν η δεύτερη παραγωγή που προβλήθηκε στο Netflix όπου προσφέροντας ανατρεπτικούς, εύστοχους και ακριβείς σχολιασμούς, εκλεπτυσμένο χιούμορ και οξυδέρκεια, δεν διστάζει να βγάλει ιστορίες από την παιδική του ηλικία, την καθημερινότητα και να φέρει στο προσκήνιο θέματα όπως η θρησκεία. Με πολλαπλές sold out περιοδείες ανά τον κόσμο, κωμικά specials στο Netflix, μία ενδιαφέρουσα φιλμογραφία στο ενεργητικό του και εμφανίσεις σε δημοφιλή talk shows, ο Vir Das δεν είναι συνηθισμένο φαινόμενο και καθόλου τυχαίο το ότι έχει με σταθερά βήματα καταφέρει να σημειώσει κατακόρυφη άνοδο και να ανταποκριθεί πλήρως στα δεδομένα της εποχής βάζοντας την προσωπική του σφραγίδα.

lambros_fisfis_1.jpg

Λάμπρος Φισφής
O Λάμπρος Φισφής ασχολείται επαγγελματικά με την κωμωδία από το 2008. Έχει παρουσιάσει 3 stand up comedy solo show το «Να Ένας Σοφός» το «Δες το Θετικό» και το «Να το Φως». Είναι ο δημιουργός και παρουσιαστής του κωμικού show «Κάψε το Σενάριο», παρουσιαστής του talk show «Βραδινές Ιστορίες», ο σεναριογράφος της σειράς «Η Γενιά των 592 ευρώ» και ένας από τους καλλιτεχνικούς διευθυντές του «Αthens Comedy Festival». Διατηρεί επίσης κανάλι στο YouTube όπου και έχει δημιουργήσει πρότζεκτ όπως το «K.T.Σ reloaded», το «Big Talk» και το «Small talk».

Τιμές Εισιτηρίων:
13€ - Early Bird - Sold out
16€ - Προπώληση

Σημεία Προπώλησης: viva.gr
Τηλεφωνικά: 11876

Χώρος: Piraeus 117 Academy
Πειραιώς 117, Αθήνα - Τηλ: 210 3626540

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ