- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Αυτό είναι το πρώτο τρέιλερ του «Ωνάσης: Τα θέλω Όλα»
Η παράσταση που ανεβαίνει στο Παλλάς τον Οκτώβριο
Για πρώτη φορά παγκοσμίως ανεβαίνει στην Αθήνα και στο Θέατρο Παλλάς ένα πρωτότυπο έργο με θέμα τη ζωή του Αριστοτέλη Ωνάση.
Για πρώτη φορά παγκοσμίως ανεβαίνει στην Αθήνα και στο Θέατρο Παλλάς ένα πρωτότυπο έργο με θέμα τη ζωή του Έλληνα που σφράγισε με την διεθνή του πορεία το 2ο μισό του 20ου αιώνα, του Αριστοτέλη Ωνάση.
Με την παράσταση «Ωνάσης: Τα θέλω Όλα» ξεκινά η θεατρική σεζόν 2019-20. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Σταμάτης Φασουλής, που θα αποτυπώσει θεατρικά την προσωπικότητα και τη δράση ενός ανθρώπου που αποτέλεσε και αποτελεί μέχρι σήμερα σημείο αναφοράς του επιχειρείν και έζησε ως ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο.
Αυτό είναι το πρώτο τρέιλερ της παράστασης:
Η ζωή του Αριστοτέλη Ωνάση μοιάζει με σύγχρονο παραμύθι και ως τέτοια έχει εξιστορηθεί εκατοντάδες φορές σε δημοσιεύματα από όλο τον κόσμο, κινηματογραφικές μεταφορές ή ακόμη και βιβλία. Η ταραχώδης ζωή ενός “κοφτερού” μυαλού που “διάβασε” την εποχή του και κατάφερε να γίνει ένας από τους πιο ισχυρούς άνδρες του 20ου αιώνα. Σε μία πολυτάραχη σε όλα τα επίπεδα επαγγελματική και προσωπική πορεία, συγκρούστηκε με τα μεγαλύτερα οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα της εποχής, και ταυτόχρονα συνδέθηκε και σημάδεψε τις εμβληματικότερες και διασημότερες γυναίκες της εποχής, όπως την Τίνα Λιβανού, την Τζάκι Κένεντι και την Μαρία Κάλλας. Θάρρος και επιχειρηματικό ένστικτο, αυτό ήταν που τον χαρακτήριζε και που αποτέλεσε το δίπτυχο της επιτυχίας του.
Η παράσταση του Σταμάτη Φασουλή αποτελούμενη από ένα θίασο 30 ηθοποιών, βασισμένη σε διεθνή βιβλιογραφία, δημοσιογραφική έρευνα και προσωπικές μαρτυρίες, θα αποτελέσει μια θεατρική απόδοση της ζωής του Ωνάση με όλα τα στοιχεία του γνήσιου θεάτρου. Δράση, σασπένς, ύβρη και κάθαρση.
Στο ρόλο του Αριστοτέλη Ωνάση ο Σταμάτης Φασουλής. Σε ό,τι αφορά τις γυναίκες της ζωής του, τη Τζάκι Κένεντι υποδύεται η Δήμητρα Ματσούκα, την Μαρία Κάλλας, η Κατερίνα Παπουτσάκη και την Τίνα Λιβανού, η Ευγενία Δημητροπούλου. Στο ρόλο του δαιμόνιου δημοσιογράφου που ερευνά και καταγράφει τη ζωή του, ο Μέμος Μπεγνής.
Τον Ωνάση σε νεαρή ηλικία ερμηνεύει ο Αγησίλαος Μικελάτος.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η Ελένη Ευθυμίου σκηνοθετεί το τελευταίο μυθιστόρημα του Γιώργου Σκαμπαρδώνη
Ο ηθοποιός σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Άμλετ-Σώμα σε αναίρεση» στο θέατρο Άβατον
Η Άννα Σωτρίνη σκηνοθετεί το διαχρονικό έργο του Ευγενίου Λαμπίς
Μία ιστορία έλξης και κυριαρχίας, όπου η επιθυμία γίνεται πεδίο μάχης
Η παράσταση κάνει πρεμιέρα στις 7 Μαρτίου στη Μονή Λαζαριστών
Ο «Μισάνθρωπος», η «Βότκα Μολότοφ», η «Κυρά της Ρω» στο Θέατρο Φιλίπ και η «Αλίκη στη Χώρα των Ψαριών» στον Ελληνικό Κόσμο
Η ξεχωριστή ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου και του θεάτρου διηγείται τη ζωή της
Από την «Αχόρταγη σκιά» του Μαριάνο Πενσότι μέχρι τον «Σωσμένο» σε σκηνοθεσία Βασίλη Μπισμπίκη
Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης συναντά τη Λένα Κιτσοπούλου στην πολύκροτη διασκευή του «Σωσμένου» και μιλάει στην Athens Voice για το θέατρο, το σινεμά και τη ζωή του
Μιλήσαμε με τον πρωταγωνιστή της παράστασης «Αγώνες και μεταμορφώσεις μιας γυναίκας στο θέατρο Τζένη Καρέζη
Το έργο ζωντανεύει με έναν εξαιρετικό θίασο και την ηχηρή παρουσία του κειμένου του συγγραφέα Γιώργου Διαλεγμένου
Ο γνωστός ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Εσύ και τα σύννεφά σου» στο θέατρο Μετς
Ο Λευτέρης Γιοβανίδης μεταφέρει το παγκόσμιας εμβέλειας μυθιστόρημα για πρώτη φορά σε σκηνή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος
Η Ελένη Ράντου κλείνει το μάτι στους θεατές για τη θεατρική «έκρηξη» γέλιου και συγκίνησης που ετοιμάζονται να βιώσουν.
Η Φωτεινή Μπαξεβάνη ζωντανεύει επί σκηνής τη ζωή της Δέσποινας Αχλαδιώτη
Η ανατρεπτική ματιά του Θωμά Μοσχόπουλου σε ένα κλασικό έργο
Μιλήσαμε με τον δημοφιλή πρωταγωνιστή του «Μεγάλου µας Τσίρκου»
Μυστικά, αποκαλύψεις και παρεξηγήσεις στα συντρίμμια μιας πολυκατοικίας
Η μουσική παράσταση για την ελληνική μετανάστευση στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου κάνει πρεμιέρα στις 19 Μαρτίου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.