Θεατρο - Οπερα

Η πολυσυζητημένη παράσταση «Εμείς οι δυο» σηκώνει και πάλι αυλαία

Ένα απολαυστική έργο για τις σχέσεις, τον γάμο, την οικογένεια και τη συμβίωση στο θέατρο Στοά

114824-667199.jpg
Νατάσσα Καρυστινού
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
image1_3.jpeg

Oι συζυγικές σχέσεις αποτελούσαν πάντοτε το μεγάλο πρόβλημα των ανθρώπων. Ακούμε για ένα ζευγάρι που είναι μαζί τριάντα χρόνια και μας κάνει εντύπωση! Αντίθετα έγινε καθημερινότητα ο χωρισμός και το διαζύγιο. Τι σημαίνει σήμερα γάμος; Τι σημαίνει οικογένεια; Είναι δύσκολο άραγε να συμβιώσουμε με το άλλο φύλο; 

Αυτό είναι το βασικό θέμα του έργου που ανεβαίνει ξανά στο θέατρο ΣΤΟΑ και που θα παίζεται παράλληλα με την συγκλονιστική παράσταση «Εγώ, ο Μάρκος Βαμβακάρης».

Ένα αντρόγυνο έχει προβλήματα στη σχέση του και ο χωρισμός είναι προ των πυλών. Αποφασίζει να καταφύγει σε έναν ειδικό. Οι συναντήσεις του μαζί του αποβλέπουν στο να τους βοηθήσει να μιλήσουν ειλικρινά ο ένας στον άλλο. Δεν γνωρίζουμε την κατάληξη. Ακολουθεί μια συζήτηση με το κοινό - με τη συνδρομή ενός ψυχοθεραπευτή - για να προταθούν οι πιθανές λύσεις που θα μπορούσαν να αποσυμφορήσουν την κατάσταση.  

image2.jpeg

Γέλιο, δάκρυα, στοργή, θυμός, μπλεγμένα συναισθήματα που έχουμε νιώσει όλοι και τα βλέπουμε νε ξετυλίγονται εξαίσια στη σκηνή του θεάτρου Στοά. Ένα ευφυές έργο γραμμένο από τον εκπληκτικό Θανάση Παπαγεωργίου σε συνεργασία με ειδικούς ψυχοθεραπευτές. 

image3.jpeg

Info: ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΟΑ, Μπισκίνη 55, Ζωγράφου, Τηλ. 2107702830

Παίζουν: Δημήτρης Θεοδώρου, Εύα Καμινάρη, Θανάσης Παπαγεωργίου, Ελευθερία Στεργίδου.

Παραστάσεις: Τετάρτη στις 7.00 – Πέμπτη στις 9.00. Η διάρκεια της παράστασης είναι 65΄, επί πλέον όσο κρατήσει η συζήτηση με το κοινό. 

Τιμές εισιτηρίων: Πέμπτη 13.00. Τετάρτη 10.00 γενική είσοδος. Για ΑμεΑ, άνεργους, συνταξιούχους 10.00

Έναρξη: Τετάρτη 7 Νοεμβρίου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ