Θεατρο - Οπερα

300 δωρεάν εισιτήρια σε ανέργους για την «Λουτσία ντι Λαμμερμούρ» στο Νιάρχος (video, εικόνες)

Θα δουν από κοντά τη γενική δοκιμή της όπερας του Γκαετάνο Ντονιτσέττι

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
opera.jpg

Η Εθνική Λυρική Σκηνή (ΕΛΣ) προσφέρει 300 δωρεάν θέσεις σε ανέργους για να παρακολουθήσουν από κοντά τη γενική δοκιμή της όπερας του Γκαετάνο Ντονιτσέττι, «Λουτσία ντι Λαμμερμούρ», την Τρίτη 13 Μαρτίου, στις 7 το απόγευμα, στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος της ΕΛΣ, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.
Thestival.gr Νέα επεισόδια πλειστηριασμοί Θεσσαλονίκη

Η πρωτοβουλία εντάσσεται στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής της ΕΛΣ. Το συγκεκριμένο έργο επιστρέφει στην ΕΛΣ μετά από 37 χρόνια, στην πρώτη συμπαραγωγή της με τη Βασιλική Όπερα του Λονδίνου.


Η αυλαία ανοίγει στις 14 Μαρτίου και για οκτώ παραστάσεις σε σκηνοθεσία της Κέιτι Μίτσελ και σε μουσική διεύθυνση Γιώργου Πέτρου και Ζωής Τσόκανου, με δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Η διανομή των δωρεάν εισιτηρίων για τη γενική δοκιμή, με την επίδειξη δελτίου - βεβαίωσης ανεργίας και δελτίου ταυτότητας, θα γίνει στο εκδοτήριο της Ticket Services (Πανεπιστημίου 39, εντός Στοάς Πεσμαζόγλου), τη Δευτέρα 12 Μαρτίου, από τις 12:00 έως τις 15:00. Σημειώνεται, ότι ο κάθε κάτοχος δελτίου-βεβαίωσης ανεργίας μπορεί να πάρει έως και δύο εισιτήρια. Πληροφορίες: 213 0885700.
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ