Θεατρο - Οπερα

Ο Γιώργος Χατζηπαύλου κάνει Γιουροπίαν Τουρ

Διανύει 11.612 χιλιόμετρα στη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή περιοδεία από έλληνα stand up κωμικό

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
370634-765570.jpg

Μετά τις sold out εμφανίσεις του σε Ελλάδα και Κύπρο, τη συμμετοχή στην Ταράτσα του Φοίβου Δεληβοριά και τη δημιουργία του πρώτου stand-up για παιδιά στην Ελλάδα, ο Γιώργος Χατζηπαύλου διανύει 11.612 χιλιόμετρα, πραγματοποιώντας την πρώτη του ευρωπαϊκή περιοδεία από τις 6 ως τις 14 Οκτωβρίου.

 

7 χώρες, 9 πόλεις, 10 παραστάσεις

H περιοδεία αυτή είναι η μεγαλύτερη που έχει γίνει ποτέ από έλληνα stand up comedian στην Ευρώπη, ενώ για πρώτη φορά έλληνας κωμικός θα εμφανιστεί στο Όσλο, τη Ζυρίχη και τη Βιέννη.

Μια παράσταση εφ' όλης της ύλης

Ο Γιώργος Χατζηπαύλου βάζει στις αποσκευές του τα καλύτερα κείμενα από την τρέχουσα παράστασή του αλλά και κάποια από τα αγαπημένα του των τελευταίων 15 χρόνων που ασχολείται με το stand up comedy. Προσθέτει, ακόμη, ολόφρεσκο υλικό που θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά σε αυτή την ευρωπαϊκή περιοδεία!

Γιώργος Χατζηπαύλου

Προτείνει την κατασκευή ενός GPS για προκαταρκτικά, εναλλακτικές χρήσεις του facebook και αναλύει το καλύτερο χόμπι του κόσμου. Εξηγεί όσα συμβαίνουν στα κορίτσια στην εφηβεία αλλά και γιατί τα αγόρια στην εφηβεία επικοινωνούν με κραυγές. Αποκαλύπτει ποιο είναι το πιο καλά κρυμμένο μυστικό του Έλληνα, το μεγαλύτερο πάθος του και γιατί πλέον δεν υπάρχουν ήρωες στην Ελλάδα. Καταγράφει την εμπειρία ενός νέου μπαμπά στο μαιευτήριο και στο σπίτι ως πατέρας γιου αλλά και ως μέλος της διαχρονικής ελληνικής οικογένειας. Αποκαλύπτει τα 2 αξιώματα που πρέπει να ξέρουμε για τους άντρες και τα 236 που πρέπει να ξέρουμε για τις γυναίκες.

Το πρόγραμμα

Παρασκευή 6 Οκτωβρίου: Βρυξέλλες, Clique Ar

Σάββατο 7 Οκτωβρίου: Βερολίνο, Du Beast

Κυριακή 8 Οκτωβρίου: Μάντσεστερ, Gullivers

Δευτέρα 9 Οκτωβρίου: Βιέννη, Tunnel Live

Τρίτη 10 Οκτωβρίου: Άμστερνταμ, Comedy Café

Τετάρτη 11 Οκτωβρίου: Ζυρίχη, ComedyHaus

Πέμπτη 12 Οκτωβρίου: Λονδίνο, 229 The Venue

Παρασκευή 13 Οκτωβρίου: Εδιμβούργο, The Tron

Σάββατο 14 Οκτωβρίου: Όσλο, Cosmopolite

Η περιοδεία αυτή αποτελεί ένα ακόμα βήμα της ArgoNaught Comedy, που 2 χρόνια τώρα φέρνει το ελληνικό stand up στους Έλληνες του εξωτερικού. Μετά το Λονδίνο, το Μάντσεστερ, το Εδιμβούργο και το Άμστερνταμ προστίθενται 5 ακόμη ευρωπαϊκοί προορισμοί! Έτσι το ελληνικό stand up ταξιδεύει δίνοντας την ευκαιρία να ζήσουν την εμπειρία του από κοντά όσοι μέχρι σήμερα το απολάμβαναν μόνο διαδικτυακά!

Για περισσότερες πληροφορίες και εισιτήρια δείτε εδώ κι εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ