Θεατρο - Οπερα

5 νέοι ηθοποιοί που μας αρέσουν

Αντώνης Σταμόπουλος, Αυγουστίνος Κούμουλος, Βαγγέλης Πιτσιλός, Bασίλης Τσιγκριστάρης, Γιώργος Κοσκορέλος: Δυο-τρία πράγματα που μάθαμε γι' αυτούς 

329570-681729.jpg
Ραφαήλ Φωτόπουλος
ΤΕΥΧΟΣ 605
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
343136-713644.jpg

Αντώνης Σταμόπουλος

Αντώνης Σταμόπουλος

Απ’ ό,τι φαίνεται από μικρός είχε μια κλίση στην τέχνη, καθώς ως παιδί φοίτησε σε καλλιτεχνικό σχολείο. Τα τελευταία χρόνια ο 25χρονος Αντώνης μένει στη Βικτώρια, όμως δεν του αρέσει να περνάει χρόνο μόνος του στο σπίτι. Προτιμά να κάνει πράγματα με τους φίλους του ή να μαζεύονται όλοι μαζί και να μαγειρεύουν.

Λάτρης της μουσικής και του χορού, που τον εκφράζουν πολύ, έχει βάλει στόχο να καταφέρνει να είναι αυθεντικός σε ό,τι κάνει, να εξελίσσεται και να δοκιμάζει τον εαυτό του σε πολλά διαφορετικά πράγματα. Η ταινία που μου πρότεινε να δω είναι «Η δασκάλα του πιάνου», ενώ μια παράσταση που θα ήθελε να παίξει είναι «Ο Βικτώρ ή τα παιδιά στην εξουσία» του Ροζέ Βιτράκ. Αυτό τον καιρό κάνει πρόβες για μια νέα παράσταση του Ηannes Langolf και της Ermira Goro, που θα ανέβει στην κεντρική σκηνή της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών 1-2 Απριλίου. 

Αυγουστίνος Κούμουλος

Αυγουστίνος Κούμουλος

Ο Αυγουστίνος μένει στα Εξάρχεια, είναι φανατικός ποδηλάτης όπως και αρκετά αισιόδοξος άνθρωπος. Τα «Μαθήματα Αμερικάνικης Ιστορίας» είναι από τις ταινίες που θα τον κρατήσουν σπίτι, αν θελήσει να βγει όμως θα περάσει μια βόλτα από το Μarakana Grill στην Καλλιθέα. Διδάσκει μαθήματα χορού και έχει μεγάλη αδυναμία στο μπαλέτο. Δεν του αρέσει να επηρεάζεται από το κακό που βλέπει γύρω του και ένας από τους στόχους του είναι να κάνει πράγματα που αγαπά. Από τους ρόλους που θα ήθελε να παίξει ο 27χρονος ηθοποιός είναι αυτός του Κώστα Χατζηχρήστου στον «Μπακαλόγατο». Ο Αυγουστίνος παίζει στην παράσταση «Nίκη», σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή, στο Θέατρον, και στη σειρά του ΑΝΤ1 «Στο καλό γλυκιά μου συμπεθέρα». 

Γιώργος Κοσκορέλος

Γιώργος Κοσκορέλος

Όταν βρεθήκαμε στου Ψυρρή για να τον βγάλω φωτογραφίες και μου είπε ότι είναι 28 χρόνων δεν το πίστευα! Τελειόφοιτος της ΑΣΟΕΕ, ο Γιώργος είναι από τους ανθρώπους που αν και του αρέσει να αφιερώνει χρόνο στα social media σίγουρα θα προτιμήσει να βγει μια βόλτα στους Αμπελόκηπους, όπου μένει, ή να πάει στην «Αγορά» για φαγητό, στην ίδια περιοχή. Έχει ταξιδέψει αρκετά στη ζωή του, όμως τον τελευταίο καιρό όχι όσο θα ήθελε λόγω οικονομικών δυσκολιών και έλλειψης χρόνου. Ένας από τους στόχους του είναι να ασχολείται με αυτό που αγαπά. Η ταινία που μου πρότεινε είναι το «Ο μεγάλος Λεμπόφσκι». Ο χαμογελαστός αυτός άνθρωπος μας κρατάει συντροφιά Δευτέρα με Πέμπτη στη σειρά του ΑΝΤ1 «Συμμαθητές».

Βαγγέλης  Πιτσιλός 

Βαγγέλης  Πιτσιλός

Ίσως από τους πιo απρόβλεπτους και παράλληλα δοτικούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει. Μένει περίπου ένα χρόνο στα Eξάρχεια μαζί με τη συγκάτοικο και πολύ καλή του φίλη Σοφία. Είναι 25 χρονών, ζει εξίμισι χρόνια στην Αθήνα αλλά η μεγάλη του αγάπη είναι η Αίγινα από όπου κατάγεται και την οποία επισκέπτεται συχνά. 

Θα αφιερώσει χρόνο για να μαγειρέψει, αφού τον χαλαρώνει, αλλά μπορεί και να περάσει μια βόλτα από το Nakama στο Κολωνάκι για να δοκιμάσει μία από τις αγαπημένες του κουζίνες. Όποτε βρει χρόνο από το φόρτο εργασίας μπορεί να «πεταχτεί» στην Αυστραλία, αφού είναι ένας από τους αγαπημένους του προορισμούς, ή να κάτσει σπίτι με φίλους να δουν τον «Τιτανικό» ή το «Νotebook», δύο από τις αγαπημένες του ταινίες.

Αυτή την περίοδο μπορείς να τον δεις... παντού, καθώς συμμετέχει στην παράσταση «Mamma Mia» σε απόδοση κειμένου, στίχων και σκηνοθεσία Θέμιδας Μαρσέλλου στο Θέατρο Ακροπόλ, όπως και στην παιδική παράσταση «Δεν είμαι φλαμίνγκο» του Πέτρου Κούπλη στο Θέατρο 104, ενώ μας κρατάει παρέα από τη σειρά του ΑΝΤ1 «Στο καλό, γλυκιά μου συμπεθέρα». 

Bασίλης Τσιγκριστάρης

Bασίλης Τσιγκριστάρης

Μπορεί να είναι 33, αλλά δεν του φαίνεται καθόλου. Έχει τελειώσει τη Νομική Σχολή Aθηνών, όμως τον κέρδισε η υποκριτική. Αυτή την περίοδο μένει στο Ίλιον το οποίο λατρεύει. Βγαίνει αρκετά κι ένα από τα αγαπημένα του μαγαζιά για φαγητό είναι το «Burger Bar» στην περιοχή του. Αν όμως επιλέξει να μείνει σπίτι θα ακούσει μουσική ή θα δει την αγαπημένη του ταινία «Ο γάμος του καλύτερού μου φίλου».  

Όταν τον ρώτησα τι αγαπάει και τι φοβάται περισσότερο, μου απάντησε ότι αγαπάει τους ανθρώπους (τον θυμώνει η αγένειά τους μερικές φορές) και τα ταξίδια, και φοβάται πολύ το χαμένο χρόνο. Ένα από τα πράγματα που θέλει να αλλάξει στη ζωή του είναι να γίνει λιγότερο παρορμητικός κι έχει βάλει στόχο να αποδεχτεί τα υπόλοιπα «ψυχολογικά» του. 

Αυτή την περίοδο είχε πολύ φορτωμένο πρόγραμμα αφού συμμετείχε στην ταινία «Έτερος Εγώ» που βγήκε στους κινηματογράφους στις 19 Ιανουαρίου, όπως επίσης πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Τhe curing room» στο θέατρο Vault, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Καραντζά.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ