- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
ΠΕΜΠΤΗ 14
DOUBLE FACE Στον Vassiliko δεν έπεφτε καρφίτσα. Punk-noise συνέχεια, με τους Bazooka να συναντούν το avant rock χάσιμο των Precious Metals. ΒΙΟS. Έναρξη 23.00. Είσοδος € 5.
ΡΕΣΙΤΑΛ ΒΙΟΛΟΝΤΣΕΛΟΥ Έργα του Βeethoven, Schumann, Debussy από τον Λετονό Μischa Maisky με τη συνοδεία της κόρης του Lily στο πιάνο. ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ. Έναρξη 20.30. Είσοδος από € 9 φοιτ. ως € 55.
SUGAHSPANK! Mαζί με τους Swing Shoes σε swing-blues-gospel ανατροπές στο νέο πολυχώρο που στήθηκε στο πρώην σινεμά Χάι-Λάιφ, με φουλ πρόγραμμα από πολιτιστικές δραστηριότητες. PASSPORT.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15
ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ & THE B-MOVIES Ροκ συνέχεια με το ροκ άσο σπαθί. PASSPORT. Και στις 16/10.
EDDIE C. CAMBELL Μπλουζίστας του Μισισιπή που μετοίκησε στο Σικάγο και από εκεί στην Ολλανδία με πρόσφατη κυκλοφορία το “Tear This World Up”. Μέχρι τις 21/10.
ΣΑΒΒΑΤΟ 16
ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Η μουσική παράσταση «Στιγμές ενός προσώπου» με έργα για ορχήστρα και χορωδία και τη σύμπραξη του Λίνου Ιωννίδη, του Γιώργου Καλούδη και της χορωδίας Lege Artis της Αγίας Πετρούπολης. ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ. Έναρξη 20.30. Είσοδος από € 10 φοιτ., ως € 60.
ΔΕΥΤΕΡΑ 18
ΑΡΛΕΤΑ - ΛΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Η Αρλέτα με τα Ψηλά Ρεβέρ. Μαζί για μουσική σερανάτα κάθε Δευτέρα & Τρίτη. ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ.
ΤΕΤΑΡΤΗ 20
NEW YOUNG PONY CLUB Πρωτακούστηκαν με το “Ice Cream” το 2005 με πιασάρικη synth-pop και eighties αναφορές. Ξεκινούν το διήμερο του Φεστιβάλ Jumping Fish Live μαζί με τους Expert Medicine, Playground και No Profile. GAGARIN. Έναρξη 19.30. Είσοδος € 10.
ΡΕΣΙΤΑΛ ΠΙΑΝΟΥ Έργα των Βach, Cantallos, Soler από την Ελισάβετ Κουναλάκη. ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ. Έναρξη 20.30. Είσοδος από € 5 φοιτ. ως € 20.
MARIETTA FAFOUTI Ακούγεται πολύ τελευταία με το άλμπουμ της “Try a little romance” από την Inner-Ear Records και λέει να τα παρουσιάσει μαζί με διασκευές. SIX D.O.G.S. Έναρξη 22.00. Είσοδος € 8.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι δύο δημιουργοί μίλησαν στην ATHENS VOICE για τη συνεργασία τους σε έναν ιδιαίτερο δίσκο
Η ανακοίνωση της ΕΡΤ για δήθεν υπέρογκα ποσά - Πτώση στα προγνωστικά για το «Ferto»
Η τραγουδίστρια «πολιορκείται» στα social media, αλλά δεν απαντά στα μηνύματα που δέχεται
Η δεύτερη φωνή του Πολ Σάιμον. Μια διαφορετική ανταπόκριση
Ο σπουδαίος Έλληνας τραγουδοποιός έφυγε από τη ζωή σαν σήμερα, στις 17 Απριλίου 2011
Ο διάσημος μουσικός ξεσπά κατά του Αμερικανού προέδρου για τη χρήση AI εικόνας που τον παρουσιάζει ως Ιησού
Μια playlist με τα αγαπημένα του τραγούδια
Πανικός επικράτησε για τα εισιτήρια της ιστορικής συναυλίας της Άννας Βίσση στο ΟΑΚΑ - Ποια έχουν απομείνει
Το Boots on the Ground σηματοδοτεί την πρώτη κυκλοφορία του συγκροτήματος από το 2020
Μια συζήτηση για το άλμπουμ που ετοίμαζε δέκα χρόνια, τις γυναίκες που την επηρέασαν και τη Eurovision
Aπό τις 16 έως τις 26 Απριλίου, δείτε τις μουσικές εκδηλώσεις που θα φιλοξενήσει
Κυκλοφόρησε το νέο της άλμπουμ «Shame» και μιλάει στην ATHENS VOICE πριν το ιδιαίτερο live party στον πολυχώρο ΦΙΑΤ
Το πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ για τη βασίλισσα της ποπ μετά από επτά χρόνια
Σε αναρτήσεις του ανακοίνωσε ότι «μετά από πολλή σκέψη» αποφάσισε να αναβάλει την εμφάνισή του
Σταθερά πρώτη η Φινλανδία
Οι άνθρωποι πίσω από τη σκηνή της Πλατείας Νερού μοιράζονται τις αναμνήσεις τους
Ο Γιάννης Αρτόπουλος έχασε τη ζωή του το 2025, στον δρόμο, μετακινούμενος από τη μία συναυλία στην άλλη
Λίγο πριν εμφανιστούν στην Αθήνα, oι «παλιοί» έδειξαν πώς γίνεται ένα σωστό live
Η σούπερ σταρ της ποπ προηγείται στην κούρσα για τα βραβεία AMAs του 2026
Ο μουσικός και Καθηγητής του Πανεπιστημίου Μακεδονία μιλάει στην ATHENS VOICE για τη μουσική και ακαδημαϊκή του διαδρομή
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.