Μουσικη

Κλαυδία: Πιστεύω ότι μετά την πρώτη πρόβα στη σκηνή θα ανέβουμε στα στοιχήματα

Πώς σχολίασε τη σκηνική της παρουσία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κλαυδία: Πιστεύω ότι μετά την πρώτη πρόβα στη σκηνή θα ανέβουμε στα στοιχήματα
Κλαυδία: Πιστεύω ότι μετά την πρώτη πρόβα στη σκηνή θα ανέβουμε στα στοιχήματα © Instagram

Κλαυδία: Πώς σχολίασε τη σκηνική της παρουσία - «Πιστεύω ότι μετά την πρώτη πρόβα στη σκηνή θα ανέβουμε στα στοιχήματα»

Για τα στοιχήματα, αλλά και για την σκηνική εμφάνιση που έχει ετοιμάσει ο Φωκάς Ευαγγελινός, μίλησε σήμερα η Κλαυδία, η τραγουδίστρια που θα μας εκπροσωπήσει φέτος στη Eurovision.

«Ετοιμαζόμαστε, είμαστε σχεδόν έτοιμοι, σε λίγο φεύγουμε, όλα πάνε τέλεια. Φεύγουμε 4 Μάϊου, είμαστε όλοι πανέτοιμοι και πάρα πολύ ενθουσιασμένοι. Δεν θα έλεγα ότι κορυφώνεται το άγχος, περισσότερο υπάρχει ο ενθουσιασμός» είπε η Κλαυδία.

Όσον αφορά στα στοιχήματα, απάντησε: «Δεν παίζουν κάποιο ρόλο τα στοιχήματα θεωρώ εγώ. Όλα θα κριθούν στην πρώτη πρόβα. Πιστεύω πως θα ανεβούμε μετά την πρόβα. Έτσι νιώθω».

Για την σκηνική παρουσία, η Κλαυδία αποκάλυψε: «Θα είναι τελείως διαφορετικό. Αυτό που μπορώ να πω είναι πως θα είναι πιο εντυπωσιακό και συναισθηματικό και ταιριαστό με το τραγούδι».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d9i5nck2u7q1)

Διαβάστε ακόμη>>> Eurovision 2025: Τα 5 τραγούδια με τις περισσότερες προβολές στο YouTube

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.