Μουσικη

Η Kristin Berardi έρχεται στις 7 Ιουνίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Θα συναντήσει το ντουέτο των Άρη Παπαδόπουλου και Γρηγόρη Θεοδωρίδη για μία μοναδική συναυλία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η πολυβραβευμένη Jazz vocalist Kristin Berardi έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα
Η πολυβραβευμένη Jazz vocalist Kristin Berardi έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών: Η Kristin Berardi έρχεται στις 7 Ιουνίου για μία μοναδική συναυλία

Η πολυβραβευμένη Jazz vocalist Kristin Berardi έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και συναντά το ντουέτο των Άρη Παπαδόπουλου (πιάνο) και Γρηγόρη Θεοδωρίδη (μπάσο) για μία μοναδική συναυλία στις 7 Ιουνίου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Το ιδιαίτερο ύφος της τραγουδίστριας με υπόβαθρο τον αφαιρετικό ήχο του ντουέτου των Άρη Παπαδόπουλου με τον Γρηγόρη Θεοδωρίδη δημιουργούν μια αισθησιακή και μυσταγωγική ατμόσφαιρα, σχηματίζοντας ένα νεοσύστατο vocal Jazz τρίο που θα παρουσιάσει συνθέσεις της Kristin Berardi και του Άρη Παπαδόπουλου.

Kristin Berardi  - Aris Papadopoulos - Grigoris Theodoridis live in MEGERON

H Kristin Berardi στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με το ντουέτο των Άρη Παπαδόπουλου και Γρηγόρη Θεοδωρίδη

H Kristin Berardi, μία καταξιωμένη καλλιτέχνης στο χώρο της Jazz αυτοσχεδιαστικής μουσικής με συνεργασίες με τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου, θα συνεπάρει το ελληνικό κοινό με την εκφραστική της φωνή. Η βραβευμένη καλλιτέχνης της Jazz μουσικής που είναι καθηγήτρια στο Hochschule of Music της Λουκέρνης έχει κυκλοφορήσει πάνω από 10 προσωπικά άλμπουμ, με το τελευταίο να είναι το “The Light and the Dark” με τη συμμετοχή της Ingrid Jenson.

H Kristin Berardi στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με το ντουέτο των Άρη Παπαδόπουλου και Γρηγόρη Θεοδωρίδη
H Kristin Berardi στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με το ντουέτο των Άρη Παπαδόπουλου και Γρηγόρη Θεοδωρίδη © Spyros Vangelakis

Οι διακρίσεις της Berardi που κατάγεται από το Κουίνσλαντ της Αυστραλίας περιλαμβάνουν τη πρώτη θέση στον Διεθνή Διαγωνισμό Φωνητικής του Φεστιβάλ Τζαζ του Μοντρέ (2006), το Εθνικό Βραβείο Τζαζ (Αυστραλία 2012), τα 3 βραβεία Bell για το καλύτερο φωνητικό άλμπουμ τζαζ της χρονιάς (Αυστραλία), μεταξύ άλλων.

To ντουέτο του Άρη Παπαδόπουλου και Γρηγόρη Θεοδωρίδη, ένα από τα ξεχωριστά σχήματα της Αθηναϊκής Jazz σκηνής, μετά την κυκλοφορία του πρώτου τους album “AΝΑPOLONTAS” από την ΙRIDA Jazz, συναντά την Kristin Berardi και επιστρέφει στις ζωντανές εμφανίσεις.

Περισσότερες πληροφορίες:

Την ξεχωριστή συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Αίθουσα Γιάννης Μαρίνος Μουσικής Βιβλιοθήκης) στις 7 Ιουνίου (20:30) διοργανώνει η εταιρεία ΑΛΚ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ (Irida Music), T/2106564434, E-mail: info@iridamusic.eu

Eισιτήρια: 15 € | Φοιτητές - ΑΜΕΑ: 10 € | Διάρκεια: 90 λεπτά

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.