- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Eurovision 2024: Επέστρεψε στην Αθήνα η Μαρίνα Σάττι - Πώς σχολίασε την εμφάνισή της
«Χάρηκα που η παρουσίαση στον τελικό ήταν καλή»
Eurovision 2024: Χαμογελαστή και ευδιάθετη επέστρεψε στην Αθήνα η Μαρίνα Σάττι – Πώς σχολίασε την εμφάνισή της
Η Μαρίνα Σάττι και η ομάδα που την πλαισίωνε στον 68ο διαγωνισμό της Eurovision 2024 επέστρεψε στην Αθήνα μετά την 11η θέση που κατέλαβε στον τελικό της διοργάνωσης που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στο Μάλμε της Σουηδίας.
Μαρίνα Σάττι: Χάρηκα που η παρουσίαση στον τελικό ήταν καλή
Η εκπρόσωπος της Ελλάδας, με ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπο, και εμφανώς ευδιάθετη σχολίασε κατά την άφιξή της την εμφάνισή της στην κορυφαίο διαγωνισμό τραγουδιού στην Ευρώπη λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αυτό που με χαροποίησε αρκετά είναι ότι ειδικά τις τελευταίες μέρες που ο φόρτος της δουλειάς είχε σχεδόν ξεφύγει, είχα μια αγωνία για το αν θα καταφέρω να το φέρω εις πέρας. Χάρηκα που εν τέλει η παρουσίαση στον τελικό ήταν καλή» .
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ERT η Μαρίνα Σάττι επέστρεψε στην Ελλάδα μετά από μια εβδομάδα παραμονής της στη Σουηδία και μετά την ολοκλήρωση της εμφάνισής της στο Μάλμε. Χαμογελαστή και ευδιάθετη έφτασε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Χειροκροτήθηκε από τους ανθρώπους που βρίσκονταν εδώ, οι οποίοι έσπευσαν να φωτογραφηθούν μαζί της. Συνομίλησε και με εκείνους, αλλά φυσικά και στις κάμερες.
Θα χρειαστεί τουλάχιστον δύο χρόνια για να αφομοιώσει τη μοναδική εμπειρία
Η νεαρή καλλιτέχνης δήλωσε ότι θα χρειαστεί τουλάχιστον δύο χρόνια για να μπορέσει να αφομοιώσει όλη την πληροφορία και τη μοναδική εμπειρία που έζησε στην Eurovision.
Σε ό,τι αφορά το αποτέλεσμα, την 11η θέση την οποία κατέκτησε η Ελλάδα, είπε ότι πάνω κάτω ήταν αυτό που περίμενε η ελληνική αποστολή. Η ταλαντούχα τραγουδίστρια που εντυπωσίασε με την σκηνική της παρουσία ερμηνεύοντας το «Ζari» δήλωσε χαρούμενη τόσο για το 12άρι που πήρε όσο και για τη μεγάλη βαθμολογία του κοινού.
Μάλιστα διέψευσε τα περί ασθένειάς της. Δεν ήταν ποτέ τόσο βαριά όσο έγραφαν τα μέσα ενημέρωσης. Δεν είχε πυρετό στον ημιτελικό. Ήταν ένα μικρό κρύωμα. Την Μαρίνα Σάττι συνόδευαν οι παρουσιαστές της βραδιάς Eurovision στην ΕΡΤ1, Θανάσης Αλευράς και Ζερόμ Καλουτά αλλά και ο Φωκάς Ευαγγελινός, όπως και οι χορευτές που την συνόδευσαν στους δύο ημιτελικούς και τον μεγάλο τελικό στο Malmö Arena της Σουηδίας.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο διάσημος μουσικός ξεσπά κατά του Αμερικανού προέδρου για τη χρήση AI εικόνας που τον παρουσιάζει ως Ιησού
Μια playlist με τα αγαπημένα του τραγούδια
Πανικός επικράτησε για τα εισιτήρια της ιστορικής συναυλίας της Άννας Βίσση στο ΟΑΚΑ - Ποια έχουν απομείνει
Το Boots on the Ground σηματοδοτεί την πρώτη κυκλοφορία του συγκροτήματος από το 2020
Μια συζήτηση για το άλμπουμ που ετοίμαζε δέκα χρόνια, τις γυναίκες που την επηρέασαν και τη Eurovision
Aπό τις 16 έως τις 26 Απριλίου, δείτε τις μουσικές εκδηλώσεις που θα φιλοξενήσει
Κυκλοφόρησε το νέο της άλμπουμ «Shame» και μιλάει στην ATHENS VOICE πριν το ιδιαίτερο live party στον πολυχώρο ΦΙΑΤ
Το πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ για τη βασίλισσα της ποπ μετά από επτά χρόνια
Σε αναρτήσεις του ανακοίνωσε ότι «μετά από πολλή σκέψη» αποφάσισε να αναβάλει την εμφάνισή του
Σταθερά πρώτη η Φινλανδία
Οι άνθρωποι πίσω από τη σκηνή της Πλατείας Νερού μοιράζονται τις αναμνήσεις τους
Ο Γιάννης Αρτόπουλος έχασε τη ζωή του το 2025, στον δρόμο, μετακινούμενος από τη μία συναυλία στην άλλη
Λίγο πριν εμφανιστούν στην Αθήνα, oι «παλιοί» έδειξαν πώς γίνεται ένα σωστό live
Η σούπερ σταρ της ποπ προηγείται στην κούρσα για τα βραβεία AMAs του 2026
Ο μουσικός και Καθηγητής του Πανεπιστημίου Μακεδονία μιλάει στην ATHENS VOICE για τη μουσική και ακαδημαϊκή του διαδρομή
Μια playlist με τα αγαπημένα της τραγούδια
Ο υποψήφιος για Όσκαρ συνθέτης Ντάνιελ Πέμπερτον και οι πρωταγωνιστές του φιλμ εξηγούν τη σημασία της μουσικής
Μετά τις ιστορικές βραδιές στο Καλλιμάρμαρο, η Άννα Βίσση επιστρέφει στο ΟΑΚΑ
Παραμένει αμετάβλητη η κορυφή;
Η Τακαΐτσι συνάντησε το συγκρότημα στο Τόκιο και δήλωσε στον Ίαν Πέις «είσαι θεός»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.