Μουσικη

Ελένη Φουρέιρα για Eurovision: Είχα πάρα πολύ άγχος, ήταν σαν να το έκανα για πρώτη φορά

Τι είπε η τραγουδίστρια για τη Μαρίνα Σάττι, την Έλενα Παπαρίζου και το ενδεχόμενο επιστροφής στο μουσικό διαγωνισμό

62224-137655.jpg
Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ελένη Φουρέιρα για Eurovision: Είχα πάρα πολύ άγχος, ήταν σαν να το έκανα για πρώτη φορά
Ελένη Φουρέιρα για Eurovision: Είχα πάρα πολύ άγχος, ήταν σαν να το έκανα για πρώτη φορά © Jessica Gow/ EPA

Eurovision 2024 - Φουρέιρα: Είχα πάρα πολύ άγχος - Τι είπε η τραγουδίστρια για τη Μαρίνα Σάττι, την Έλενα Παπαρίζου και το ενδεχόμενο επιστροφής στο μουσικό διαγωνισμό

Η Ελένη Φουρέιρα επέστρεψε στη σκηνή της Eurovision για το interval act του Α΄Ημιτελικού και έκανε όλη την Ευρώπη να παραμιλάει για την εμφάνισή της, με το BBC μεταξύ άλλων να την εκθειάζει.

Η ερμηνεύτρια «άνοιξε» την Τρίτη το βράδυ το χορό των ερμηνέυσεων και έβαλε φωτιά στο Μάλμε. Στις δηλώσεις της που έκανε στο αεροδρόμιο κατά την αναχώρησή της για την Ελλάδα μίλησε για την Μαρίνα Σάττι, ο ενδεχόμενο να συμμετάσχει για μια 2η φορά στον μουσικό διαγωνισμό στο μέλλον αλλά και το «πιτζάμα πάρτυ» με την Έλενα Παπαρίζου λίγες ώρες πριν βγει στη σκηνή της Eurovision.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d14ufzefg0e9)

Οι δηλώσεις της Ελένης Φουρέιρα

«Ήταν τόσο έντονο όλο. Είναι πολύ ωραίο να γυρνάς στη σκηνή της Eurovision μετά από τόσο καιρό. Έχουν αλλάξει τόσα πράγματα στη ζωή μου από τότε. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, μου έρχονται μνήμες από το 2018, είχα πάρα πολύ άγχος, ήταν σαν να το έκανα για πρώτη φορά».

Για το μαντήλι που σχολιάστηκε: «Εμείς δεν είχαμε μαντήλι στη χορογραφία, είχαμε βρει ένα συγκεκριμένο ύφασμα, ήταν φλόγες, αυτή η χορογραφία έχει σταλεί μήνες πριν, όπως και η Μαρίνα. Μόλις την είδα το είπαμε και μεταξύ μας και γελούσαμε. Αλλά, πάρτε το ως στήριξη στη Μαρίνα. Πάμε Μαρινάρα, να σκίσεις».

Για την Έλενα Παπαρίζου: «Είναι πολύ ωραίο που αγαπάμε και στηρίζουμε η μια την άλλη. Με την Έλενα Παπαρίζου κάναμε μπιτζάμα πάρτι το προηγούμενο βράδυ. Κάτσαμε μαζί μέχρι τις 4 το πρωί… Και της έλεγα: "Κακομοίρα μου αύριο θα είμαι άυπνη, δεν θα μπορώ να το κάνω" και μου λέει: "Θα μπορείς". Όταν έφτανα ήθελα πάρα πολύ να δω τη Μαρίνα, και είχα μάθει ότι ήταν σε άλλο ξενοδοχείο, αλλά ήμουν τυχερή που μόλις έφτασα ήταν έξω από το δικό μου ξενοδοχείοκαι για να την προλάβω, φώναζα, “Μαρίνααααα”».

Για τη Μαρίνα Σάττι: «Είναι αγχωμένη. Είναι υπέροχο όμως που τη στηρίζετε κι εσείς και ο κόσμος. Χαίρεται πάρα πολύ γι’ αυτή τη στήριξη. Είναι καταπληκτική, θα πάει πάρα πολύ καλά και το focus που πρέπει να κάνουμε είναι σε εκείνη αύριο. Της λέω: "Έχεις τη στήριξη όλης της Ελλάδας, όλοι σε αγαπάμε, σε πιστεύουμε, σκίσε και απόλαυσέ το" και πιστεύω θα το κάνει».

Για την Silia Kapsis της Κύπρου: «Η Silia είναι 17χρονών. Εγώ στην ηλικία της δεν έκανα ούτε τα μισά, παίζει να έτρωγα απλά όλη μέρα και να μην έκανα τίποτα από όλα αυτά που κάνει. Ήμουν σίγουρη ότι θα περάσει, της άξιζε που πέρασε» σχολίασε σε άλλο σημείο για την εκπρόσωπο της Κύπρου στον μουσικό διαγωνισμό».

Για το αν θα εκπροσωπήσει: «Θα είναι μεγάλη τιμή μου να μου γίνει πρόταση για να εκπροσωπήσω την Ελλάδα, αλλά δεν ξέρω αν θα ξαναπήγαινα. Για να ξαναπάω θα πρέπει να είναι με το τραγούδι της 20ετίας, τουλάχιστον εγώ αν ξαναπήγαινα».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.