Μουσικη

Ελευθερία Ελευθερίου: Έχω κενά μνήμης από τη συμμετοχή μου στη Eurovision 2012

«Η Loreen μου έλεγε πόσο ωραία πόδια έχω, εγώ έτρωγα μπακλαβαδάκια»

62224-137655.jpg
Newsroom
10’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Ελευθερία Ελευθερίου
Η Ελευθερία Ελευθερίου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» και μίλησε για την Eurovision 2012

Ελευθερία Ελευθερίου: Έχω κενά μνήμης από τη συμμετοχή μου στη Eurovision το 2012

Η Ελευθερία Ελευθερίου μίλησε λίγο πριν τον Α' ημιτελικό της Eurovision, για τη δική της συμμετοχή στον διαγωνισμό το 2012.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d13acg89d9ll)

Ελευθερίου: Έχω κενά μνήμης από την Eurovision

Η τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» και μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, κατά την εκπροσώπηση της Ελλάδας.

«Ήταν δύσκολη χρονιά για την Ελλάδα, οπότε όλο αυτό το βάρος το είχα φορτωθεί. Ήμουν ένα νέο κορίτσι που το μόνο που με παρηγορούσε είναι ότι δεν έχω να χάσω κάτι, θα πάω να δώσω είπα τον καλύτερό μου εαυτό, να βάλω όλη τη θετική μου ενέργεια και τη διάθεση και όρεξη για δουλειά που είχα και αυτό θα το ανταμείψει ο κόσμος», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, εξήγησε πως λόγω της έντασης που υπήρχε τη στιγμή εκείνη, σε συνδυασμό με το άγχος της, έχει κενά μνήμης από τη διαδικασία.

«Έχω πάρα πολλά κενά μνήμης. Το έχετε ξανακούσει γενικά αυτό από άλλους διαγωνιζόμενους; Ήταν τόσες οι πληροφορίες και τόσα αυτά που είχες να κάνεις σε μικρό χρονικό διάστημα, που συνέβαιναν πράγματα, που δεν τα θυμάμαι, που εγώ δεν ξεχνάω ποτέ, έχω μνήμη ελέφαντα», είπε κλείνοντας.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d13aljh6e0wp)

«Η Loreen μου έλεγε πόσο ωραία πόδια έχω, εγώ έτρωγα μπακλαβαδάκια»

«Δεν είναι τυχαίο που μέχρι και σήμερα το Aphrodisiac είναι από τα αγαπημένα τραγούδια του διαγωνισμού. Παίζεται στα διάφορα Eurovision parties που γίνονται στην Ευρώπη και ο κόσμος το, τραγουδάει, το χορεύει και το αγαπάει», συμπληρώνει η τραγουδίστρια.

«Εκείνα τα τρία λεπτά στη σκηνή τα δουλέψαμε και τα προβάραμε τόσες πολλές φορές. Μου έλεγε ο Κωνσταντίνος Ρήγος ότι, αν δεν το κάνουμε μέχρι να το σιχαθείς, εκείνα τα τρία λεπτά θα είναι χαοτικά. Πρέπει να είσαι έτοιμος να ανταπεξέλθεις στα πάντα εκείνη την ώρα», περιγράφει η Ελευθερία Ελευθερίου αμέσως μετά.

«Δεν μπορώ να ξεχάσω το Euphoria της Loreen, ήταν και την ίδια χρονιά με μένα και μάλιστα έβγαινε μετά από εμάς. Θυμάμαι ότι μου έλεγε για τα πόδια μου η Loreen, πόσο ωραία πόδια έχω.

Εγώ καθόμουν μετά την εμφάνιση στο green room, είχα πάρει το ταψί με τα μπακλαβαδάκια που μας κερνούσαν εκεί στο Μπακού και δεν με ένοιαζε τίποτα πια. Μου είχε φύγει ένα τόσο μεγάλο βάρος, δεν με ένοιαζε η βαθμολογία», αφηγείται με χιούμορ η Ελευθερία Ελευθερίου για τη Eurovision του 2012.

Eleftheria Eleftheriou - Aphrodisiac - Greece - Live - Grand Final - 2012 Eurovision Song Contest

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.