Μουσικη

Ozzy Osbourne: Νέα εκπομπή για εξωγήινους, συνωμοσίες και ροκ εν ρολ ξεκινά ο Πρίγκιπας του Σκότους

Μαζί του θα είναι ο κιθαρίστας του Billy Idol, Billy Morrison

62224-137655.jpg
Newsroom
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Ozzy Osbourne και η Kelly Osbourne φτάνουν για την 62η ετήσια τελετή των βραβείων Grammy στο Staples Center στο Λος Άντζελες, Καλιφόρνια, ΗΠΑ, 26 Ιανουαρίου 2020
Ο Ozzy Osbourne και η Kelly Osbourne στην 62η τελετή βραβείων Grammy στο Λος Άντζελες © ΕΡΑ/ETIENNE LAURENT

Ο Ozzy Osbourne ξεκινά μια νέα διαδικτυακή εκπομπή για «εξωγήινους, ναρκωτικά, συνωμοσίες και ροκ εν ρολ»

Ο Ozzy Osbourne ετοιμάζει μια νέα διαδικτυακή εκπομπή με τίτλο «The Madhouse Chronicles».

Shaving Your Feet, Dirty Plane Habits & Boeing Flight Down

Η νέα εκπομπή, The Madhouse Chronicles, θα ξεκινήσει αυτόν τον Απρίλιο

Η νέα σειρά ανακοινώθηκε στις 9 Απριλίου στο podcast «The Osbournes» του τραγουδιστή των Black Sabbath, με συνοικοδεσπότη τη σύζυγο/μάνατζέρ του Sharon και δύο από τα παιδιά του, τον Jack και την Kelly.

Ο Osbourne θα παρουσιάζει το «The Madhouse Chronicles» με τον Billy Morrison, τον κιθαρίστα της σόλο μπάντας του Billy Idol.

Ο Morrison είναι επίσης ο πρώην μπασίστας του hard rock/συγκροτήματος The Cult.

Ο Morrison αποκάλυψε το «The Madhouse Chronicles» στο podcast λέγοντας σύμφωνα με το Blabbermouth: «Η νέα μας εκπομπή, The Madhouse Chronicles, θα ξεκινήσει αυτόν τον Απρίλιο».

Ο Ozzy Osbourne και η σύζυγός του Sharon  στην τελετή MTV Europe Music Awards
Ο Ozzy Osbourne και η σύζυγός του Sharon στην τελετή MTV Europe Music Awards στη Γλασκώβη © ΕΡΑ/DANNY LAWSON

Εξωγήινοι, ναρκωτικά και συνωμοσίες στη νέα σειρά του Ozzy Osbourne

Ο Morrison εξήγησε ότι η σειρά θα δείχνει τον ίδιο και τον Osbourne «να αντιδρούν στα πιο τρελά κλιπ του διαδικτύου και να καταπιάνονται με θέματα όπως οι εξωγήινοι, τα ναρκωτικά, οι συνωμοσίες και το rock 'n' roll».

Ο Morrison υποσχέθηκε επίσης ότι ο ιστότοπος «Madhouse Chronicles» θα προσφέρει «την επανέκδοση του εμβληματικού τηλεοπτικού σόου Osbournes σε 4K», αναφερόμενος στο τηλεοπτικό ριάλιτι που πρωταγωνιστούσε ο Ozzy, η Sharon, ο Jack και η Kelly από το 2002 έως το 2005.

Ο Osbourne και ο Billy είναι παλιοί φίλοι και παρουσιάζουν μαζί την εκπομπή «Ozzy Speaks» στον ραδιοφωνικό σταθμό των ΗΠΑ Sirius XM.

Ο frontman των Sabbath πρόκειται επίσης να εμφανιστεί στο επερχόμενο σόλο άλμπουμ του Morrison, «The Morrison Project», που θα κυκλοφορήσει στις 19 Απριλίου.

Άλλοι μέταλ σταρ που θα κάνουν guest εμφανίσεις στο άλμπουμ περιλαμβάνουν τον τραγουδιστή των Slipknot, Corey Taylor, τον τραγουδιστή των Ministry, Al Jourgensen και τον κιθαρίστα των Mötley Crüe, John 5.

Ο Osbourne έχει αποσυρθεί από τις περιοδείες λόγω προβλημάτων υγείας, όπως η νόσος του Πάρκινσον και δεν έχει εμφανιστεί ζωντανά από τον Σεπτέμβριο του 2022.

Ο Ozzy Osbourne σκοπεύει να κλείσει την καριέρα του με 2 τελευταίες συναυλίες

Ωστόσο, ο 75χρονος θρύλος ελπίζει να εμφανισθεί σε δύο αποχαιρετιστήριες συναυλίες στη γενέτειρά του, το Μπέρμιγχαμ.

Η σύζυγός του και επιχειρηματίας, Sharon Osbourne είπε στο The Mirror τον Ιανουάριο: «O Ozzy δεν θα κάνει ξανά περιοδεία, αλλά σχεδιάζουμε να κάνουμε άλλες δύο συναυλίες για να τον αποχαιρετήσουμε, καθώς νιώθει ότι θέλει να πει αντίο σωστά».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ