Μουσικη

Ο Oliver Anthony κυκλοφορεί το ντεμπούτο άλμπουμ «Hymnal of a Troubled Man’s Mind»

«Οι θαυμαστές μπορούν να αναμένουν νέες κυκλοφορίες σύντομα»

62224-137655.jpg
Newsroom
9’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Oliver Anthony κυκλοφορεί το ντεμπούτο άλμπουμ «Hymnal of a Troubled Man’s Mind»
Ο folk ήρωας Oliver Anthony επιστρέφει με το ντεμπούτου άλμπουμ του © Instagram/oliver_anthony_music_

Oliver Anthony: Το «Hymnal of a Troubled Man’s Mind» είναι η ιστορία της ζωής μου

Έχει περάσει περίπου μισός χρόνος από τότε που ο Oliver Anthony κυκλοφόρησε το απροσδόκητο σινγκλ, «Rich Men North of Richmond». Τώρα, ο folk ήρωας επιστρέφει με την κυκλοφορία του ντεμπούτου άλμπουμ του, «Hymnal of a Troubled Man’s Mind».

Momma's Been Hurting - Το νέο τραγούδι του Oliver Anthony

Το «Hymnal of a Troubled Man’s Mind» του Oliver Anthony από τη Βιρτζίνια, με 10 δικά του τραγούδια, κυκλοφόρησε ανεξάρτητα την Κυριακή, 31 Μαρτίου. Τη λίστα συμπληρώνουν τραγούδια του που κυκλοφόρησε προηγουμένως - όπως τα «I Want to Go Home», «I've Got to Get Sober» και «Doggonit» - καθώς και μονολόγους όπου διαβάζει το Ευαγγέλιο. Υπάρχει επίσης, ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι, με τίτλο «Momma's Been Hurting».

Μετά από μια σειρά από single κυκλοφορίες - που ο Anthony επισημαίνει ότι ήταν κυρίως πρόχειρα κομμάτια που ηχογράφησε στο Android του σχεδόν αμέσως μετά τη συγγραφή κάθε τραγουδιού - το «Hymnal of a Troubled Man's Mind» τον βλέπει να συνεργάζεται με τον παραγωγό Dave Cobb, ζωντανεύοντας τα τραγούδια με ακουστικές, μελωδίες μπάσου και βιολιού ηχογραφημένες σε «μια κάποτε ζωντανή-αλλά τώρα σε παρατημένη εκκλησία στη Τζόρτζια», όπως εξηγεί το δελτίο τύπου.

“Mama’s Been Hurtin” Hymnal of a Troubled Man Oslo, Norway 🇳🇴 Oliver Anthony Music Unreleased

Oliver Anthony: Το «Hymnal…» είναι η ιστορία της ζωής μου

Σε μια δήλωση, ο Anthony (γνωστός και ως Chris Lunsford) είπε: «Το Hymnal of a Troubled Man's Mind είναι η ιστορία της ζωής μου, από το 2013 έως το 2023. Προορίζεται για τον ακροατή να καθίσει σε ένα ήσυχο μέρος, απερίσπαστος και να ακούσει από την αρχή μέχρι το τέλος. Κάθε στίχος, κάθε νότα - τα πάντα - τοποθετούνται σκόπιμα».

Ο Anthony εξέφρασε επίσης την ελπίδα ότι το άλμπουμ θα βοηθήσει τον υπόλοιπο κατάλογό του να «φωτίσει το "Rich Men North of Richmond". Τα δελτία τύπου του ισχυρίζονται ότι «απέρριψε πολλές προσφορές δισκογραφικών εταιριών  για να διατηρήσει την καλλιτεχνική ακεραιότητα και αυτονομία».

Μιλώντας περαιτέρω, ο Anthony είπε: «Αυτό το άλμπουμ αντιπροσωπεύει την πιο αγνή οπτική μέσα από την καρδιά και την ψυχή μου που θα μπορούσα να προσφέρω. Ενώ το Richmond ήταν το τραγούδι με έκανε διάσημο, αυτή η κυκλοφορία θα είναι η αληθινή βάση από την οποία θα δημιουργήσω το κτηνώδες μου κατάλογο με νέα τραγούδια».

«Οι θαυμαστές μπορούν να αναμένουν νέες κυκλοφορίες σύντομα, μετά από αυτό το έργο», συμπλήρωσε.

Oliver Anthony - Rich Men North Of Richmond

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ