Μουσικη

Μουσική και πάρτι: 3 προτάσεις για τις 14-20 Μαρτίου

CarnivalxRave, Missigno και Kepler is Free στο Ρομάντσο, Λάκης Παπαδόπουλος, Γιάννης Γιοκαρίνης, Νίκος Ζιώγαλας και Γιάννης Μηλιώκας στη Σφίγγα

woman_guest.jpg
Ιωάννα Γκομούζα
ΤΕΥΧΟΣ 908
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
CarnivalxRave: Double Stage Party στο Ρομάντσο

Μουσική: συναυλίες και πάρτι την εβδομάδα 14-20 Μαρτίου

Έρχονται σε Ρομάντσο και Σφίγγα

CarnivalxRave
Διπλό πάρτυ στο Ρομάντσο αυτό το Σάββατο, φυσικά σε καρναβαλικούς ρυθμούς. Στο ισόγειο θα παίζει αγαπημένα hits και άλλες ένοχες μουσικές απολαύσεις από τις δεκαετίες του 1990, 2000 και 2010. Παράλληλα στο υπόγειο θα παίζει ήχους της Rave σκηνής, ενώ το υπόγειο παραδίδεται στον ήχο της techno και της electro σκηνής. Στα dexx παίρνουν θεση οι Maaantz, Fiyahkidd, PJ Mugiwara και Carnival Queen.
Ρομάντσο, 16 Μαρτίου στις 00:00

Από την electronica στη τζαζ
Οι Nicholas Wastor, Γιώργος Κωνσταντίνου και Jason Wastor, το πειραματικό ηλεκτρονικό τρίο Missigno, δηλαδή, μας δίνουν ραντεβού την Παρασκευή με υλικό από τα άλμπουμ τους «Binary Digit Temple» και «Dystopian Reverie». Το ίδιο βράδυ, όμως, στη σκηνή του Ρομάντσου καταφθάνει και το τζαζ ροκ σύνολο των Kepler is Free για να παίξει συνθέσεις από το «Teegarden» και το «Second Light».
Ρομάντσο, 15 Μαρτίου από τις 21:00

Kepler is Free
Kepler is Free

Για… νοσταλγούς του ροκ εν ρολ
Φίλοι απ’ τα παλιά και συνοδοιπόροι στη σκηνή οι Λάκης Παπαδόπουλος, Γιάννης Γιοκαρίνης, Νίκος Ζιώγαλας και Γιάννης Μηλιώκας ανοίγουν έναν νέο κύκλο συναντήσεων με το κοινό. Για τέσσερις Παρασκευές πιάνουν μικρόφωνο στην καρδιά της πόλης και μας θυμίζουν αγαπημένες μελωδίες για τη Γυριστρούλα Ευλαµπία που έγινε Σταρ του σινεµά, και Βάφει τις κουρτίνες στο χρώµα που µισούσες...
Σφίγγα, 15 & 29 Μαρτίου, 5 & 12 Απριλίου, στις 22:00

Παπαδόπουλος, Γιοκαρίνης, Ζιώγαλας και Μηλιώκας στήνουν ελληνικό ροκ πάρτι στη «Σφίγγα»

Φτιάξε μάσκα και αμόλα καλούμπα
Τελευταία ευκαιρία για μασκαράτα. Στο ΚΠΙΣΝ την Κυριακή το μεσημέρι ανεβάζουν το κέφι οι Jaguar Bombs και οι Bloco Swingueira με ροκ εν ρολ, εφηβικούς pop ύμνους και σάμπα, ενώ δεν θα λείψουν τα αποκριάτικα εργαστήρια για παιδιά και το γαϊτανάκι. Σε ανάλογο ρυθμό το κέντρο της Αθήνας, από τη γιορτή για τα πιτσιρίκια στο Ζάππειο μέχρι την αποκριάτικη πομπή με ζογκλέρ και βραζιλιάνικα κρουστά σε Ερμού και Μοναστηράκι (στις 18:00). Κι αν τα Κούλουμα σε βρουν στην πόλη; Κλασικό το ραντεβού στου Φιλοπάππου για χαρταετό. Και, φυσικά, στο Ξέφωτο του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος όπου θα ξεπροβοδίσουμε την αποκριά παραδοσιακά, με καγκέλια και καλαματιανά, συρτά και ζωναράδικα, με Πόντιους και Κρητικούς λυράρηδες, αλλά και χάλκινα από τη Φλώρινα.

Απόκριες στο ΚΠΙΣΝ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ