Μουσικη

Ο Καναδός τραγουδιστής The Weeknd έσπασε ρεκόρ στο Spotify με το «Blinding Lights»

Είναι το πρώτο τραγούδι που ξεπερνάει τα 4 δισεκατομμύρια streams

62224-137655.jpg
Newsroom
8’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Καναδός τραγουδιστής The Weeknd έσπασε ρεκόρ στο Spotify με το «Blinding Lights»
Το «Blinding Lights» του The Weeknd είναι το πρώτο τραγούδι που ξεπέρασε τα 4 δισεκατομμύρια streams στο Spotify © ΕΡΑ / GUILLAUME HORCAJUELO

Ο Καναδός τραγουδιστής The Weeknd έσπασε ρεκόρ στο Spotify με το «Blinding Lights». Είναι το πρώτο τραγούδι που ξεπερνάει τα 4 δισεκατομμύρια streams

Το «Blinding Lights» του The Weeknd έγινε το πρώτο τραγούδι που ξεπέρασε το όριο των 4 δισεκατομμυρίων streams στο Spotify, όπως επιβεβαίωσε εκπρόσωπος της εταιρείας στο Variety.

The Weeknd - Blinding Lights (Official Video)

Το τραγούδι άφησε πίσω το «Shape of You» του Ed Sheeran που είχε έως τώρα τα περισσότερα streams όλων των εποχών στην πλατφόρμα. Είναι επίσης ένα από τα δύο τραγούδια του The Weeknd στο top 10: το τραγούδι του 2016 «Starboy» είναι στο Νο. 6, με σχεδόν 2,5 δισεκατομμύρια streams.

The Weeknd - Starboy ft. Daft Punk (Official Video)

O The Weeknd είναι ο Νο. 1 καλλιτέχνης στο Spotify με 113,5 εκατ. ακροατές

Σε ανακοίνωσή του ο Καναδός τραγουδιστής και τραγουδοποιός The Weeknd (το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Abel Tesfaye) είπε: «Δεν θα σταματήσω ποτέ να αισθάνομαι μετριοφροσύνη για οτιδήποτε δημιουργώ και φτάνει σε εκατομμύρια ανθρώπους πόσο μάλλον δισεκατομμύρια». Ο τραγουδιστής είπε ότι είναι ευγνώμων που αυτό το τραγούδι κάνει τους ανθρώπους να νιώθουν ότι θέλουν να το ξανακούσουν.

O The Weeknd είναι επίσης ο Νο. 1 καλλιτέχνης στο Spotify με 113,5 εκατομμύρια ακροατές σε μηνιαία βάση, καθώς πέρασε την τραγουδίστρια με τα περισσότερα streams στο Spotify το 2023, την Taylor Swift, η οποία έχει 107,7 εκατομμύρια ακροατές τον μήνα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ