Μουσικη

Οι Amalia & The Architects για πρώτη φορά στη σκηνή του Faust

Την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου - Τη βραδιά θα ανοίξει η Bipolia

62222-137653.jpg
A.V. Team
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι Amalia & The Architects για πρώτη φορά στη σκηνή του Faust

Amalia & The Architects και Bipolia live στη σκηνή του Faust, την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου - DJ set από την Μπέλλα Λουγκώζει

Την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου στις 21.00, οι Amalia & The Architects ανεβαίνουν για πρώτη φορά στη σκηνή του Faust. Τραγούδια για κατα λάθος συναισθήµατα, ορισµούς, την τεµπελιά του ανεκπλήρωτου έρωτα και για το πώς να λες αυτό που θες να πεις χωρίς να το λες. Τη βραδιά θα ανοίξει η Bipolia µε την telecaster της και θα ακολουθήσει DJ set από την Μπέλλα Λουγκώζει.

Οι Amalia & The Architects είναι το solo πρότζεκτ του τραγουδοποιού Amalia, µε ήχο που συνδυάζει indie rock, folk και pop στοιχεία. Στο Faust θα µοιραστούν singles που έχουν αγαπηθεί από το εναλλακτικό ελληνικό ραδιόφωνο, όπως το «Love is in my Room» και το «Why is the Night», διακευές από Strokes και Fleetwood Mac, αλλά και ακυκλοφόρητα τραγούδια από τον επερχόµενο πρώτο του δίσκο. Στα πλήκτρα ο Νικόλας Πλάτων, στην κιθάρα ο Οδυσσέας Τζιρίτας στο µπάσο η Σόφη Παπακοσµά και στα τύµπανα ο Γιάννης Παπανικολάου.

Amalia & The Architects - Why Is The Night (Official Video)

Στις επιρροές του, ο Amalia βάζει τους Morrissey, Leonard Cohen, Nick Cave & The Bad Seeds και Alex Turner, ενώ τα θέµατα που εξερευνά στιχουργικά είναι η ανθρώπινη επικοινωνία και ταυτότητα, ο εγωισµός και η αποµόνωση.

H Bipolia ξεκίνησε να µοιράζεται τη µουσική της στους δρόµους του Λονδίνου ενώ τα τελευταία δύο χρόνια ζει και παίζει στην Αθήνα όπου και ετοιµάζει το πρώτο της άλµπουµ. Έχει κυκλοφορήσει ανεξάρτητα διάφορα τραγούδια της, των οποίων την παραγωγή πραγµατοποιεί η ίδια στα δωµάτια που έχει ζήσει µέχρι τώρα. Το τελευταίο της κοµµάτι «Call the Ambulance» κυκλοφόρησε από τη Veego Records και παρουσιάζει αυτό που αγαπάµε να βαπτίζουµε DIY, βρωµιά και τρυφερότητα.

Call the Ambulance - Bipolia

Στη σκηνή θα την πετύχεις µε ένα λάπτοπ, µια πεταλιέρα και µια telecaster. Ο ήχος της είναι indie rock µε ηλεκτρονικά στοιχεία, µε το spoken word να εµφανίζεται στις τελευταίες τις κυκλοφορίες. Στίχοι για κορίτσια επαρχίας και για όσους δεν έχουν λεφτά για ψυχολόγους, δυνατά κικς και µπασογραµµές, attitude και µελαγχολία είναι αυτά που µπορείς να περιµένεις από ένα live της.

Οι Amalia & The Architects για πρώτη φορά στη σκηνή του Faust

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.