Μουσικη

Ο Drake κυκλοφορεί το νέο του έργο «Scary Hours 3» σε λίγες ώρες

Λίγες εβδομάδες μετά το πιο πρόσφατο άλμπουμ του «For All the Dogs»

62224-137655.jpg
Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Drake κυκλοφορεί το νέο του έργο, «Scary Hours 3» απόψε
Η ανακοίνωση έρχεται αφού ο Drake είπε ότι σχεδίαζε να κάνει διάλειμμα λόγω προβλημάτων υγείας © ΕΡΑ / STEVE C.MITCHELL

Ο Drake κυκλοφορεί το νέο του έργο, «Scary Hours 3» λίγες εβδομάδες μετά το πιο πρόσφατο άλμπουμ του «For All the Dogs»

Ο ακούραστος Drake ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει νέα μουσική πολύ σύντομα. Ο διάσημος ράπερ μπήκε στο Instagram την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου για ένα σύντομο teaser γράφοντας: «Scary Hours 3 - Απόψε τα μεσάνυχτα». Αυτό σημαίνει οτι το νέο του project θα είναι διαθέσιμο τη Παρασκευή 17 Νοεμβρίου. Η τριλογία ολοκληρώνεται μετά το «Scary Hours» του 2018 το οποίο ήταν EP και το «Scary Hours 2» του 2021.

Η ανακοίνωση συνοδεύεται από ένα βίντεο στο οποίο ο Drake περιγράφει το νέο του project. «Θα πω το εξής: δεν νιώθω την ανάγκη να κατευνάσω κανέναν. Αισθάνομαι τόσο σίγουρος για το σύνολο της δουλειάς που κυκλοφορώ. Ξέρω ότι θα μπορούσα να εξαφανιστώ για έξι μήνες, ένα χρόνο, δύο χρόνια - παρόλο που δεν με ενδιαφέρει να εξαφανισθώ για χάρη του μυστηρίου».

«Το νέο άλμπουμ δεν είναι τα περισσεύματα του For All the Dogs»

«Αλλά, ξέρετε τελικά, μου συμβαίνει με έναν τρόπο που δεν έχω βιώσει ίσως από την εποχή του "If You’re Reading This", όπου νιώθω σαν να έχω πάρει ναρκωτικά», συνέχισε. «Νιώθω ότι είμαι σε αυτή την ψυχική κατάσταση χωρίς να χρειαστεί να κάνω τίποτα. Έγραψα αυτά τα τραγούδια τις τελευταίες πέντε μέρες. Δεν είχα γράψει ούτε ένα στίχο για αυτά τα τραγούδια τη βραδιά που κυκλοφόρησε το "For All the Dogs". Δεν είναι σαν να μαζεύω τα περισσεύματα. Όλα συνέβησαν από μόνα τους. Και ποιος είμαι εγώ για να το αντισταθώ;».

Η ανακοίνωση έρχεται μόλις ένα μήνα αφότου ο Drake είπε ότι σχεδίαζε να κάνει ένα διάλειμμα από τη μουσική λόγω προβλημάτων υγείας. Ο 37χρονος ράπερ  κυκλοφόρησε πρόσφατα ένα βίντεο κλιπ για το κομμάτι «First Person Shooter» από το άλμπουμ «For All the Dogs», στο οποίο συνεργάστηκε με τον J. Cole. Ανακοίνωσε επίσης το «It’s All a Blur - Big as the What?», μια σειρά περιοδειών του 2024 με τον Cole.

Drake - First Person Shooter ft. J Cole

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ