Μουσικη

Ο Λίαμ Γκάλαχερ ανακοίνωσε περιοδεία για την 30ή επέτειο εμβληματικού δίσκου των «Oasis»

Για τον δίσκο "Definitely Maybe" που «παραμένει μια από τις πιο ένδοξα αθυρόστομες ωδές στα τσιγάρα, το αλκοόλ και τα σόλο κιθάρας»

62224-137655.jpg
Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Λίαμ Γκάλαχερ
Λίαμ Γκάλαχερ: Επετειακή περιοδεία για τον δίσκο «Definitely Maybe» © Tom Beardy

Λίαμ Γκάλαχερ: Επετειακή περιοδεία για τον δίσκο των Oasis «Definitely Maybe»

Ο Λίαμ Γκάλαχερ ανακοίνωσε στον λογαριασμό του στο Instagram πως οργανώνει επετειακό tour, αφιερωμένο στα 30 χρόνια από τον θρυλικό δίσκο των «Oasis» “Definitely Maybe”.

«Χοροπηδάω μέσα στο σπίτι καθώς κάνω την ανακοίνωση για τη περιοδεία του "Definitely Maybe"» ανέφερε ο Λίαμ Γκάλαχερ σε ανάρτησή του με το πρόγραμμα της περιοδείας. Θα ξεκινήσει από το Σέφιλντ στη 1 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί στο Μάντσεστερ στις 27 του ίδιου μήνα.



Στη περιοδεία του, είναι πολύ πιθανό να έχει τη «παρέα» του Πολ Άρθουρς (συνιδρυτικό μέλος των Oasis), καθώς έχει πάρει την έγκριση των γιατρών να ξεκινήσει τις περιοδείες. Και αυτό γιατί είχε διαγνωσθεί με καρκίνο στις αμυγδαλές.

Ο δίσκος «Definitely Maybe»

Το Definitely Maybe είναι το ντεμπούτο άλμπουμ των Βρετανών ΟASIS. Κυκλοφόρησε στις 29 Αυγούστου του 1994 από την Creation Records και γνώρισε αστραπιαία εμπορική επιτυχία και αποτελεί δίσκο ορόσημο για τη βρετανική μουσική.

Για τον δίσκο αυτό έχει ειπωθεί «το ντεμπούτο άλμπουμ των Oasis παραμένει μια από τις πιο ένδοξα αθυρόστομες ωδές στα τσιγάρα, το αλκοόλ και τα σόλο κιθάρας».

Oasis - Fade Away (Official Lyric Video)

Τα εισιτήρια θα για την περιοδεία θα βγουν στη διαθεσιμότητα στις 20 Οκτωβρίου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ