Μουσικη

Το ασυνήθιστο όνομα που έδωσαν Rihanna και A$AP Rocky στον δεύτερο γιο τους

Αποκάλυψαν το όνομά του ένα μήνα μετά τη γέννησή του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Rihanna & A$AP Rocky
© Getty Images/James Devaney

Η Rihanna και ο A$AP Rocky ονόμασαν τον δεύτερο γιο τους Riot Rose Mayers

H διεθνής ποπ σταρ Rihanna και ο ράπερ A$AP Rocky αποκάλυψαν το ασυνήθιστο όνομα του δευτερου γιου τους, ένα μήνα μετά τη γέννησή του.

Οπως αναφέρει δημοσίευμα του «The Blast», οι δύο πανευτυχείς γονείς ονόμασαν τον γιο τους «Riot Rose Mayers».

«Riot» σημαίνει εξέγερση και «rose» τριαντάφυλλο, δύο λέξεις άρρηκτα συνδεδεμένες με τη μαύρη κουλτούρα στις ΗΠΑ. Το ένα είναι οι αγώνες που έχουν πραγματοποιήσει για ίσα δικαιώματα, σεβασμό της ανθρώπινης ζωής και αναβάθμιση του βιοτικού τους επιπέδου και το άλλο είναι η αγάπη τους για την κοινωνική ειρήνη.

Το όνομα μπορεί, επίσης, να είναι αναφορά στο πρόσφατο τραγούδι του A$AP «Riot», στο οποίο συμμετέχει ο Αμερικανός ράπερ Φαρέλ Γουίλιαμς (Pharrell Williams).

A$AP Rocky - RIOT (Rowdy Pipe'n) (Audio)

Σύμφωνα με το πιστοποιητικό γέννησης που εξασφάλισε το δημοσίευμα, ο Riot γεννήθηκε την 1η Αυγούστου 2023, στο νοσοκομείο «Cedar Sinai» στο Λος Άντζελες, στις 7:41 π.μ.

Το ζευγάρι επέλεξε να διατηρήσει την παράδοση με τα ονόματα που ξεκινούν με το γράμμα «R», αφού ονόμασε τον πρώτο του γιο, ο οποίος γεννήθηκε τον Μάιο του 2022, «RZA Athelston Mayers». RZA είναι το καλλιτεχνικό όνομα του ράπερ, παραγωγού μουσικής και αρχηγού του χιπ χοπ γκρουπ Wu-Tang Clan.

Η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια είχε ανακοινώσει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της, όταν εμφανίστηκε στο ημίχρονο του Super Bowl τον περασμένο Φεβρουάριο, ερμηνεύοντας τις θρυλικές της επιτυχίες.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ