Μουσικη

Ο Χάρι Στάιλς κυκλοφορεί βιβλίο με φωτογραφίες του

Με τις πιο σημαντικές στιγμές του πάνω και κάτω από τη σκηνή

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Χάρι Στάιλς
Χάρι Στάιλς© EPA/NEIL HALL

Ο Χάρι Στάιλς κυκλοφορεί βιβλίο με φωτογραφίες του - Με τις πιο σημαντικές στιγμές του πάνω και κάτω από τη σκηνή

Ένα ολοκαίνουργιο βιβλίο με φωτογραφίες του Χάρι Στάιλς είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία. Το βιβλίο με σκληρό εξώφυλλο σε μέγεθος τσέπης -γραμμένο από τους Άλεξ Μπιλμς, Άγια Κανάι και τον μουσικό συντάκτη του Variety Τζεμ Άσγουατ- έχει τίτλο «Harry Styles» και διαθέτει περισσότερες από 140 σελίδες φωτογραφιών και περιγραφών του ποπ σταρ κατά τις πιο σημαντικές στιγμές του πάνω και κάτω από τη σκηνή.

Το βιβλίο, ήδη Νο.1 μπεστ σέλερ στο διαδίκτυο, χωρίζεται σε τρεις ενότητες -η καθεμία με μια σύντομη εισαγωγή για τη μουσική, τη μόδα και τη μαγεία της απήχησής του. Οι στιγμές που ξεχωρίζουν περιλαμβάνουν τη διάφανη μαύρη μπλούζα με φιόγκο από τον Gucci και τις μπότες με τακούνι στο Met Gala. Η αστραφτερή του εμφάνιση στο Coachella με τη Σανάια Τουέιν. Το καθοριστικό λανσάρισμα της Νο.1 επιτυχίας και του βίντεο του «As It Was» που καθόρισε την καριέρα του και δεκάδες εμφανίσεις σε κόκκινα χαλιά σε εκδηλώσεις όπως τα Grammy και τα BRIT Awards.

«Ο Χάρι Στάιλς είναι ο ποπ σταρ της εποχής και δεν υπάρχει λόγος να διαφωνούμε γι αυτό», γράφει ο Μπιλμς στην εισαγωγή του βιβλίου. «Είναι γοητευτικός, είναι αστραφτερός, έχει όμορφους τρόπους (και υπέροχα μαλλιά!) και είναι τόσο ξύπνιος όσο θέλεις» λέει.

Ο Στάιλς ολοκλήρωσε την πρώτη του σόλο περιοδεία στα τέλη Ιουλίου μετά από σχεδόν δύο χρόνια στο δρόμο. Η περιοδεία κατατάσσεται τώρα ως η πέμπτη με τις περισσότερες εισπράξεις όλων των εποχών, συγκεντρώνοντας περίπου 617,3 εκατομμύρια δολάρια σε έσοδα από 169 παραστάσεις και πέντε εκατομμύρια εισιτήρια που κόπηκαν.

Κυκλοφόρησε επίσης το τρίτο σόλο άλμπουμ του Στάιλς «Harry's House», το οποίο κέρδισε τα βραβεία Grammy για το άλμπουμ της χρονιάς και το καλύτερο ποπ φωνητικό άλμπουμ, καθώς και τα τέσσερα βραβεία BRIT για τα οποία προτάθηκε. Το τραγούδι «As It Was» έφτασε στο Νο.1 σε 33 χώρες, συμπεριλαμβανομένων 15 εβδομάδων στην κορυφή του Billboard Hot 100.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ