Μουσικη

Η Αριάνα Γκράντε γιορτάζει δέκα τα χρόνια του «Yours Truly»

Με εκπλήξεις που θα κρατήσουν μία εβδομάδα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ariana Grande
© EPA/ETIENNE LAURENT ALTERNATIVE CROP

Η Αριάνα Γκράντε γιορτάζει 10 χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου άλμπουμ της, «Yours Truly».

Η Αριάνα Γκράντε γιορτάζει 10 χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου άλμπουμ της, «Yours Truly».

Η τραγουδίστρια μοιράστηκε μια ανάρτηση στο Instagram, στην οποία τόνισε ότι θα γιορτάσει τη συμπλήρωση μίας δεκαετίας από την κυκλοφορία του πρώτου της LP με εκπλήξεις που θα κρατήσουν μία εβδομάδα.

Σύμφωνα με την Γκράντε, οι εορτασμοί θα ξεκινήσουν στις 25 Αυγούστου με μια πολυτελή ψηφιακή κυκλοφορία του «Yours Truly», μαζί με πρόσφατα ηχογραφημένες ζωντανές εμφανίσεις δύο κομματιών του άλμπουμ, το «Honeymoon Avenue» και το «Daydreamin».

Στη συνέχεια, η τραγουδίστρια θα δημοσιεύσει το πρώτο μέρος απαντήσεων σε ερωτήσεις θαυμαστών της και μιας εμπορικής κάψουλας στις 26 Αυγούστου, καθώς και μια ζωντανή εμφάνιση του «Baby I» την επόμενη μέρα. Στις 28 Αυγούστου θα ξεκινήσει η δυνατότητα προπαγγελιών βινυλίου, μαζί με το δεύτερο μέρος του Q&A, και την επόμενη μέρα δύο ακόμη ζωντανές εμφανίσεις των «Tattooed Heart» και «Right There».

Οι εορταστικές εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν στις 30 Αυγούστου -που σηματοδοτεί την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του «Yours Truly» για τη 10η επέτειο- με μια ζωντανή εμφάνιση του «The Way» και «μερικά πράγματα από τα παρασκήνια που βρήκαμε», είπε η σταρ.

Το ντεμπούτο στούντιο άλμπουμ της Γκράντε κυκλοφόρησε στις 30 Αυγούστου 2013 από την Republic Records μετά από σχεδόν τρία χρόνια ηχογράφησης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ