Μουσικη

Δείτε το βίντεο του Bruce Springsteen με τα highlights από την ευρωπαϊκή του περιοδεία

Οι καλύτερες στιγμές από το ταξίδι του «Αφεντικού» με την E Street Band

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου
Κωνσταντίνος Χριστοφόρου
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δείτε το βίντεο του Bruce Springsteen με τα highlights από την ευρωπαϊκή του περιοδεία
© EPA/LISELOTTE SABROE DENMARK OUT

Ο Bruce Springsteen μοιράστηκε τις καλύτερες στιγμές από την περιοδεία του στην Ευρώπη με την E Street Band σε ένα βίντεο.

Ο Bruce Springsteen και η περίφημη The E Street Band μοιράστηκαν ένα βίντεο με τα highlights της φετινής τους ευρωπαϊκής περιοδείας. Το κλιπ παρουσιάζει τις καλύτερες στιγμές από το ταξίδι του «Αφεντικού», το οποίο διήρκεσε από τις 28 Απριλίου έως τις 25 Ιουλίου και είχε πάνω από ενάμιση εκατομμύρια θεατές.

Η επιτυχημένη περιοδεία σε 14 χώρες περιελάβανε εμφανίσεις σε Βαρκελώνη, Δουβλίνο, Παρίσι, Άμστερνταμ, Γκέτεμποργκ, Όσλο, Λονδίνο και Κοπεγχάγη ξεκινώντας στο Estadi Olímpic στη Βαρκελώνη της Ισπανίας, πριν κορυφωθεί με ένα σόου 70.000 θεατών στη Μόντσα της Ιταλίας. Στο Ηνωμένο Βασίλειο, ο Bruce Springsteen έκανε διπλή εμφάνιση στο BST Hyde Park του Λονδίνου μπροστά σε 130.000 θεατές και τις δύο βραδιές, μετά από συναυλίες στο Μπέρμιγχαμ και το Εδιμβούργο. Ο Springsteen έπαιξε επίσης τρεις νύχτες στο RDS Arena στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας.

Και τώρα, μετά από ένα διάλλειμα δύο εβδομάδων, η περιοδεία -που έχει προκαλέσει συζητήσεις για τις τιμές των εισιτηρίων της- συνεχίζεται στην Αμερική με 31 ακόμη συναυλίες μέχρι το τέλος της χρονιάς, ξεκινώντας απόψε με δύο βραδιές στο Wrigley Field του Σικάγο στις 9 και 11 Αυγούστου και τελειώνοντας στο Chase Center του Σαν Φρανσίσκο στις 10 και 12 Δεκεμβρίου. Οι εμφανίσεις του στο Σικάγο θα είναι οι πρώτες σε ανοιχτές αρένες στις ΗΠΑ με την E-Street Band, εδώ και επτά χρόνια.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το δίλεπτο βίντεο παρακάτω το οποίο αποτελείται από live footage, αλλά και behind-the-scenes σκηνές. Σε μια κριτική πέντε αστέρων για την πρώτη συναυλία στο Λονδίνο, το NME έγραψε: «Μια προσωπικότητα όπως καμία άλλη. Αν ο απώτερος στόχος του Springsteen είναι πραγματικά να αλλάξει ζωές μας, τότε η αποστολή του έχει ολοκληρωθεί εδώ».

Bruce Springsteen & The E Street Band - European Tour Highlights, 2023

Μιλώντας στο ραδιόφωνο SiriusXM τον Μάιο του 2022 πριν την έναρξη της περιοδείας του, ο 73χρονος Springsteen είχε ομολογήσει ότι ένα τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα μακριά από τα live ήταν ο λόγος που ο μουσικός από το New Jersey ήθελε να επιστρέψει στις περιοδείες. «Είναι τρελό για να είμαι ειλικρινής … », είχε πει ο Springsteen. «Δεν αισθάνομαι ότι έχει περάσει τόσο πολύς καιρός και είμαστε πραγματικά απασχολημένοι αυτόν τον καιρό, αλλά και πάλι είναι μεγάλο το διάστημα απουσίας. Θέλω τόσο πολύ να βγω στην σκηνή σε αυτό το σημείο. Οπότε, ανυπομονώ να εμφανισθώ μπροστά στους θαυμαστές μας».

Στην ίδια συνέντευξη, ο Springsteen είχε αποκαλύψει τι να περιμένουμε από την περιοδεία. «Έχουμε μια προγραμματισμένη περιοδεία παλιάς σχολής, όπου θα είμαστε στον δρόμο για μεγάλο διάστημα και θα δώσουμε σε όλους την ευκαιρία να μας δουν. Θα αρχίσουμε τις πρόβες τον Ιανουάριο και θα ξεκινήσουμε παίζοντας σε διάφορες πολιτείες τον Φεβρουάριο, πριν ταξιδέψουμε στην Ευρώπη», είχε δηλώσει τότε.

Ας ελπίσουμε ότι θα επιστρέψει στην Ευρώπη σύντομα και ότι θα κάνει στάση την επόμενη φορά και στην Ελλάδα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ