Μουσικη

Άνοιξε ξανά η υπόθεση δολοφονίας του Tupac Shakur

Ερευνάται σπίτι που σχετίζεται με τον θάνατό του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Tupac Shakur
Ο Tupac Shakur © EPA/Death Row Records

Tupac Shakur: Άνοιξε ξανά η υπόθεση δολοφονίας του - Ερευνάται σπίτι που σχετίζεται με τον θάνατό του

Η αστυνομία της Νεβάδα επιβεβαίωσε ότι έβγαλε ένταλμα έρευνας αυτή την εβδομάδα σε σχέση με την ανεξιχνίαστη δολοφονία του ράπερ Tupac Shakur.

Οι ντετέκτιβ πραγματοποίησαν την έρευνα σε ένα σπίτι στο Χέντερσον, προάστιο του Λας Βέγκας, όπου ο ράπερ πυροβολήθηκε τον Σεπτέμβριο του 1996.

Η μητροπολιτική αστυνομία του Λας Βέγκας δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για την έρευνα, επικαλούμενη τη συνεχιζόμενη έρευνα για τη δολοφονία του.

Ο Shakur ήταν 25 ετών όταν δολοφονήθηκε. Δεν έχουν γίνει συλλήψεις και δεν υπάρχουν ύποπτοι υπό κράτηση.

Το σπίτι που ερευνήθηκε απέχει λιγότερο από 32 χιλιόμετρα (20 μίλια) από τη λωρίδα του Λας Βέγκας, όπου ο Tupac πυροβολήθηκε από αυτοκίνητο.

«Το LVMPD μπορεί να επιβεβαιώσει ότι εκδόθηκε ένταλμα έρευνας στο Χέντερσον της Νεβάδα στις 17 Ιουλίου 2023, στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας για την ανθρωποκτονία του Tupac Shakur», αναφέρει ανακοίνωση της αστυνομίας του Λας Βέγκας.

Ο υπαστυνόμος Τζέισον Γιόχανσον της αστυνομίας του Λας Βέγκας δήλωσε στην εφημερίδα Las Vegas Review Journal ότι οι ντετέκτιβ εργάζονται για άλλη μια φορά στην ανεξιχνίαστη υπόθεση.

«Είναι μια υπόθεση που έχει μείνει άλυτη και ελπίζουμε ότι μια μέρα θα μπορέσουμε να το αλλάξουμε αυτό», δήλωσε στην εφημερίδα.

Ο Shakur, του οποίου το καλλιτεχνικό όνομα ήταν τυποποιημένο ως 2Pac, κυκλοφόρησε το πρώτο άλμπουμ του το 1991 και ακολούθησε επιτυχία στα charts με επιτυχίες όπως τα California Love, All Eyez on Me, Changes και I Ain't Mad at Cha.

Πέθανε στις 13 Σεπτεμβρίου 1996, μια εβδομάδα αφότου τον πυροβόλησαν τέσσερις φορές μέσα στο αυτοκίνητό του ενώ περίμενε σε κόκκινο φανάρι.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ