Μουσικη

Eξιτήριο για τη Madonna μετά από πολυήμερη παραμονή σε ΜΕΘ

Νοσηλεύτηκε λόγω σοβαρής βακτηριακής λοίμωξης

62224-137655.jpg
Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Madonna
© Instagram/Madonna

Madonna: Τέλος καλό, όλα καλά για την τραγουδίστρια, η οποία ανησύχησε τους fans της σε όλο τον πλανήτη

Eξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε σήμερα η Madonna, η οποία έγινε γνωστό χτες ότι ήταν «επί πολλές ημέρες» στη ΜΕΘ λόγω περιπέτειας της υγείας της.

Πηγή με γνώση του θέματος δήλωσε στο CNN ότι η 64χρονη τραγουδίστρια έχει μεταφερθεί στο σπίτι της στη Νέα Υόρκη με ιδιωτικό ασθενοφόρο και ότι «είναι καλά».

Γιατί βρέθηκε σε ΜΕΘ η Madonna

Χτες, Τετάρτη, ο επί χρόνια μάνατζερ της Madonna αποκάλυψε ότι η σούπερ στάρ νοσηλεύεται από το Σάββατο σε ΜΕΘ λόγω «σοβαρής βακτηριακής λοίμωξης».

«Η υγεία της βελτιώνεται, ωστόσο εξακολουθεί να βρίσκεται υπό ιατρική φροντίδα. Αναμένεται πλήρης ανάρρωση», έγραψε σε ανάρτησή του στο Instagram ο μάνατζερ της Madonna, Γκάι Οσίρι.

Παράλληλα, ανακοίνωθηκε ότι η τραγουδίστρια θα αναβάλει την περιοδεία της.

«Αυτή τη στιγμή πρέπει να διακόψουμε όλες τις υποχρεώσεις, στις οποίες περιλαμβάνεται και η περιοδεία. Θα μοιραστούμε μαζί σας περισσότερες λεπτομέρειες μόλις τις έχουμε, συμπεριλαμβανομένης της νέας ημερομηνίας έναρξης της περιοδείας και των επαναπρογραμματισμένων συναυλιών», ανέφερε ο μάνατζέρ της.

Η περιοδεία «Celebration» της Μαντόνα ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 15 Ιουλίου στο Βανκούβερ του Καναδά. Η περιοδεία επρόκειτο να συνεχιστεί σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου, προτού κατευθυνθεί στην Ευρώπη.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ