- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Βαθιά συγκινημένος ο Ελτον Τζον στο Φεστιβάλ του Γκλάστονμπερι
Πραγματοποίησε τη τελευταία συναυλία για το Ηνωμένο Βασίλειο
Ελτον Τζον: Βαθιά συγκινημένος στο Φεστιβάλ του Γκλάστονμπερι
Εκλεισε ένα κύκλος για τον θρυλικό Ελτον Τζον ο οποίος πραγματοποίησε τη τελευταία συναυλία για το Ηνωμένο Βασίλειο της παγκόσμιας περιοδείας του μπροστά σε χιλιάδες θαυμαστές που τον αποθέωσαν και τον χαρακτήρισαν ως τον «κορυφαίο headliner που υπήρξε ποτέ στο φεστιβάλ του Γκλάστονμπερι».
Με την οικογένεια και διάσημους φίλους στο πλευρό του όπως οι Ντέιβιντ Γουάλιαμς, Λιούις Χάμιλτον, Πολ ΜακΚάρτνεϊ και Spice Girls ο σούπερ σταρ ανέβηκε συγκινημένος στην κεντρική σκηνή του φεστιβάλ γνωστή ως Pyramid ντυμένος μ΄ ένα χρυσό κοστούμι και τα χαρακτηριστικά κόκκινα γυαλιά του.
«Είναι μια πολύ ιδιαίτερη και συγκινητική βραδιά για μένα, γιατί ίσως είναι η τελευταία μου συναυλία στην Αγγλία, οπότε καλύτερα να παίξω καλά και ακόμα καλύτερα να σας διασκεδάσω», είπε ο διάσημος τραγουδιστής με αμέτρητα πολύχρωμα πυροτεχνήματα να φωτίζουν τον ουρανό.
Ξεκίνησε την 2ωρη συναυλία με το «Pinball Wizard» στο πιάνο πριν ακουστούν οι νότες του «The Bitch Is Back» με τον σταρ να δηλώνει ότι «ποτέ δεν πίστευα ότι θα έπαιζα ποτέ στο Γκλάστονμπερι και να 'μαι».
Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, αφιέρωσε το προτελευταίο τραγούδι του «Don't Let the Sun Go Down on Me» στον αείμνηστο Τζορτζ Μάικλ, με αφορμή τα 60ά γενέθλια του λέγοντας: «Είναι μια πολύ ξεχωριστή μέρα σήμερα, αναρωτιόμουν πώς θα την προσέγγιζα».
Σύμφωνα με την Daily Mail ο Ελτον Τζον καλωσόρισε στη διάσημη σκηνή τους Στίβεν Σάντσεζ, Τζέικομπ Λουζκ και Μπράντον Φλάουερς καθώς και την Βρετανίδα-Ιαπωνέζα ποπ τραγουδίστρια Rina Sawayama.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το αγαπημένο ροκ συγκρότημα θα εμφανιστεί στον Λόφο της Σάνης το Σάββατο 1 Αυγούστου
Από το πρώτο live με Beirut και PJ Harvey στην Πλατεία Νερού έως τη μετάβαση σε νέο, μεγαλύτερο χώρο από το 2027, το Release Athens γιορτάζει μια δεκαετία παρουσίας.
Το καινούργιο single του κυκλοφορεί με video clip, προαναγγέλλοντας το άλμπουμ του φθινοπώρου και τη μεγάλη συναυλία στο Release Athens 2026
Το νέο άλμπουμ σημείωσε επίδοση-ορόσημο για την ελληνική μουσική - Ο κορυφαίος ράπερ ετοιμάζει συναυλίες
Ο Καναδός ράπερ ξεπέρασε τον Μάικλ Τζάκσον στο Billboard μετά την κυκλοφορία τριών άλμπουμ ταυτόχρονα
Λίγο πριν τον ακούσουμε για πρώτη φορά live στην Αθήνα, στο Ρομάντσο, ακούστε όλα όσα είπε στον Voice 102,5
Μια διαχρονική παρουσία στη μουσική ζωή της Ελλάδας
Ο Μπομπ Ντίλαν, οι ένοχες μουσικές απολαύσεις και η γοητεία των αντιφάσεων
Τελικά τι σημαίνει το «Bangaranga»;
Ο Ιταλός τροβαδούρος μιλάει στην ATHENS VOICE για το ρεμπέτικο, την Αθήνα, τον Όμηρο, τη μουσική και τη μνήμη της
Πώς ο Μικ Τζάγκερ τον έπεισε να παίξει
Το συγκρότημα‑φαινόμενο της K‑pop κατέκτησε ξανά το κορυφαίο βραβείο επιβεβαιώνοντας την παγκόσμια δυναμική του
Πότε αναμένεται η οριστική απόφαση
Επανακαθόρισε τη γλώσσα της τζαζ - Αστείρευτη η φαντασία του πάνω στη σκηνή
«Ξέρω ότι θα του αρέσει», απαντάει ο γιος του θρυλικού τραγουδιστή
Ο Par Sundström μιλάει στην ATHENS VOICE ενόψει της εμφάνισης των Sabaton στο Release Athens για την do-it-yourself νοοτροπία και το «δυστύχημα» του πολέμου ως μια συνεχής μορφή έμπνευσης
H αντίδραση της συζύγου του
Ο διάσημος ράπερ κατακτά τα αμερικανικά charts με την ταυτόχρονη κυκλοφορία τριών νέων άλμπουμ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.