Μουσικη

Release Athens X SNF Nostos: Η συνεργασία - έκπληξη του φετινού καλοκαιριού

Το Release Athens 2023 επέστρεψε πιο μεγάλο από ποτέ με 14 φεστιβαλικές ημέρες, ένα πλούσιο πολυσυλλεκτικό line up και μία μεγάλη συνεργασία σε δύο live stages

daad.jpg
Δημήτρης Αθανασιάδης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Release Athens x SNF Nostos: Tρεις μοναδικές φεστιβαλικές ημέρες σε δύο σκηνές, 20, 21 και 23 Ιουνίου, στην Πλατεία Νερού και το Ξέφωτο του ΚΠΙΣΝ.

Release Athens x SNF Nostos: Tρεις μοναδικές φεστιβαλικές ημέρες σε δύο σκηνές, 20, 21 και 23 Ιουνίου, στην Πλατεία Νερού και το Ξέφωτο του ΚΠΙΣΝ.

Το 2023, το Release Athens και το SNF Nostos του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) ενώνουν τις δυνάμεις τους, παρουσιάζοντας τρεις μοναδικές φεστιβαλικές ημέρες. Το Release Athens Χ SNF Nostos πραγματοποιείται στις 20, 21 και 23 Ιουνίου και φέρνει μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας και ελληνικής σκηνής σε δύο stages, στην Πλατεία Νερού και το Ξέφωτο του ΚΠΙΣΝ, δίνοντάς μας την ευκαιρία να ζήσουμε ένα συναρπαστικό συναυλιακό τριήμερο που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του Release Athens 2023.

Την Τρίτη 20 Ιουνίου, headliner θα είναι το απόλυτο pop icon των ημερών μας, η Ισπανίδα Rosalía, και το πιο «καυτό» όνομα του βρετανικού hip hop, ο Central Cee. Μαζί τους, τρία σπουδαία ονόματα της σύγχρονης μαύρης μουσικής: η Tinashe, η IAMDDB και η Ayra Starr. Το line up συμπληρώνει ιδανικά ο Sidarta, ένας απ’ τους μεγαλύτερους stars της εγχώριας trap/rap σκηνής, και η Kandè, η ραγδαία ανερχόμενη R&B/neo soul καλλιτέχνιδα.

Την επόμενη μέρα, 21 Ιουνίου, σειρά παίρνουν δύο ξεχωριστά ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής. Οι Νορβηγοί Röyksopp σε μια φαντασμαγορική παραγωγή και το φαινόμενο από την Αυστραλία Tash Sultana, στην παρθενική τους εμφάνιση στην Ελλάδα. Νωρίτερα, στις δύο τεράστιες σκηνές του φεστιβάλ θα παρελάσουν: οι M83 του ιδιοφυούς Anthony Gonzalez, οι θρυλικοί Orchestral Manoeuvres In The Dark αλλά και οι Dub Inc., Groundation και οι δικοί μας Μίκρο.

Τέλος, την Παρασκευή 23 Ιουνίου, θα έχουμε την τύχη να δούμε από κοντά τη μεγάλη επιστροφή της «Ice Queen» Siouxsie στις συναυλίες μετά από 15 ολόκληρα χρόνια αλλά και το εμβληματικό γκρουπ από τη Νέα Υόρκη, τους Interpol. Το line up συμπληρώνουν εντυπωσιακά οι Echo & The Bunnymen, Viagra Boys, Ladytron, The Haunted Youth και In Trance 95.

RELEASE ATHENS 2023 X SNF NOSTOS | 20, 21 & 23 .06 |

Info: Release X SNF Nostos: Πλατεία Νερού & Ξέφωτο ΚΠΙΣΝ Για όλες τις πληροφορίες www.releaseathens.gr / snfnostos.org

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ